četrtek, 8. september 2016

CottageCutz Challenge #6 - PRAZNIKI (HOLIDAY)

Lepo pozdravljene in dobrodošle v novi objavi za Scrapping Cottage blog, kjer vas čaka tudi novi izziv, ki se imenuje PRAZNIKI. Najprej pa se vam naj zahvalim za čudovite izdelke, ki ste jih prijavile na peti izziv. Tokratna naloga je torej, da ustvarite voščilnico ali kakšen drugi izdelek, namenjen za praznik. Glede na to, da zahvalni dan ni naš praznik, bo verjetno lažje narediti kakšno božično-novoletno voščilnico. Splača se tudi tokrat, saj bomo tudi za ta izziv podelili bona v vrednosti 50$ in 25$.  Časa imate vse do 30.9.2016. Uporabite pa prosim samo CottageCutz šablone. Pa ne pozabite preverite kdo so izžrebanke petega izziva.



And here is time to start new CottageCutz challenge. This time theme is HOLIDAYSo, create a card or on any other project for Thanksgiving or Christmas. And please, use ONLY CottageCutz dies and not any other dies. "Add your link" button is available on CottageCutz blog under the list of used dies. If you are not familiar with this button, please check this post for more explanation. Challenge will be closed on 30st of September! On Scrapping Cottage blog, you will also found all necessary steps how to create such a card.


Tokrat sem izdelala kvadratno voščilnico in z večjim čopičem nanesla mešanico Tumbled Glass distres inka in vode. Ko se je posušilo, sem s čopičem in belo tempero našpricala nekaj snežink. Izreze sem pobarvala z distress inki oz. ptici izrezala iz rdečega šeleshamerja. Vse skupaj sem zalepila in dodala še napis, ki sem ga izrezala z Happy Holidays Notecard šablono. izreza torej nisem uporabial v celoti, ampak samo napis!




Pridružite se nam in obiščite CottageCutz blog, kjer boste našle tudi natančnejša navodila, kako takšno voščilnico izdelati. 


12 komentarjev:

Andreja pravi ...

iiijoj kako je fletna in kombinacija samo rdeče z rjavo je fantastična :-)) Čisto prava praznična!

Valerija pravi ...

Krasna voščilnica. Prav lušna sta tale ptička na veji.

moi pravi ...

Preprosta in čudovita. Res vedno znova presenetiš z minimalističnimi voščilnicami, ki pa so tako bogate.

Helena pravi ...

Diši po snegu. Zelo lepa in topla zimska voščilnica.

*Urška* pravi ...

Praznično zimska s pridihom pravljice.Zelo lepo.

N-Eva pravi ...

Prelepa in topla voščilnica, kljub z zimskimi izrezi. Šablonce so res sanjsko lepe.

oldpunca pravi ...

Prelepo zimsko pravljico si ustvarila. Čeprav je voščilnica minimalistična, deluje zelo bogato. Super všeč mi je nežno modro ozadje. Bo treba sprobati. :-))

helena pravi ...

Enkratna je in čisto zares kliče praznike. Še dobro, da je zunaj sonce in toplo sicer, bi že podlegla novoletnemu ustvarjanju.

Hali pravi ...

Neverjetno, kako "žive" so tvoje voščilnice, kot da sta ptička zunaj na veji in prepevata v mrzli zimi...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Sorry Vladka, sem bila tako vesela žreba, da sem od navdušenja pozabila pohvalit tvojo objava na Cottage Blogu. Tudi jaz že voham sneg, ki tako lepo veje iz tvojih novoletk...

Klara pravi ...

Krasna je. :-)

Trenutki kreativnosti pravi ...

Kako je lepa in barve so res nekaj posebnega.