sobota, 3. september 2016

Ko me inspirira #52 - KAZALO

Jaz sem le dočakala svoj dopust in ko tole berete, sem se verjetno že vsaj enkrat vrgla v morje. Tako bom vaše izdelke pogledala in občudovala znova čez tri tedne, ko se vrnem, saj se bom v tem času držala zelooooo daleč od računalnika. Da pa vam ne bo dolgčas pred menoj, pa sem vam tudi za ta čas pripravila nekaj objav :) 

In če sem jaz že res nestrpno čakala svoj dopust, šolarji verjetno niso tako nestrpno čakali začetek šole. Ali pač? Tina je namreč izbrala za tokratni Ko me inspirira izziv temo KAZALO! In ker se pokriva z začetkom šole, sem jaz naredila dva prav na to temo:


Inspiracijo je Tina našla v mehkih in zelo ljubkih Jasmininih kazalih:


In če se sprašujete kaj za ene šablone imam pa to, naj vas razveselim, da so to čisto sveže šablone, oblikovane od naše drage Tine in zelo kmalu bodo tudi na voljo v njeni trgovini. In jaz sem jo lepo prosila, če jih lahko preizkusim že prej, saj so me že pošteno srbeli prsti. :) In tako vam jih danes predstavljam z največjim veseljem. Naredila sem 2 kazala. Prvo spominja na stare zelene table. Osnovo sem izrezala iz eko kartona s pomočjo šablone pravokotnika s šivi in nato uporabila robno šablono iz novega seta Šola, ki ustvari takšen spiralni rob. Robove sem posenčila z rjavim distress inkom.

Nato sem z rezalnikom izrezala malenkost manjši pravokotnik iz zelenega šeleshamerja. In vse skupaj še malo posenčila z belo blazinico ter zalepila na eko karton. Svinčnik in sponka sta prav tako iz istega seta Šola in izrezana iz eko kartona. Svinčniku sem s copicom pobarvala radirko, konico in pa "kovinski" del, ki drži radirko. Številke (prav tako novi set malih številk, ki bodo kmalu na voljo) sem izrezala iz rdečega šeleshamerja in malo posenčila z Aged Mahogany distress inkom. In kot lahko vidite, se + lahko uporabi tudi kot x, odvisno za kakšno enačbo gre :). Z belim prahom sem embosirala še dva napisa.


Drugo kazalo pa spominja na tiste stare oranžne zvezke. Se jih še spomnite? :)) Tako sem osnovo izrezala iz oranžnega šeleshamerja in prav tako dodaten kartonček, ki mi služi kot nekakšna etiketa. Nanj sem vrezala črte, ki so prav tako del seta Šola in vam ne odrežejo papirja, ampak naredijo črtkaste črte. Ker pa so mi bile črte predolge za mojo "etiketo", sem jo uporabila le delno. In sicer sem jo na Sizzix nastavila tako, da je delno gledala čez osnovno ploščo. Nekaj podobnega, kot sem tukaj uporabila šablono. "Etiketo" sem zalepila na malenkost manjši črni kartonček in vse dele senčila z oranžno distress blazinico. Z belim prahom sem embosirala še napis Srečno, ki je del prihajajočih novoletnih napisov in zalepila še debelejši svinčnik ter dodala število 2, ki naznanja, da gre šolar v 2. razred. Ker pa ta šolar ne pazi preveč na svoj zvezek, se mu je privihal rob in ven kuka prvi list :)



Danes sem se malo bolj razpisala, saj sem vam želela malo podrobneje predstaviti, kako sem uporabila nove šablone in štampiljko. Upam, da sta vam izdelka všeč in da so tudi vas zasrbeli prsti po novih šablonah in štampiljkah. Sicer pa, Tinine so nam res vsem zelo pri srcu in sedaj sem že zelo radovedna, kaj nam je pripravila za tokratni izziv.

Prijavite se lahko vse do 17.9.2016 pod Tinino objavo in hkrati oznanjam še nagrado, ki je tudi tokrat 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para. 


Lepo se imejte in uživajte v septembru!



16 komentarjev:

moi pravi ...

Krasno inspiracijo sta izbrali in to pravi čas. Obe kazali sta tako lušni in res je tudi mene zvezek spomnil na tiste oranžne beležke. Pa zavihani robovi so mi tudi znani ;)

AndrejaM pravi ...

S temi barvami si me zares spomnila na moje šolske dni :)) . krasno!

Valerija pravi ...

Prav posebni in lepi kazali. Všeč!

Anja Ž. pravi ...

Ko gledam tale tvoja super kazala, bi si kar želela, da bi šla septembra spet v šolo :) Če samo pomislim, kako bi si lahko z vsemi pripomočki, ki jih imam danes, takrat okrasila zvezke ... Super si tole pobarvala in sestavila.

Damjana pravi ...

Tudi tvoji kazali sta čudoviti in zelo dobro si uporabila Tinine nove šablone. Si nas tudi tiste, ki že dolgo nismo več v šolskih klopeh, kar dobro ponesla zopet nazaj.

Cvetoči travnik pravi ...

No lepo, sedaj nas pa takole po koščkih dražita:). Kazali sta super, oranžna barva poznana (se še spomnim) in tudi zavihek se je občasno pojavil:). Tudi vse ostale šolske potrebščine so odlične. Bo to očitno spet ena kolekcija, za katero se bomo hudo greble:)). Vladka, uživaj na morju in lep pozdrav do povratka:), Andreja V.

Metuljčica pravi ...

Čudoviti kazali, sem prav navdušena nad to novostjo. Tako lepo si vse barvno uskladila in dodelala, da me je kar poneslo nazaj v šolske klopi.

Hali pravi ...

Krasne novosti pri Tini in tvoja kazala sta prekrasna, kar malce nostalgična :-)

helena pravi ...

Jej, kakšne luštne novosti in seveda tudi kazala. Bi šla kar v šolo z njimi, če bi jih le imela.

Helena pravi ...

Vladka, krasna objava ob začetku šolskega leta. Simpatični kazali, pravi mali mojstrovini. Seveda se spomnim oranžnih zvezkov :)
Sedaj pa bomo morale potrpežljivo čakati na Tinine novosti :)

Tamara pravi ...

Oooo kako čudovita kazala, za začetek šole. O joj, komaj čakam Tinine novosti. Uživaj na dopustu :*

Goga pravi ...

Kako lepo si pričakala novo šolsko leto, Tinine novosti so spet lepe in zelo uporabne, sploh če imaš še ti prste vmes ;). Uživaj na dopustu <3.

oldpunca pravi ...

Kot velika "požiralka" knjig sem navdušena nad vajinim tokratnim izzivom. :-) Krasni kazali si izdelala in me navdušila s Tininimi novitetami. :-) Uživaj na dopustu. Še zame se enkrat vrzi v morje. :-))

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ti samo uživaj, saj si kar dolgo čakala na ta skok v morje. Že dva dni občudujemo video posnetke, ki jih predvaja Tina s svojimi novitetami in kaj naj rečem drugega, kot blagor enim, ki jih imajo že doma. Kazali sta pa vrhunski.

Andreja pravi ...

Krasen inspiracijski izziv sta pripravile in tvoja šolska kazala so mi zelo všeč :-)) Super si jih sestavila!

Danica pravi ...

Čudovita kazala si naredila Vladka! Lepo si nam predstavila Tinine novosti, se jih že veselim.
Želim ti en fajn fajn sončen in moker dopust :))