četrtek, 15. september 2016

Svetleč venček z voščilom/Shine wreath with greetings

Danes vam pokažem kako izdelati to zelo preprosto voščilnico, ki bi bila primerna za masovno poizvodnjo. Pri tem pa sem uporabila Perfect Pearls za malo blišča :)

I have another CAS Christmas card for you. I think it is perfect for mass production. For a little bit shine I used Perfect Pearls, mixed it with water and spray it on all die cuts and card base. 



Poleg osnove sem si pripravila izrezan kvadrat s šivi iz belega in eko kartona. Venček sem izrezala iz belega, ga pobarvala z zelenim distress inkom in pošteno posprejala z mešanico vode in perfect pearls. Ko je bil suh, sem na jagode nanesla rdečo tempero. Napis sem izrezala iz rdečega papirja in ga posenčila ob robovih ter prav tako posprejala. Slednje sem storila tudi z osnovo in obema kvadratoma. Nato sem vse skupaj sestavila in voščilnica je končana. 



Tukaj pa se morda malo bolj vidi kako se vse skupaj sveti:



Več o postopku boste našle na CottageCutz blogu, kjer pa vas čaka tudi šesti izziv na temo PRAZNIKI. Se opravičujem, da je bil link za dodajanje vaših izdelkov dodan malo kasneje :( Najdete ga tukaj.

And don't forget, sixth CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is HOLIDAY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.


14 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo je lepa. Všeč mi je perlast lesk.
Lp

moi pravi ...

Res se lepo blešči. Krasno si sestavila venček z napisom in všeč so mi plesoči kvadrati.
Me je pa Mojca opozorila na manjkajoči link, sama ga še nisem pogrešala ;)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Toliko o tem, kako je "naša" firbčna in vse vidi...važno je, da si link napopala in da se lahko spet veselo prijavljamo...da šablone slučajno ne bodo splesnele!!!
Letos sem tudi sama navdušena nad štanc proizvodnjo novoletnih voščilnic, ker enostavno ne gre zaradi velikega števila...tole mi bo prišlo zelo krvavo prav, tako da hvala lepa za še en nasvet...ti vedno veš, kaj meni fali!!!!
Pri tebi se ne svetlika vedno ampak kadar se, je pa vedno taktno in prefinjeno...vse v mejah normale. Krasna je. Če še čofaš po morju...uživaj!!!

Hali pravi ...

Super je in ja bleščice so pri prazničnih skoraj obvezne :-)

Vladka pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Vladka pravi ...

Enostavno čudovita voščilnica s pridihom prazničnega blišča :)

N-Eva pravi ...

Res lepa postavitev in izredno simpatični izrezki.

Dusi pravi ...

Imam težave...
Ali bi se bolj navduševala nad šabloncami ali nad tvojo izvedbo...
Super!

Cvetoči travnik pravi ...

Mogoče res narejena nekoliko hitreje kot kakšne druge (za tebe), vendar pa učinek odličen in sijoč:). Motiv je simpatičen, vsemu pa da piko na i še sama postavitev kvadratov. Lep pozdrav, Andreja

Helena pravi ...

Spodnja razmetana kvadratka naredita voščilnico bolj igrivo, bleščeč venček in napis pa dodata prazničen lesk. In tradicionalne barve, ki vedno zmagajo.

Tina Z. pravi ...

res lepa postavitev in krasen bleščeč pridih.

iris-irena pravi ...

Ojoj, ene ste že v novoletnih! čudovita je! vse pohvale tudi za nazaj,
lp

helena pravi ...

Čudovita je!

Andreja pravi ...

Preprosto lepa praznična voščilnica :-)) Super si jo sestavila.