četrtek, 29. september 2016

Zahvalnica s pšeničnim klasjem/Wheat Stalks in Frames

Pa se vam končno javljam v "živo" iza ekrana. Počasi se še privajam na vsakdanjik in uspelo mi je na hitro preleteti vse, kar ste lepega ustvarile v času moje odsotnosti in mislim, da mi bo sedaj uspelo tudi kaj pokomentirati. Hvala vam, da ste me spremljale tudi, ko sem sama poležavala na plaži. Vreme nama je odlično služilo in domov sva prišla spočita in sveža ter pripravljena na nove podvige.


Tukaj pa je že moja nova voščilnica ali zahvalnica za CottageCutz blog. Tokrat sem se osredotočila na jesenske šablone. Ta letni čas me res še posebej nagovarja s svojo paleto barv.

Hi. Today I'm using some SC dies from Autumn release. I love this time of the year, when nature is so generous with colors.  If you are interested how to create it, please visit Scrapping Cottage blog, where you will also found all necessary steps how to create such a card.


Kot ponavadi, boste tudi tokrat natančno opisan postopek izdelave našle na SC blogu. Na grobo pa sem na ozadje s tehniko smooshing nanesla nekaj rjavega distress inka ter na podlago zložila dva okvirja, šop pšeničnega klasja ter napis in za piko na i pokapljala nekaj zlatih kapljic. 




Preden odpeketam za danes, bi se vam rada vsem zahvalila za vaše čudovite voščilnice in darilca, ki so me čakala, ko sem prišla domov. Ni bilo lepšega, kot naslednje jutro vse to odpirati in občudovati. HVALA VAM! Bom vse skupaj pofotografirala in vam tudi pokažem.

Bodite lepo in uživajte v teh krasnih sončnih dneh.
Imate pa še dva dni časa, da sodelujete na tokratnem izzivu na temo "prazniki". Prijavite se lahko tukaj.

And don't forget, sixth CottageCutz challenge is waiting for you. You still have two days to participate This time theme is HOLIDAY. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.


21 komentarjev:

Klara pravi ...

Čudovit jesenski šopek! Pa dvojni okvir je tudi krasen!

Helena pravi ...

Vladka, super, ker si jesenska in so te nagovorile tople in bogate barve. Dvojni okvir lepo paše in zlate packe jo naredijo igrivo.

Tanja E. pravi ...

Vladka, čudovita mojstrovina spet izpod tvojih prstkov. Občudujem. LP:)

helena pravi ...

Najbolj pomembno je da, da si spočite in sveža. Zdaj bodo ideje kar same vrele na plan, kar je videti že v tej objavi. Čudovito klasje z zlatimi pikami.

Renata pravi ...

Zelo lepa, nežna z pridihom jeseni.

Vladka pravi ...

Všeč mi je ta tvoja jesenska voščilnica z dvojnim okvirjem :)

Goga pravi ...

Oooo, kako je lepa. Tole klasje bom pa po tvoji zaslugi dodala na svojo listo želja ;).
Lepo, da si nazaj in da si se spočila. Pogrešale smo te.

Maja pravi ...

Dobrodošla nazaj :)
Čudovit jesenski šopek in tale dvojni okvir je zopet nekaj posebnega.

Keti's Projects pravi ...

Dobrodošla nazaj. In super voščilnica v jesenskih barvah. Prihod v stilu, bi se temu reklo. p.s. Moja pošta zamuja :-(

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Uh, sem se že bala, da si se spremenila v morsko deklico in odplavala daleč stran....
Frišna,spočita in nabita z energijo in idejami....dobrodošla spet nazaj.
Tole klasje je itak krasno , zato sem se že prejšnji teden pobrigala, da je pripotovalo k meni, ampak tale dvojni okvir ...nič posebnega ampak TAKO DOBRO ZGLEDA. čao

Tina Z. pravi ...

o, dobrodošla! si nam manjkala ... tvoje voščilnice pa prav tako - ta je takšna bogata, tako z barvami kot s sporočilom!

Janja pravi ...

Zelo lepa postavitev voščilnice in izbira barv. Lp

Anja Ž. pravi ...

Dobrodošla nazaj! Ravno takšno rezalno šablono bi danes rabila :) Ti si jo krasno uporabila in naredila še eno čudovito voščilnico.

Valerija pravi ...

Uau, prekrasna je. Všeč sta mi okvirčka, ki objemata čudovit šopek pšeničnega klasja.

Andreja pravi ...

Čudovita jesenska voščilnica in zelo všeč mi je dvojni okvir v katerega se je vgreznilo klasje :-))

Metuljčica pravi ...

Zdaj sem te pa že res pogrešala, super da si nazaj. Že po tvojem čudovitem ustvarjanju se vidi da uživaš v jesenskih barvah, ki so res nekaj posebnega. Prelepo si sestavila tokratno voščilnico in to klasje je enkratno.

moi pravi ...

Jesen je res zlata in tako lepo si jo ujela na voščilnico s klasjem in zlatimi kapljicami.

oldpunca pravi ...

Dobrodošla morska deklica. :-) Super za vreme in pridobivanje energije. Iz voščilnice je čutiti, da si polna novih idej. Čudovito si zložila klasje v okvir. :-)

Hali pravi ...

Joj te tvoje krasne voščilnice. Par pikic, okvir in en detajl pa je tako lepa in tako tvoja. Navdušuješ in si mi inspiracija vedno znova. Krasno in dobrodošla nazaj!

iris-irena pravi ...

Vladka, znova in znova presenečaš s svojimi čudovitimi voščilnicami!
lp

Cvetoči travnik pravi ...

Lepo, da si si napolnila baterije, to septembrsko vreme nam je bilo res naklonjeno. Danes pa si postregla s čudovito toplo in zanimivo postavljeno voščilnico - pa saj ni čudno, to ti odlično obvladaš:) Lep pozdrav, Andreja