ponedeljek, 31. oktober 2016

Peresa in slovo od SC tima

Pozdravljene na ta praznični dan. Današnja voščilnica nosi sporočilo s seboj in sicer je to moja zadnja objava za SC blog po 4 letih sodelovanja z njimi. Bilo je čudovito in krasno sodelovanje. In prav zaradi tega odločitev ni bila lahka in hipna, ampak sem kolebala kar nekaj časa. Vendar potrebujem čas tudi za druge stvari in konec koncev tudi, da malo izprežem. 


Tokrat sem se poigravala z drobnimi peresi, ki sem jih najprej pobarvala in nato še pomočila v distress ink, da sem dobila packe. Te sem prenesla tudi na samo ozadje, iz katerega sem izrezala pravokotnik. Sem pa papir tokrat nalepila na osnovo poševno, da sem dobila malo drugačni izgled. Peresa sem "nametala" po voščilnici in vse skupaj zaključila s preprostim sporočilom in nekaj kapljami zlate barve.


Če vas zanima natančen potek izdelave, ga najdete na SC blogu.


Želim vam lepa praznična dneva, uživajte v sončnem vremenu in odpočijte si!


25 komentarjev:

Andreja pravi ...

ooo kakšna škoda in mislim, da SC ne bo več to kot je bil brez Vladke, saj si postala njihov zaščitni znak :-)))) Ampak, če si se tako odločita, tako mora biti in vse dobro ti želim v naprej!
Voščilnica je čudovita, narejena na preprost in bogat način kot ga znaš le ti! Lepo si popackala peresa.

*Urška* pravi ...

Sama najbolje veš,kaj je prav zate.Vseeno pa bo to velik primankljaj za SC.
Preprosta,pa vendar zgovorna voščilnica.

Helena pravi ...

Spisala si zadnjo zgodbo kot članica SC tima. Škoda. Zame je tvoj (in Janjij) način uporabe njihovih šablon najbolj blizu in všečen. Prave male papirnate mojstrovine. Verjamem, da jih boš še naprej uporabljala ...
Vendar te čisto razumem, da rabiš malo spremembe in preizkusiš še kaj drugega, novega.
Zelo lepa in topla voščilnica za slovo.

Maja pravi ...

Škoda, da si se tako odločila, saj so tvoje kreacije vsem nam močno približale SC šablone. Vedno si jih predstavila na unikaten, a vedno tudi na tvoj prepoznaven način. S tvojim odhodom bo SC tim veliko izgubil. Ker pa vem, da imaš idej za ustvarjanje neskončno, se že veselim vseh tvojih prihodnjih objav, mogoče tudi v okviru kakšnega drugega ustvarjalnega tima.
Voščilnica je čudovita in sporočilna.

moi pravi ...

Res škoda za SC tim. Po moje se tega še kako zavedajo. 4 leta pa je tudi lepa doba sodelovanja in tvoje voščilnice z njihovimi šablonami nam bodo še vedno v inspiracijo.
Krasno si potresla peresa po voščilnici in lepo si jih napackala.
Tebi pa želim še naprej veliko uživanja pri ustvarjanju.

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Vladka, obdobje, ko si se družila s "SC teamom" je bilo tudi za nas velika pridobitev in lepa šola. Z Janjo sta na nam prijazen in razumljiv način lepo predstavljale svoje izdelke. Sama jih sicer ne uporabljam, ker mi je ta "drobnarija" čist prehuda:), sem pa uživala v tvojih izdelkih. Ti sama pa najbolje veš, kaj je še tisto kar potrebuješ in te bo izpolnjevalo, tako da verjamem, da boš našla nekaj, ki te bo napolnilo z novo energijo. Želim ti vse lepo in pozdravček, Andreja

Janja pravi ...

Že nekaj časa vem za tvojo odločitev, a moja žalost danes ni nič manjša kot prvi dan. Vladka, zelo te bom pogrešala. Hvala ti za vse.
Veliko veselja ti želim v novih izzivih.
Današnja voščilnica je čudovita. Lp

Zvonka pravi ...

Zelo lepo voščilnico si izdelala za slovo od SC teama in velika škoda je za nas, da je zadnja. Toda spoštujem tvojo odločitev. Vse lepo še naprej. Lp

Damjana pravi ...

To je bila zagotovo ena težjih odločitev, a ne. Na SC te bo zeloooo pogrešati saj so tvoji izdelki super inspiracija. No, še dobro, da tvoj blog ostaja nedotaknjen. Tudi tokratna voščilnica je dih jemajoča. Prečudovita.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Lahko napišem JA, ŽAL MI JE, DA ODHAJAŠ, ampak spoštujem tvojo odločitev, ki sigurno ni bila lahka. S svojimi idejami si nam oz. meni osebno ZELO približala njihove šablone in glede na to, da jih imam že 103 si tudi posredno odgovorna za to, da si mi pošteno spraznila žep...(tole je bil HEC)....ni mi žal za nobeno, ki sem jo kupila, saj so res fantastične. Sicer bo pa od zdaj naprej glavni krivec za prazno denarnico Janja....ja, hallo menda ne misliš, da bom jaz!!!!!
Lej Vladka....upam, da nadaljuješ kje drugje, tvoj potencial za ustvarjanje je res širok in upam, da ga bodo še kje izkoristili. Z zadnjo si se pa lepo poslovila....v razkošju zlate. Uživaj, sicer pa upam, da se kmalu vidimo, konec novembra bo kmalu!!!! čao

Marjeta pravi ...

Z Janjo sta bili zame na CC blogu najboljši ustvarjalki. Tudi jaz sem se z vajino pomočjo zaljubila v njihove šablone.
Pogrešala te bom, a hkrati podpiram tvojo odločitev. Srečno.

Klara pravi ...

Vladka, res škoda, da bodo pri SC-ju izgubili tako nadarjeno ustvarjalko. Bila si navdih celemu svetu. Vendar se tvoje ustvarjanje tu ne konča in to je najbolj pomemno, da boš še vedno navdih vsem nam.
Tvoja Čestitka je prečudovita. Lepo si uporabila perje na zamaknjenem ozadju.

Danica pravi ...

To je tvoja odločitev in treba jo je spoštovati. Vsekakor bo to za SC velika izguba. Vendar v življenju je tako, ena vrata zapre in druga odpreš. Vladka, za kar koli si se že odločila, ti na tej poti želim, veliko uspeha in zadovoljstva.
Voščilnica je čudovita!

MA-MI pravi ...

Vladka, vračam se iz še enega od mojih blogerskih mrkov, potem pa pregledam vse za nazaj ... ta zlata peresa in vse predhodne kreacije so čudovite.

Popolnoma te razumem, da si se odločila za izstop iz sodelovanja na CC blogu. Tovrstno sodelovanje vzame veliko časa in življenje je polno novih izzivov, človek pa mora vedno rasti.

Vladka, želim ti še veliko ustvarjalnih uspehov v vsem, česar se boš lotila.

Maja

AndrejaM pravi ...

Čestitke za vse čudovite izdelke, ki si jih ustvarila za CC blog, bili so prava paša za oči, balzam za naše ustvarjalne dušice in navdih za nove izdelke.
Verjamem, da boš sedaj, ko si tako nežno in svečano (krasna peresa) zaprla vrata na CC blogu, dobila priložnost odpreti mnogo novih vrat in upam, da nam boš dovolila pokukati tudi v te svetove. Vladka hvala!

Goga pravi ...

Ooo, res šoda za SC, mislim, da brez tebe ne bo več isto. A te razumem, veliko dela in truda je vloženega v nekaj takega kot je utvarjalna ekipa, sploh če te opazuje cel svet.
Upam in verjamm, da nam boš v navdih in vzpodbudo še velikokrat, saj je tvoje ustvarjanje edinstveno. LP :)

oldpunca pravi ...

Draga Vladka, verjamem da odločitev, ki si jo sprejela ni bila enostavna. Z zelo lepo voščilnico si se poslovila od SC ekipe. Vzemi si čas zase!
Objem, Sonja

helena pravi ...

Predhodnice so že vse napisale, zato ne bom ponavljala. Škoda je za blogerski svet ustavrjalk in zveste spremljevalce CC. Kolikor je odločitev težka, je verjetno koristna zate in nova priložnost za kakšno drugačno smer. Mislim, da bo čas prav kmalu pokazal, kam se boš usmerila. Do takrat pa se pošteno spočij in globoko vdihni :):)
Ups, kmalu bi pozabila - voščilnica je pa itak vrhunska in kar žari v jesenski zato rumeni!

Metuljčica pravi ...

Se pridružujem predhodnicam. Te pa vsekakor pri odločitvi tudi podpiram, veliko si dala, veliko časa in truda si vložila v izdelke, ki so vedno izstopali in bili nekaj posebnega. Tudi meni si približala SC šablone. Voščilnica s peresi je prelepa. Želim ti vse dobro v novih usmeritvah.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vladka,
za slovo si pripravila krasno voščilnico. Peresa nosijo močno simboliko-morda si jih izbrala z razmislekom, morda intuitivno. Zagotovo nisi še zapisala in pokazala zadnje SC voščilnice. Že da jemlješ slovo od tima, kar pa ne pomeni, da nas ne boš še naprej navdihovala in prikazovala svojih izdelkov.Te podpiram in ti pošiljam topel srčen objem.
Vsaka odločitev in nova pot je prava.
Lp Tamara-pogumno hodi naprej

Tina Z. pravi ...

tole me je pa čisto presenetilo, a verjamem, da je odločitev prava zate. itak občudujem vse, ki zmorete takole aktivno sodelovati v teh mednarodnih timih, toliko truda in časa je vloženega v vse to ... no, jaz brez tebe prav gotovo ne bi imela toliko veselja s sc, verjamem pa, da nam boš še naprej v navdih!
voščilnica je vrhunska za slovo, zdaj je pa na vrsti tvoj čas zase ...

Natasa pravi ...

Vladka nisem dolgo z vami ustvarjalkami vendar zelo rada obiščem tvoj blog, res si tudi meni približala SC šablone in užitek je pogledati tvoje mojstrsko kombiniranje šablon in postavitve. Verjamem, da bo težko slovo od SC, je pa zato priložnost za nekaj novega, če ne drugega pa vsaj počitek ali kot si napisala, da izprežeš in zadihaš. Lep pozdrav, Nataša

SaraS pravi ...

Vladka... oh... prvi odziv je bil... "pa ne nooooo", ampak ko pomislim... pa si sigurno ne znam zares predstavljati, kako je biti v timu, ampak... te razumem. Po štirih letih, pa če imaš še tako rad nekaj, je čas za spremembo. Je težko, seveda, ampak sem prepričana, da je to trenutek, ko se bodo odprla druga vrata in prav je tako. Včasih moramo pogledati še v kakšno drugo smer. In kaj je najlepše pri vsem tem, da ti čisto nihče ne preprečuje, da ne bi sem in tja, mogoče kdaj, še vedno pokukala skozi vrata, ki si jih zaprla... oziroma raje recimo priprla. :)
Vladka, želim ti vse dobro na poti, ki si si jo izbrla za naprej in verjamem, da bomo še naprej lahko občudovale tvoje ustvarjalne mojstrovine. So navdih in vedno znova pobožajo dušo. Tudi ta zadnja ni prav nobena izjema... čudovita je! Izbor motiva, barva in postavitev. Kdor zna, pač zna in ti si definitivno mojstrica papirčkanja. Hvala Ti za vse!

Keti's Projects pravi ...

Čudovita voščilnica!

Tudi jaz ti želim srečno pri novih izzivih. CC brez tebe ne bo isti ampak imamo še Janjo, da nas "draži" s svojimi izdelki in nam daje inspiracijo ter seveda ostale članica. Ne dvomim, da boš tudi ti ostala ustvarjalna in se bomo lahko še naprej veselili tvojih izdelkom, ne glede na to, da ne boš v ustvarjalnem timu.

Hali pravi ...

Vladka, jaz te popolnoma razumem, čeprav ja objave na CC blogu ne bodo več tako zelo "naše", tvoje... Tvoja uporaba je čisto nekaj posebnega, čistega... Zdaj pa uživaj v ustvarjanju čisto za tvojo dušo..