četrtek, 20. oktober 2016

Praznično okrašen nabiralnik in izžrebanka izziva

Pokrajino je prekril sneg in v nabiralniku se je nabralo kar nekaj prazničnih voščilnic. Drobna ptica je pogumno sedla na vrh smreke in radovedno opazuje darila, ki ležijo pod okrašenim nabiralnikom. Sneg pa še vedno vztrajno naletava.


Tako nekako sem si jaz zamislila predpraznični čas in ga prenesela na voščilnico. Kar pa ne pomeni, da z njo že kličem sneg. Trenutno si ga še ne želim, vsekakor pa upam, da nam bo po dolgem času končno znova pobelil praznične dni. Sceno sem ustvarila s pomočjo SC šablone in kako sem vse skupaj naredila, si lahko ogledate na CottageCutz blogu. V bistvu nisem uporabila kakšne nove tehnike, ampak samo izreze pobarvala z distressi in ozadje ustvarila s pomočjo modrih distress inkov in bele tempere.


Today I have another Christmas card for you with this cute Holiday scene. I created it with Woodland Mailbox Scrapping Cottage die. You will find all required steps for reproducing such card on CottageCutz blog.



Na CottageCutz blogu pa vas seveda še vedno čaka sedmi izziv na temo JESEN. Lepo vabljene.

This is is for today. Have a nice day. And don't forget, seventh CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is FALL. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.

Preden pa se poslovim, pa naj se vam zahvalim za 68 čudovitih izdelkov na temo "pentlja", ki si jih lahko pogledate tukaj. Prejemnica bona v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para pa je pod številko 37, Ana S. Iskrene čestitke in javi se prosim Tini na mail za podrobnosti.




20 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

Prekrasno praznično.

Kajcyika pravi ...

vav, res čudovito vladka!

Anja Ž. pravi ...

Zelo zelo lepo.

Adrijana Knez pravi ...

Zelo nežna in pravljična zimska scena ;)
Lepo bodi, Jana

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čestitke Ani. Tebi pa tudi, za to krasno sceno...ko gledam tole voščilnico se mi kar zalušta, da bi začel padati sneg..moram priznat, da ima pri meni sneženje posebne čare .....

oldpunca pravi ...

Pri tebi pa že močno diši po praznikih. :-) Čudovita je. Čestitke Ani. :-)

oldpunca pravi ...

Pri tebi pa že močno diši po praznikih. :-) Čudovita je. Čestitke Ani. :-)

Hali pravi ...

Kliče zimo, tako mirjena je, kot takrat ko pada sneg in je vse belo... Čestitke Ani!

Metuljčica pravi ...

Ko pogledam tvojo voščilnico, me preprosto zamika po snegu, po prazničnem, po praznični pošti......Prelepa je.

moi pravi ...

Res si pričarala krasno idilo. Kako lepo bi bilo gaziti po snegu do nabiralnika in pogledati kdo vse nam je zaželel lepe praznike.
Nič čudnega, da je ptička tudi radovedna ;)
Čudovito.

Klara pravi ...

Oh,res je krasna! Pred prazniki jaz tudi hodim okoli nabiralnika in se veselim vsake pošte,ki ni položnica ali reklama :)

Cvetoči travnik pravi ...

Najprej čestitke Ani.
Tvoja voščilnica je pa tako vspodbudna, tvoj nabiralnik v lepih barvah v pričakovanju prijetne pošte. Kar žal mi je, da nimamo takih in bi nas vedno razveseljevali samo s prijetnimi novicami:) - pravljica. Lep pozdrav, Andreja

Helena pravi ...

Čestitam Ani za bon. Naj veselo zapravlja.
Vladka, neka spokojnost diha s tvoje praznične voščilnice. In pa pričakovanje. Lepo si tole sestavila in povezala v zimsko zgodbo.
Naj bodo uslišane tvoje besede o belih praznikih :)

Kristina pravi ...

Očarljiv in prepričljiv prizor si pričarala - čeprav snega še ne bi imela, se ob pogledu na čudovito voščilnico skoraj premislim.

Nataša pravi ...

Vladka, prekrasna je :)
Čestitke nagrajenki.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako ti znaš, iz malo elementov ustvariti občutek pravljične scene! Jaz pa dodajam in dodajam, pa še vedno kaj manjka :))) Krasna voščilnica.

Kirena pravi ...

Res si ustvarila pravo predpraznično vzdušje. Naj bo res tako.

Janja pravi ...

Navdušena sem nad tem zelo luštnim zimskim prizorom na voščilnici. Lp

helena pravi ...

Zaradi te voščilnice bi se kar strinjala naj bo že sneg..... Barve so tako zelo tradicionalno božične in ta postavitev v spodnjem desnem kotu ji zelo pristoji. Enkratna je!

N-Eva pravi ...

Prelepa zimska idila s čudovito posenčenimi izrezki. Čestitke srečni izžrebanki.