sreda, 16. november 2016

Knjiga Ustvarjalne dogodivščine


Res je, kar pravijo. In sicer, da kar si človek močno želi, se tudi uresniči. Vendar je temu treba dodati, da želja potrebuje še nekaj truda, veliko dela in še kakšno prijateljsko brco. Knjiga je bila moja velika želja že nekaj let in najverjetneje je brez Tine ne bi nikoli uresničila. Prav ona je predlagala, da se skupaj podava na to ustvarjalno dogodivščino. 

Bilo je zabavno potovati v dvoje, iskriti ideje v dvoje, jih premetavati iz ene v drugo stran, jih gnesti in nato prenesti na papir. In tako vam danes z velikim veseljem predstavljam rojstvo najine knjige z naslovom 
USTVARJALNE DOGODIVŠČINE
s papirjem, štampiljkami in šablonami


Knjiga je izšla v sklopu Založbe Mladika in velika zahvala Primožu in Barbari, ki sta naju vodila skozi nadaljnji del potovanja in dovolila, da sva ustvarjalno sodelovali tudi pri oblikovanju vse do tiska. Krasno sodelovanje je bilo to in dokaz, da še obstajajo podjetja, kjer ima beseda svojo težo in kjer dogovori zagotovo držijo!

Knjiga obsega približno 115 strani in v njej je obilo voščilnic, vabil in drugih papirnatih izdelkov. Poleg tega pa boste našle tudi kar nekaj nepapirnatih izdelkov, idej za darila in za okrasitev doma.

Kupite jo lahko v Rayherjevih trgovinah in kmalu tudi v knjigarnah. Velik hvala tudi Rayherju za sponzorstvo.

Zelo veseli pa bova s Tino, če se nama pridružite na ustvarjalnem klepetu ob izidu knjigi v Rajherjevih trgovinah po Sloveniji. 

In sicer bo Tina z vami v Kopru že jutri, v četrtek, 17.11.2016 ob 17 uri

Skupaj pa bova z vami v Novi Gorici v petek, 18.11.2016 ob 15 uri 

ter v Ljubljani v soboto, 26.11.2016 ob 11.30 uri.

Lepo vabljeni!


29 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka in Tina, čestitke z velikim Č! Bravo za vajino željo, idejo, pogum, ustvarjalnost. Verjamem, da bo knjiga velika uspešnica med čestitkarskimi in tudi drugimi ustvarjalkami.
Še sreča, ker seznam želja a sv. Miklavža še ni oddan :)
Želim vama krasno predstavitev knjige in dobro prodajo!

moi pravi ...

Vladka, čestitke še tukaj, obema seveda ;)
Krasno zgleda in komaj čakam, da jo prelistam. To je bil zagotovo velik zalogaj, pa mislim, da se je splačalo. Že zaradi uresničitve tvojih sanj.
Se vidimo ;)

ArtMBR pravi ...

Ker sem bila priča izida družinske knjige, pri kateri je bil eden izmed akterjev tudi moj mož, vem kakšen zalogaj je to, zato tebi (vama) iskreno čestitam. Tudi jaz bom pisala vsem trem dobrim možem, naj se zmenijo, kdo mi jo bo prinesel, saj to želim imeti ob boku čudovitih knjigic Rade Kos, ki so bile prve spremljevalke mojega ustvarjanja. Bravo in še enkrat bravo za Slovensko ustvarjalno knjigo.

Janja pravi ...

Iskrene čestitke obema ob izidu knjige. Opravili sta veliko delo. Komaj čakam, da jo prelistam. Se vidimo v Ljubljani. Lp

Nataša Š. pravi ...

Čestitke obema za tak podvig! Se je že veselim in prav žal mi je, da sem tisto soboto 26.11. odsotna in se ne bom mogla udeležiti ne klepeta ob izidu knjige ne srečanja ustvarjalk. Upam, da drugič nadoknadimo! Želim vama super uspešno predstavitev knjige in še enkrat- čestitke! LP

Gabi Burja pravi ...

Tudi sama komaj čakam....in upam močno...da pridem v Ljubljano...pa držim pesti, da mi jo Miklavž prinese - listek sem že napisala...

Anja Ž. pravi ...

Vladka, iskrene čestitke obema tudi z moje strani. Me že prav srbijo prsti in komaj čakam, da jo prelistam :) Se vidimo konec meseca v Ljubljani :)

Joca pravi ...

Komaj sem čakala na to objavo, da lahko čestitam. Čestitke, čestitke!!

Metuljčica pravi ...

Čestitke obema še tule. Napisati knjigo je velik zalogaj. Tudi sama komaj čakam da jo prelistam, pri dobrih možeh pa imam tako veze in oni že vedo kako me bodo najbolj presenetili.

Maja pravi ...

Čestitke obema s Tino. Izdati knjigo na tako majhnem prostoru kot je Slovenija, je predvsem imeti veliko poguma za takšno odločitev. Seveda brez talenta, neskončnih idej ter vsega stalega tudi ne gre.
Skratka, še enkrat čestitke obema in se vidimo na predstavitvi v Ljubljani :)

Klara pravi ...

Ooo čestitke :)! Naslovnica izgleda prav lepa in verjamem,da je v notranjosti cel kup krasnih idej!

helena pravi ...

Očitno bodo imeli dobri možje ogromno dela z zavijanjem vajine knjige in upam, da bodo imeli pomočnike za razvoz, da se ne bo preveč zavleklo, saj vse že nestrpno čakamo, da se začnemo sliniti ob njej.
Iskrene čestitke za pogumen ustvarjalen korak, ki je stopil tudi v "avtorske" vode in naj ne bo zadnji. Že po naslovnici sodeč je to nekaj izvrstnega. Bravo!!!!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

No fino, očitno sem edina v tej širni Sloveniji, ki si bo mogla sama kupit to knjigo....mislim da bo to še najbolj za ziher...glede na to, da sem desna in leva roka dedka Mraza (mrzla sestrična od Božička:-)) sem preveč domača in bi že smrdelo po korupciji, če še jaz zaprosim nekoga od teh možakarjev za tole darilo.....skratka...dragi OBE dečvi...VSA ČAST za ta korak v teh časih, za vso potrpežljivost v duetu ustvarjanja, za vajin čas in za vse napotke in znanje, ki jih bomo lahko tako na easy osvojile. Bravo. Ena gre 26.11. z mano (knjiga namreč!!!!)
Vse dobro ob predstavitvah in veliko ponatisov želim.

Marjeta pravi ...

Cestitke za knjigo. Se 10x grem spat da jo vidim, prelistam, kupim....komaj cakam.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čestitke ob izdaji vajine prve knjige,
lp Tamara

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Komaj čakam, da jo vidim in poduham :))Vladka, bravo, pogumni, pridni in nadvse ustvarjalni punci sta in jaz sem prav ponosna, da vaju poznam :)))

Cvetoči travnik pravi ...

Dragi Vladka in Tina, iskrene čestitke za vajino uspešno prehojeno pot, od ideje do izvedbe. Se veselim, da bom lahko prisotna ob vajini predstavitvi in seveda nadvse vesela, da bo ta knjiga tudi moja last:). Lep pozdrav do srečanja, Andreja

oldpunca pravi ...

Čestitke obema za voljo in pogum, da sta se lotili tega projekta. Komaj čakam, da knjigo vzamem v roke. :-))

Andreja pravi ...

Bravo Vladka in Tina :-)) Že na prvi pogled je knjigica fantastična, le kaj bo, ko jo bom še pregledala. Upam, da tudi zame ostane kakšen izvod .-)

Hali pravi ...

Čestitke, komaj čakam, d ajo vidim v živo. Bravo dekleti!

Kristina pravi ...

Ooooo odlično. Iskrene čestitke za ta podvig. Najbolj mi je žal, da se ne morem udeležiti nobenega od klepetov. Seveda bom pa knjigo takoj kupila. KOmaj čakam, da jo vzamem v roke.

Keti's Projects pravi ...

Čestitkeeee. Super projekt in ne dvomim, da ste se zabavali pri ustvarjanju, hkrati pa dali maksimalno sebe v izdelek. Se vidimo na srečanju v Ljubljani.

Tina Z. pravi ...

vau, vau, obema s tino čestitke - res sta carici! čez knjigo je ni, še vedno ... se vidimo kmalu, komaj čakam!

Zvonka pravi ...

Čestitke tebi Vladka in Tini za tako velik zalogaj.
Se vidimo v soboto in upam, da vama ne zmanjka knjig ko nas bo toliko v Rayherju.

N-Eva pravi ...

Čestitke obema izjemnima čestitkarcama ob izidu knjige , ki res manjka pri nas v Sloveniji. Vem kako sem se lovila in iskala informacije na svojem začetku ustvarjanja. To bo velika pomoč začetnicam in tudi nam, ki smo s tem prelepim ustvarjanjem že zasvojene. Žal mi je, da se ne bom udeležila srečanja...

iris-irena pravi ...

Vladka, čestitam ob izidu knjige. Verjamem, da ne bo ostalo samo pri tej.
Lp

Anonimni pravi ...

Čestitke obema :-) Komaj čakam, da knjigo vidim v živo in pokukam vanjo. Vajina predstavitev bo srečanju ustvarjalk dala dodano vrednost. Se že veselim, Majda

Maja pravi ...

Še tukaj iskrene čestitke Vladka, da sta s Tino uresničili veliko željo. Res sem se veselila, da se v živo spoznamo in v Ljubljani prelistamo skupaj knjigo ... Bom izgleda morala sedaj pisati Božičku, da mi jo prinese. Jutri pa ti želim čudovito predstavitev in druženje z ustvarjalkami.

Jana pravi ...

Toliko se je dogajalo zadnje čase, da sem šele pred nekaj dnevi izvedela za tvoj podvig in šele zdaj sem tukaj pri tebi prebrala, da si bila v Novi Gorici in sem prav jezna, ker bi te vsekakor prišla pogledat, ti čestitat in objet. Vseeno Vladka ti moram povedati, da sem obenem vesela in ponosna nate. To, da si predala v svet to tvojo toplo energijo je še kako pomembno in je tudi meni inspiracija!!! Resnično čestitke!!!! Resda malokrat "spustim" komentar ampak, ko začutim takšno energijo pa res ne morem mimo! Sporoči mi preko fb-ja, če boš še kaj v novi gorici, da skočiva na kavo! Lepo se imej!