petek, 11. avgust 2017

Nadaljevanje poročnih, tokrat pokažem dve

Pa to je res že prava blogovska lenoba. To poletje se tako težko pripravim, da nekaj objavim. Bi bila najbolj vesela, če bi se izdelki sami pofotografirali in objavili. No, ampak zaenkrat takšne tehnike še niso iznašli in prisiljujem svoje prste, da nekaj pametnega natipkajo. Ampak ostalo je samo pri tipkanju, pametnega ne bo kaj :) Skratka, nadaljujem s poročnimi, ki sem jih napovedala v tej objavi. Tokrat vam pokažem kar dve, ker je druga narejena v stilu ene izmed starejših voščilnic.



Pri tej je bilo navodilo, da gre za par z manjšim otrokom in če bi se ga dalo nekako vkomponirat na samo čestitko. Pa sem se znašla s šablono puzzlov. Črna z metuljčkom predstavlja ženina, bela s pentljo predstavlja nevesto in modra s srcem fantka, ki je sad skupne ljubezni. Naključje (ki to ni), da sem uporabila puzzle je bilo prav zanimivo, saj nisem bila prepričana, da bo sodelavki všeč in izkazalo se je, da perfektno, saj je bilo vabilo prav tako sestavljeno iz puzzlov, kar mi prej ni povedala :)



Ozadje ni potiskan papir, ampak bolj kot ne naključno mi je uspelo ustvariti marmornato ozadje. Pred časom sem pri Mavelu kupila bronasti spraj, ki ga žal ni več na zalogi, je pa od te firme. In preden sem posprejala ozadje, sem posprejala na odpadni papir, da bi preverila, če vse dobro deluje. In bilo je kar nekaj barve. Pa sem vzela vlažni robček, ki sem ga imela na mizi, potapkala v barvo in začela odtiskovat na ozadje. In nastalo je to kar vidite. Na koncu mi je bilo prav všeč. Nazadnje sem nekaj kapljic poškropila še direktno na površino. Vse tri puzzle sem "dala na fotografijo", ki sem jo poštempljala s tekstom in prav tako potapkala z robčkom. Dodala sem še napis in vse skupaj zalepila.



Tukaj pa je še ena belo-modra čestitka, ki je nastala na osnovi te. Barvna kombinacija je bila zaželjena.



Želim vam veliko ustvarjalnega veselja in lep vikend.

16 komentarjev:

helena pravi ...

Hahaha, včasih kaj perfektnega uspe, ko se tega sploh ne nadejaš. Tole marmorirano ozadje je res krasno in zelo duhovito si zadevo izpeljala s temi puzlami.
Druge je pa en sam gamur in eleganca. Se mi zdi, da pastelne barve naredijo celotno podobo še bolj "fensi".

Kajcyika pravi ...

Ko ostaneš brez besed, le z odprtimi usti.. prečudoviti sta obe!!

Hali pravi ...

A ni zanimivo, kako kljub temu, da ne dobimo nekih usmeritev, izdelamo prav takšno, ki paše :-) Čudoviti sta obe, pri drugi mi je všeč "odtis" šablon :-)

Moje drobtinice23 pravi ...

Hahaha Vladka, opažam, da nas je res kar nekaj, ki imamo težave z objavljanjem :D Čudoviti voščilnici si naredila. Prva mi je še posebej všeč zelo domiselno si speljala s puzzli.

Damjana pravi ...

Tudi sama imam podobne težave z objavljanjem kot ti. Celo fotografirati pozabljam zadnje čase - upam, da ni starostno :)
Sicer pa tvoja prva s čudovitim ozadjem in super idejo s puzzlami, druga pa tako čista in lepa v tej barvni kombinaciji. Pozdravček. D.

Cvetoči travnik pravi ...

Sem prav vesela, da se "blogerska lenoba" pozna v širšem prostoru:), to poletje je res zacumprano:).
Se ti pa "lenoba" ne pozna pri ustvarjanju, ki je tako sveže in domiselno, to s puzli si tudi v sanjah ne bi predstavljala, tebi pa je izpadla zanimivo in še poklopi se z vabili - to pa je intuicija.
Lep pozdrav, Andreja

Nataša pravi ...

Čudoviti obe :)

Valerija pravi ...

Krasni sta! Sploh prva je nekaj posebnega!

Helena pravi ...

Uh, tudi mene daje ta lenoba pri objavljanju :)

Prva je odštekano dobra. Kakšna super ideja, da si za osebe uporabila delčke puzzlov. In ozadje je res nekaj posebnega.
Druga pa je elegantna in zelo nežna.

Tanja E. pravi ...

Čudoviti draga Vladka ❤

moi pravi ...

Čudoviti sta, obe.
Prva je sploh posebna s temi delčki puzzle in ne, ni naključij ;) Ozadje, naključno dobljeno, da res videz marmorja in je krasno.
Druga pa je posebna s tem zapiranjem in odtisom šablone.
Te razumem glede fotografiranja in objav, tudi pri meni nekaj izdelkov še čaka ;)

Zvonka pravi ...

Vsaka po svoje je lepa, vsaka ima svoj čar. Prva zelo domiselna, super ideja s puzzli, druga pa prefinjena eleganca.

Majda pravi ...

Spet si me začarala in očarala s svojo objavo - prelepo!!!
Prijazen pozdravček, Majda

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je, da nista vedno ženin in nevesta in tvoja ideja s puzli je več kot domiselna. Več kot navdušena sem.

Andreja pravi ...

joj kako sta lepi obe in prva je s sestavljanko res nekaj posebnega :-))

Tina pravi ...

Hi, hi...si me nasmejala s pametnimi objavami. Vse tvoje so mega...zato vedno ta dvom kar mirno preskoči :-). Obe voščilnici sta pa...ptrva simpatična 100 na uro, druga pa 100 na uro prefinjena...