četrtek, 07. september 2017

Vrtnica v notranjosti

Čeprav sem izoristila to poletje kolikor se je dalo, pa se je zaloga moje energije zadnje dni vseeno spustila na rdeče polje. Verjetno k temu pripomore tudi neučakanost in želja, da že pride dan dopusta. In ko to berete, sem končno na zbiranju in polnjenju svojih rezerv. Da pa blog ne bo ob moji odsotnosti preveč sameval, vam predstavljam še eno voščilnico s krasnimi Altenew Štampiljkami. Tokrat sem uporabila set z naslovom Bold Blossom. Izkoristila sem tako zunanjost kot notranjost voščilnice. Ideja se mi je utrnila po ponovnem ogledu tega videa.


Najprej sem vrtnico odtisnila na akvarelni papir in jo pobarvala z akvarelnimi barvami. Isti motiv sem odštempljala še na paus papir, vendar sem ga embosirala z belim Altenew prahom. Izrezala sem oval iz same osnove, nato še iz paus papirja ter ustvarila še okvir ovala z dvema velikostima šablon. Pri lepljenju je bilo potrebne nekaj natančnosti, da je embosiran cvet natančno prekril cvet v notranjosti. 


Za dopolnitev izgleda, sem dodala še pentljo, trak iz eko kartona, na katerega sem embosirala besedo "neprecenljivi", ter nepogrešljiv napis "spomini". Za nekaj elegance pa sem nanesla še nekaj zlatih kapljic. 


Namenoma se pri barvanju uporabila bolj močno barve, saj drugače se ne bi kaj dosti videlo skozi paus papir in zdi se mi zanimivo, da se izdelek iz zunanjosti nadaljuje v notranjosti, kamor pa bi lahko dodala še nadaljevanje napisa ali voščilo. Poleg izdelkov Najlepšega para in SC, sem uporabila izdelke iz Pink and Paper trgovine, kjer so že nazaj iz dopusta in lahko sedaj veselo zapravljate. Saj veste, december se bliža in ko se tudi sama vrnem z dopusta, bo počasi čas, da poleg jesenskim, vzamem v roke tudi novoletne pripomočke. Pa sigurno bom ugotovila, da potrebujem nujno kaj novega.


Imejte lep september! 


17 komentarjev:

Mojca BOŽIČ pravi ...

WAW...tole pa je res dvojna voščilnica v pravem pomenu...se vidi, da si iztisnila še zadnje kaplje energije vanjo ampak se je izplačalo. Prekrasna je prva in druga stran. Uživaj na dopustu in bog ne daj pomislit na kaj drugega kot na DOPUST. Vse naj naj še za včeraj.

Helena pravi ...

Vladka, ti le uživaj in naj ti bo vreme ter še kaj naklonjeno.
Voščilnica pa: ah, prelepa. Elegantna in nežna. Še posebej zaradi uporabljenega paus papirja. Vrhunsko!

Lili pravi ...

Tale video sem si tudi jaz že ogledovala, pa se kar ne upam. Sedaj pa vidim, da si se jih tudi ti lotila....mogoče enkrat, ko se ohladi.
Tvoja izvedba je čudovita .
Lepo nabiraj moči, naj ti bo vreme naklonjeno.
Ps. Vse dobro ti želim, naj se uresničijo vse želje.
Lp Lili

Metuljčica pravi ...

Sem se tudi sama enkrat lotila, ta video je krasen, a mi še ni uspelo. Tvoja izvedba je fantastična. Enkratno, natančno in lepo. Uživaj na dopustu in bodi na "off". Vse najboljše za včeraj.

*Urška* pravi ...

Wawww,tole pa je mojstrovina.Super si se lotila in naredila fantastično voščilko.
Na dopustu pa le napolni baterije in uživaj maximalno.

vilinke pravi ...

Vedno znova nas presenetiš z novimi in fantastičnimi idejami, ki jih bo potrebno enkrat izprobati. Voščilnica je res nekaj posebnega.
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

Tale je pa v stilu: zuker na koncu. :-) Čudovita je. Globok poklon, da si se lotila takšnega zahtevnega projekta in še en poklon za natančnost pri izdelavi.
Uživaj in napolni baterije.
Vse najboljše za včeraj! :-)

Maja pravi ...

waw, tole pa je še ena krasotica izpod tvojih rok.
Spočij si in maksimalno uživaj na dopustu!

moi pravi ...

Že samo belo embosiran odtis na paus papirju zgleda čudovito, če pa se decentno pobarva z barvami v notranjosti čestitke, se lepota samo še potencira.
Medtem ko ti rečeš z malo mero natančnosti vem, da je je potrebno veliko. Res zahtevna voščilnica, mojstrsko izpeljana.

Cvetoči travnik pravi ...

Tako na hitro na Instagramu, ko sem videla samo prvo stran je bila lepa in nežna, potem pa še čudovita notranjost in prekrivanje in lep napis - je pa že noro dobra:). Saj ti vedno presenetiš s prefinjenostjo. Sedaj pa le uživaj v dopustniških dneh, polni baterije, da nam boš kasneje ponovno pokazala kaj zanimivega.
Vse najboljše za včeraj, upam, da je bil dan maksimalno sončen:). Pozdravček, Andreja

Majda pravi ...

Prepričana sem, da se je rdeča že spremenila v zeleno :-) Uživaj in komaj čakam prihodnje objave, že tale je .... čudovita! Majda

Moje drobtinice23 pravi ...

Se pridružujem Majdinemu komentarju:)
Hvala za povezavo do videa, res zanimivo.

Hali pravi ...

uauu nekaj natančnosti??? Kar veliko natančnosti je potrebne, da nastane tako krasna voščilnica. Čudovita je! Uživaj na dopustu!

Tina Z. pravi ...

res fantastična in tako zelo lepa, tako tvoja ...
upam, da veselo uživaš!

Sapfina (Barbara) pravi ...

Vladka, to je tako lepo! Ti pa si le odpocij in napolni baterije.

Art MBR pravi ...

Res vedno nekaj novega, ampak nekaj je vsem skupno in enako. Prekrasna izdelava in natančno narejeno, poslikano... vidi se, da veš kaj hočeš in to tudi izpelješ.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita!
Lep pozdravček Tamara