sreda, 28. avgust 2024

A5 vošilnice - III. del

Pa smo prispeli do konca serije A5 voščilnic in ker sta ti dve precej podobni, pa vendar drugačni, ju združujem v eno objavo. Tudi tokrat ni šlo brez črk, tako rada jih uporabljam. Prva je tudi tresočka in na njej sem uporabila Tinin napis "danes je tvoj dan", vendar sem besedo "tvoj" odstranila in jo izrezala z velikimi črkami, ki sem jih hkrati uporabila za tresoči del.

Za okrasitev sem uporabila še eno Scrapping Cottage šablono, ki sem jo v preteklosti že veliko uporabljala ter dodala še nekaj drobnih src. 

Druga pa ima iz črk sestavljen napis "velik objem", in okrašena je zelo podobno kot prva.

Se mii zdi, da črke ponujajo toliko možnosti za kombinacijo in da velikokrat pridejo prav, če nimaš prave ideje kaj in kako bi.

Pa še nekaj uporabljenih izdelkov Najlepšega para:






ponedeljek, 19. avgust 2024

A5 vošilnice - II. del

V drugem delu predstavitve A5 voščilnic pa vam pokažem eno, ki je nastala po želji moje prijateljice za njeno hčero ob končanju osnovne šole.

Želja je bila, da je napis v angleščini in da namesto besede "believe" črkama "be" dodam list. To mi je v angleščini posebej zabavno, ker se da veliko besed skombinirati z motivi. In tako je nastalo ta preprosta voščilnica:

Tudi tokrat so mi v največji meri pomagale šablone Najlepšega para

ponedeljek, 12. avgust 2024

A5 vošilnice - I. del

Začenjam serijo A5 vošilnic, ki so mi postale zelo ljube v zadnjem času in se mi zdi, da naredijo večji vtis, kot klasična velikost. Ta je nastala že pred nekaj časa, za gospo, častitljivih 90 let. Ker je romala v Avstrijo, je napis v nemščini, sestavila pa sem ga iz srca in teh drobnih črk.

Ostale uporabljene šablone so od Najlepšega para. Nisem kaj odstopala od svoje barvne kombinacije, ki jo ponavadi uporabim. Cvetove pa sem malo posenčila kar s sivim copic markerjem.

Druga pa je nastala pred kratkim in namenoma nisem želela uporabiti celotnega izreza knjige, pa sem ga takole odrezala poševno in dodala še očala, kazalo in seveda nekaj cvetja.

Vse skupaj sem postavila v okvir, ki sem ga izdelala tako, da sem znotraj pravokotnika z valovitim robom izrezala še en pravokotnik, da je ostal samo rob. Izrezala sem 4 takšne in zalepila enega na drugega.

Uporabljeni izdelki Najlepši par:




četrtek, 8. avgust 2024

Velik objem

Tudi tokratna voščilnica je iz čakalne vrste in je nastala (pravzaprav sta nastali dve enaki) pred srečanjem s prijateljicama. Sem jima poslala en virtualni objem pred pravim :)

Tokrat sem uporabila veliko šablono z napisom od MFT in črke pobarvala v ombre efektu, ter dodala žirafo, ki pa je od Najlepšega para. Še nekaj drobnih kuvert in to je to.


Želim vam krasen dan in vam pošiljam en velik objem.

ponedeljek, 5. avgust 2024

Dve rojstnodnevni

Današnji dve voščilnici sta nastali že pred časom in že zelo nestrpno čakata, da ju objavim, ker vrsta je dolga :)) Tako zgleda prva, ki ima izrezano srce in ta del je tresoči.



Na drugi pa sem uporabila negativ izrezanih črk, ozadje pobarvala v ombre efektu in čez dodala še napis. Ta je za moj okus že malo preveč napolnjena. 


Na obeh sem uporabila izdelke Najlepšega para