sreda, 4. november 2009

Dnevnik malega Filipa


Malo za spremembo, nekaj drugačnega :-) To je del darila za 14 dni starega Filipa. Ker pa je 'teta' Vladka malo bolj počasna oz. se je prepozno lotila dela, darilo še ni pri novem stanovalcu tega sveta. Bo pa jutri. Verjetno ga fant že težko pričakuje, ha ha.

Ideja tega dnevnika je taka, da bosta mama in ata vanj zapisovala kakšne zanimive dogodivščine, ali pa zapisala kakšne zabavne besede, ki jih otroci znajo vstrelit kot strela z jasnega. Na to ideja sem prišla zaradi tega, ker sem od večih staršev slišala, da bi si morali zapisovati, kaj včasih ne spravijo skupaj ti otroci - torej, pa da vidimo, če bo to uspešno :-)

Če ne, pa je iz srca narejeno darilce, v katerega bo pa morda Filip kracal, ko bo tako velik, da bo znal držati pisalo v roki :-). Združila sem malo vezenja, malo papirčkanja in uporabila tudi filc (zadnji del dnevnika je iz svetlo modrega filca kot žepek).

V notranjost sem dodala kupljene modre in rumene črtaste liste. Na notranji strani platnice pa sem izdelala še žepek, kamor bom dala sliko še takrat noseče mamice. Na prvi list pa sem napisala sporočilo, namenjeno novemu fantu :-)


9 komentarjev:

Tina pravi ...

Zelo lepo darilo. Zelo mi je všeč kombinacija blaga, vezenja in papirja. Žepek z medvedkom mi je pa posebno ljub. Joj, kako bodo veseli takega darila!

BojaMoja pravi ...

:) jaz se takšnega darila res ne bi branila :)) ljubko

Alenka pravi ...

Lep dnevnik!Mislim, da se ga bosta starša zelo razveselila.Spet je izdelek dodelan v detajle, ki se jih spomniš samo ti. Super!

Tiara pravi ...

Tako simpatičnega in ljubkaga darila pa že dolgo nisem videla. Upam, da bosta starša pridno zapisovala utrinke njunega malčka, saj je dnevnik absolutno popoln.

moi pravi ...

Kako domiselno in spet super izvedba. To bodo vsi veseli: mamica in očka zdaj, mali Filip pa čez čas ;)

Helena pravi ...

Vladka, tvoja ustvarjalna skrinja je vedno polna idej :)
Tale dnevnik je krasno darilo za mamico in očija, nekoč pa bo lep spomin za Filipa.

Unknown pravi ...

Lepo darilo malemu Filipu.

Marjanne pravi ...

This is beautiful!!

Darja pravi ...

Starša sta bila zelo vesela darila, še posebej mami, :), ki že pridno vpisuje komentarje, dogodke, in lepi slike. Zagotovo bo Filipu lep spomin.
Darja, Filipova mami