nedelja, 10. januar 2010

Vlak, baloni in izziv z barvami/colourQ challenge #14 and the train

Tako, letošnji čestitkarski krst je za menoj. Nisem še namreč nič ustvarjala do včeraj, sem potrebovala malo večjo čestitkarsko pavzo, ki sem jo zapolnila z gledanjem filmov in branjem knjig, kar sem prej zapostavljala. Za začetek sem se lotila otroških rojstno-dnevnih čestitk. Najprej za prečudovito deklico, ki je pred kratkim praznovala svoj 1. rojstni dan. Ampak pokažem vam jo kateri drugi dan, jo moram najprej predati skupaj z darilom :-)

Tukaj pa je druga otroška čestitka, ki sem se je lotila zaradi tega barvnega izziva pri Arielle:
I like this Arielle's color challenge:
Všeč mi je bil motiv vlaka iz revije Motivi in šablone. Čestitka je namenoma brez napisa, ker bo zaenkrat ostala v moji zbirki, ko pa jo bom potrebovala, pa dodam še pripadajoč napis. Šeleshamer je bil osnova, ki sem ga kombinirala z scrapbook papirjem in gumbi. Samo vlak bi bil malo dolgočasen, zato sem dodala še te pisane balone in na zadnji strani malo embosirala. Nič kaj strašnega in hudo napornega in nobenih presežkov :-)Vsekakor pa je bilo zabavno ta vlak spraviti v 'življenje' ali bolje v barve ;-)


I like the motive of the little train which I found in the magazine Motivi in Šablone. I didn't put any text on the card, because it will stay in my collection. If I will need the card for some birthday in the future , I will put some text on. The card and the train are made with basic papers and it is combine with the scrapbook papers. Just the train seems a little boring, so I put some balloons on and do some embossing with Ranger's Milled Lavender powder. This is it, nothing very special, but I have fun with it, and that is important :-)

26 komentarjev:

Alenka pravi ...

Super vlak! Ampak, ko se odpre čestitka ,se šele vidi , kaj prihaja iza vogala:):) Spet domiselno, ampak saj je vedno tako, ko pokukam k tebi:)

namo pravi ...

Kok je dobra,jest sem že pozablada mam tud jest te šablone,jih bo treba mal prečekirat.Drugač pa tko kot si ti,jest tud počivam.Berem in pletem:):)

Manuela pravi ...

Vlakec je prelep! Res super ideja in tako dobra izvedba. :)

Helena pravi ...

Ooo, čudovit vlakec. In čez celo voščilnico puha - piha :)

Suzy pravi ...

Lepotička.

Renata pravi ...

Krasen vlakec, pravzaprav cela kompozicija :-) Še ena simpatična voščilnica!

Andreja pravi ...

Spet zelo zelo lepo :-))

Biljana pravi ...

brez besed...

Unknown pravi ...

Spet nekaj dobrega, super:)

MarikaGabez pravi ...

Dobro si to tole zastavila letošnje leto, skozi katerega nas boš očitno popeljala kar na vlaku z vse polno vagonov presenečenja.
Čudovita je in tole še na zadnji strani.....fenomenalno. In tudi barvan kombinacija je prekrasna.

Hali pravi ...

U kako luštna čestitka...in mogoče tudi jaz uporabim tvojo idejo...moram narditi eno čestitko za enoletnika v naslednjem tednu :-).Super!

moi pravi ...

Iiiiiiiii, kako je luškana, ta bi bila za našega večjega, obožuje vlake ;) In spet izdelana v nulo. Super si poštimala s "senčenjem" vlaka, pa gumbi za kolesa in tista štanca spodaj (no, mislim vzorec), kot da je delan za kolesa. Ej, lepo paše vse skupaj.

Neža pravi ...

Kako lahko napišeš ''nič kaj strašnega in hudo napornega in nobenih presežkov'', če je pa tipi-topi spedenana. Zdaj, ko vem, kako izgleda izrezovanje malenkosti (brez štanc), tvoje stvaritve še bolj spoštujem.

Goga pravi ...

Krasen vlak,meni se ne zdi da ni nič strašnega,krasen je in ideja je fenomenalna :).

Marna pravi ...

Fenomenalna je! Ful mi je všeč!

Tiara pravi ...

Vlak je svetoven in čestitka tudi.

Jana pravi ...

Zelo je luškan!!!!! Prav zabavna čestitka tudi za otroke, ki jim ponavadi ne posvečajo veliko pozornosti, a tale bo vsekakor naredila vtis!!!

Prodamo stanovanje pravi ...

Kako prisrčna in spet izdelana v nulo. Jaz bi tvoje voščilnice kar namesto slik razstavila!

Kristina pravi ...

Krasna je,ideja z vlakom je enkratna, barve pa tudi.

Mojca pravi ...

sam tole je pa cel projekt!

Anja pravi ...

Tole pa res vzame sapo. Najprej ideja, nato izvedba. Res lepo :)

dunja pravi ...

Krasen vlakec, tvoe barve so mi strašno všeč. Če za branjem, televizijo, šivanjem in sanjanjem kaj in kajo bi, pride kaj podobnega, sem na dobro poti

Maja pravi ...

Barve so iz moje palete, ideja lahko zraste le pri tebi, izvedba pa se itak ne more primerjati z ničemer drugim!

BojaMoja pravi ...

Joj, kok je cart :))) moja fanta bi ga kar posvojila :)

Anonimni pravi ...

tole je pa prekrasno!!!!!
vsega občudovanja vredno!
lp
iris

blackwoman pravi ...

Tvoje čestitke so res nekaj posebnega!