sreda, 7. april 2010

CRAFTalnica - čas za drugi izziv


CRAFTalnica je presegla vsa pričakovanja, kajti takšno sodelovanje smo si lahko samo želele. Zelo me veseli, da ste prvi slovenski blog vzele kot nekaj svojega, da vam je v veselje in da ste sodelovale tudi tiste, ki nimate blogov in pa tiste, ki do sedaj še sploh niste sodelovale na nobenem izzivu. Poleg tega pa sem na ta način tudi jaz dobila priložnost, da sem pokukala v tiste bloge, ki jih še nisem poznala in verjamem, da je tako z marsikatero izmed vas.

Dobrodošle torej v našem drugem izzivu, ki ga je tokrat pripravila BojaMoja. Vse vemo, da je njeno delo občudovanja vredno in da vedno razveseli s kakšnim res prečudovitim izdelkom. Tokrat nam je zadala nalogo, da ustvarimo modro čestitko za novorojenčka.

Domislila sem se majhne jadrnice in se tudi tokrat poslužila angleškega napisa. Če se le da, dodam napis v slovenščini, ampak kot takšen mi boljše zveni v angleščini, pa naj bo tako.

Modro barvo sem razbila z rešilnim obročem v belo-rdeči barvi.

Jadro je v bistvu čestitka, saj se lahko odpre in v njem je prostor za voščilo.

Namesto zastavice na vrhu, se mi je zdelo zabavno obesiti pajac:-):

Zadnja stran ni posebej obdelana, izgleda pa takole:

Recept za to čestitko je preprost:
- template za čoln, ki sem si ga izdelala sama
- 2 odtenka modrega šeleshamerje, košček belege in rdečega
- vrvica
- štampiljka za pajaca
- pa seveda senčenje (čoln sem obrobila tudi z belo blazinico)

Zdaj pa vas izzivam, da tudi ve primete v roko papir in škarje in ustvarite nekaj zanimivega za novorojenčka. Naj vam bo v veselje in zabavo!

It is time for the second challenge at CRAFTalnica, the first Slovenian challenge blog. I'm really glad that I'm the part of the Designer team and I'm really happy that so many girls played along at first challenge.

This time BojaMoja is our host. Her work is really amazing and her cards are always something special. The task is to make a card for the newborn and it has to be blue. I made this little sailing boat. I used two blue papers, little piece of the white and the red one for life-ring, the rope and two buttons. I will be really happy if you play along with us. Have fun!

22 komentarjev:

Renata pravi ...

Tale barka pa je tako simpatična, da bi se takoj vkrcala in odplula daleč stran :-) Aja, je za novorojenčka ...

Pa spet si pomislila na vse malenkosti in jih dodala na voščilnico. Ampak pajac za zastavico - ta je res dobra!

Helena pravi ...

Pajac za zastavico je tudi meni noro dobra ideja in prav simpatična za novorojenčkovo voščilnico.
Za fotko si se zopet maksimalno potrudila. Še lavorček z mivko in kamenčki si dodala :) Super!

MarikaGabez pravi ...

Hudo všečno Vladka!

Spet si se maksimalno potrudila: tako pri izdelku, kot predstavitvi le tega. Tokratni izziv pa valjda tudi jaz ujamem.

Maja pravi ...

Ne morem reči, da presenečaš... pa hkrati ne morem reči drugega. No ja-prav šokiraš s fenomenalnimi idejami inpopolno izdelavo! Pajac namesto zastavice - pa kdo drug bi se tega še lahko izmislil!!

marjeta1953 pravi ...

Jah, pa saj ni kaj drugega reči kot enostavno prekrasno, prepričljivo, izvirno, domiselno, maksimalno ali po mladostniško ful kul!

Tjaša pravi ...

uaaau...najprej sem mislila, da je lesena :D super je

moi pravi ...

Ej, je dobra ideja z jadrnico za dojenčka, tako sveža in inovativna. Ti res gledaš preko okvirjev in to mi je tako všeč pri tebi.
Pa pajac za zastavo ;)))))))

Andreja pravi ...

Kot vedno je tudi ta prečudovita in ne bi mogla biti boljša. Detajli so krasni :-))

Hali pravi ...

He he he, če povzamem po mojem pubertetniku kulska čestitka, fulcarska :-)))))))

Jana pravi ...

Z vsem mašnicami in cute pink dodatki, ki jih dobijo mamice punčk je ta res ena tistih, ki je za mamice fantkov nekaj posebnega in vsekakor za veliko presega vse roza-themed čestitke. Meni pa je zelooooooooo všeč sporočilo napisa, pa da o zastaici-kombinezončku sploh ne govorim. Čisto za znoret!

Nataša pravi ...

Saj sem verjetno že kdaj napisala - neverjetna si s svojimi idejami! Čudovito!

Nataša pravi ...

Fantastična je! Tudi če pustim svojo obsesijo z morjem in vsem morskim ob strani :) In fajn je videt, da te ustvarjanje in sodelovanje pri CRAFT-alnici tako veseli in osrečuje.

Manuela pravi ...

Super je vse od ideje do izvedbe. :) Pa saj manj kot čudovito čestitko nisem niti pričakovala od tebe. :) Sedaj pa že komaj čakam naslednji izziv.. :) Obožujem trenutek, ko pred vsemi vidim fotografije izdelkov za CRAFT-alnico in se čudim lepotam, ter komaj čakam trenutek, ko jih lahko tudi objavim na CRAFT-alnici. :))

Jana pravi ...

Česa vsega se ti ne spomniš! Nora sem na tvoje voščilnice in vse detajle in detajlčke na njih. Pajac namesto zastavice je najboljši. Si kar predstavljam veselje nove mamice, ki bi prejela takšno čestitko.

Rastlinica pravi ...

Čudovita je - brez besed...

VSE DOBRO pravi ...

Vila Vladuška veš, da si s to svojo objavo prav "kriva", da že veš čas razmišljam kako bi si sčarala tri proste dneve in bi z medolino pobegnila k Babi z morja :o)))

Greš zraven :o)))

Fotografije pa kar valovijo v srce in dušo :o)))

Všečno na tisoč :o)))

Tina pravi ...

Šment, kakšna krasota. Izzivi so pač izzivi,a s takšnimi mojstricami za vabo imajo osebno težo. Jadrnica je prekrasna v vseh pogledih-to, da se pa še razpre...

Suzana pravi ...

Kako lep izdelek! Da o detajlih ne izgubljam besed. Res si se potrudila!

BojaMoja pravi ...

Uf ... saj sem ti že v mailu napisala, pa vendar ... to je tisto, kar sem iskala pri tem izzivu. Da je čestitka fantovska, da ni univerzalna, da se uporabi vsa možna domišljija ... in pajacek na jamboru je le še pika na i ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Aleksandra pravi ...

najprej sem vidla ladjico in mi kapne....jeeej, kera luštna ladjica...a je ni škoda namočit?? :-))))
in potem vidm, da je to voščilnica.....haaaaloooo....a tle tud čaramo??
prekrasna je in je ni mame, ki ne bi dol padla ob pogledu nanjo....tiste še bolj, ki imamo same pobalinčke doma :-))

mateja pravi ...

Živjo Vladuška! Nisi mi še poslala naslova. Če ne želiš revije, mi sporoči, da jo pošljem komu drugemu. Lep pozdrav, Mateja - jagode in dinozavri.

Creatissimo pravi ...

Hi, hi, hi - tale škaf je super za sceno! (kolk si ti inovativna!). Voščilnica je pa popolna! Senčenje naredi izdelek še bolj tip top - zelo fajn. No, tudi tokrat si naredila izdelek še bolj poseben z vrvico na reševalnem obroču, najbolj pa mi je všeč popolnoma nenavadna (zame) ideja, da si za zastavo dala pajac. Lahko kandidiraš za inovatorko!