petek, 23. april 2010

Pojasnilo in preprosta čestitka za gospodiča



Preden objavim kaj novega sem dolžna še eno pojasnilo oz. pojedla sem svoj zarečeni kruh. Namreč, naučila sem se in zdi se mi popolnoma pravilno, da se vedno pove kadar stvari ne zrastejo na lastnem zelniku, ampak so pobrane na kakšnem drugem. Zato ne maram, kadar si kdo prisvaja stvari, pa tega ne pove. In med vsem blebetanjem v prejšnji objavi sem pozabila povedat, da ideja z 'usnjenim' videzom platnice ni moja. :-) Že nekaj časa nazaj sem našla tutorial za izdelavo denarnice, ki prikazuje kako se to naredi in ideja se mi je že nekaj časa motala po glavi. Originalni tutorial nisem našla, je pa tukaj en zelo podoben in vam dajem link. Kliknite tukaj! Tako popravljam svojo napako :-)

Na ogled pa postavljam preprosto rojstnodnevno čestitko za gospodiča, ki ima v lasti gostilno in je trenutno precej zaposlen tudi z gradnjo hiše. Ker nisem imela pravega koncepta za izdelavo, sem se na koncu odločila za pročelje gostilne...


....in za mošnjiček ali mini žakeljček v katerega sem dodala nujne potrebščine za gradnjo: okna, vrata, opeko in nekaj za opremljanje: zavesice in fotelj.

Toliko za ta petkov večer. Želim vam lep vikend in počitnice tistim, ki imate prosto tudi v naslednjih dneh. Jaz sem se odločila, da bom cel teden doma in uživala v sajenju rož, urejanju balkona, vožnji z motorjem, kakšnem pikniku in izletu in seveda ustvarjanju. Brez tega pa ne gre :-)

16 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Lepo si tole skompletirala. Predvidevam, da so v igri štampiljke za okna, vrata...?
Lep vikend

moi pravi ...

O, kako si to spet dobro pokombinirala ;)
Pa še vrat in oken ne bo rabil kupit, mu jih ti naštempljaš ;)
Super ideja in odlična izvedba ;)
(Pa pridna, da priznaš napako, tudi mene moti, če se prisvajajo tuje stvari, sploh slovenskih blogerk ;)

Alenka pravi ...

Super mošnjiček!In lepa čestitka. Po moje si bo gospodič zaželel, da bi bil mošnjiček torba Sport Billija:):):)

Andreja pravi ...

Zopet čudovita čestitka in ti mali pripomočki za gradnjo so krasni. Prav na vse si pomislila. Pridna, ker boš doma, midva pa se greva potepat v Bovec :-))

Tina pravi ...

Kako lepo osebno voščilo! Si mislim, kako ga je morala nasmejati vsebina žakeljčka!

MarikaGabez pravi ...

Kako dobra vsebina mošnjička!
Všeč mi je obešen napis in voščilo na puščici.
Lepe praznike tudi tebi.

Helena pravi ...

Glede tiste napake - bolj ali manj vse ustvarjalke brskamo po blogih in si memoriramo kakšne ideje, ki jih potem uporabimo. Če je ideja res izvirna, je prav, da se omeni, kje smo jo našli. Da bi pa za vse pisali, kje smo kaj videli in našli, pa se mi ne zdi smiselno. No, to je moje mišljenje.
Tvoja čestitka je zelo, zelo lepa. Super ideja in še lepša izvedba.
Želim ti lep prost teden. Če vaju bo kaj motor zapeljal mimo SB, pa lepo vabljena na obisk. Tudi jaz sem fraj :) Juuupiii!

Vladuška pravi ...

Hrandica, ja ta vrata in okna so štampiljke od Papertrey Ink: http://www.papertreyink.com/stamps_homemade.html

Helena, vsekakor se strinjam s teboj. Tudi sama sem tukaj mislila, kadar se kopirajo zadeve, ki so povsem očitne oz. ko ti dejansko narediš skoraj isti izdelek kot nekdo drug, potem je prav, da se omeni od kod je bila ideja vzeta. Da pa vsi brskamo po netu in nas velikokrat stvari tudi asociirajo, pa je dejstvo. Če naju pot zanese mimo pa se res morda kaj javim. Hvala za povabilo :-)

Mojca - Artemma pravi ...

Krasna si in tako edinstvena v svojem ustvarjanju, da sem danes svojo jutro porabila za o-je, u-je in a-je ko sem se sprehajala po tvojem blogu. Joj kolik tega sem zamudila - koliko lepih unikatnih čestitk.
Uživaj počitnice in pridno ustvarjaj. Lp!

Maja pravi ...

OK, zate je to "preprosta" čestitka, zame izdelek prave umetnice, ki mu spet ni para!! Merila so pač različna:))

Mojca pravi ...

spet - mega ideja. in izvedba. verjamem, da bodo prijatelji veseli tvoje pomoči pri opremljanju ;)
veliko lepih trenutkov v tem tednu ti želim.

Jana pravi ...

JOj, neverjetna je in kot veš, so meni taka majhna presečenja, kot so v tile vrečki neizmerno všeč - to je bistvo tvojih izdelkov in vsekakor tisto, kar tvoje čestitke odlikuje za več kot le čestitke. Preskočila si meje!!!

Tanc pravi ...

Ampak ti me pa vsakič znova s svojimi idejami uspeš vreči na tazadnjo! Odlično!

Creatissimo pravi ...

Nujne reči za gradnjo bodo prejemnika zagotovo spravile v dobro voljo :).
Želim ti lep dopust. Jaz imam pa tako gužvo, da ne vem, če bom uspela kaj 'odreagirat' na tvoj craftalniški izziv :(. Če ne tokrat, pa drugič. Ostajam optimist!

klementina pravi ...

men se zdi pa tole zeeelo dalec od preprostega =) je pa super lepa cestitka, genijalna ideja, o kombinaciji pa itak ni besed za zgubljat!! super !!!

BojaMoja pravi ...

:))) si me pa malo "potegnila" in verjetno tudi prejemnika :))) pričakovala sem, da je mošnjiček za denar, kot darilo, vendar si naredila še nekaj boljšega :) SUPER!!!