sreda, 12. maj 2010

CRAFTalnica odeta v roza...



...no, pa ne dobesedno, samo izziv je ROZA barva. Manuela si je tako zaželela. Zame je bil to prav velik izziv, saj to vsekakor ni barva, ki bi jo pogosto uporabljala in sem imela kar nekaj težav. Te so se pojavile predvsem za to, ker sem želela z roza ustvariti nekaj 'odraslega', pa na koncu nisem uspela iz kalupa punčkastega. Kot drugo, pa sem to izdelovala še v fazi, ko je moj ustvarjalni navdih bil na počitnicah. Tako so bile edino moje roke pridne delavke, ki so sestavljale in sestavljale in na koncu sestavile to, kar je pred vami.

Tokrat nisem preveč zadovoljna s fotografijami, ampak na turoben dan ni šlo bolje. Kompletek je sestavljen iz čestitke, ki ponazarja del punčkaste sobe in roza raja :-) Dodala pa sem mu medvedka, ki mi ga je prijazno izrezala Chez Moi.

Drugi del pa je mini torbica, ki sem si jo jaz med drugim zamislila tudi kot nadomestilo za lonček za pisala. Prepričana sem, da bo prej ko slej romal do kakšne deklice za njej rojstni dan.

Pokukajte še k Manueli in BojiMoji in poglejte, kaj sta ustvarili.

Ko smo pa že ravno pri izzivu in CRAFTalnici, se vam moram zahvaliti za vašo udeležbo na mojem izzivu, ki se je včeraj stekel. Želela sem si prav to, kar je nastalo. Veliko raznolikih izdelkov, ki niso nujno iz papirja. Navdušile ste me povsem in komaj čakam, da vas izzovem znova. Do takrat pa en roza pozdrav :-)))

24 komentarjev:

moi pravi ...

Ej, jaz se samo smejim. Ti, pa da nisi za roza? Full lušen kotič si naredila, takega bi si želela vsaka punčka.
Pa torbica in mini torbica in omara in in in. Toliko malenkosti, jaz bi se po moje ustavila že pri prvi (če bi sploh prišla na to idjo ;)

Sedi 5!

Andreja pravi ...

Tale tvoj roza projekt je fenomenalno nastal, ti pa govoriš o problemih :-)) Vsi ti tvoji mali detajli; torbica in omara sta ... ni besede za to :-))

Helena pravi ...

Strinjam s predhodnicama. Kljub problemom, ki si jih opisala, je nastal čudovit roza kompletek. Kakšna deklica bo še pa še vesela, ko bo tole dobila.

HRANDICA pravi ...

Lepo si sestavila tole četitkarsko roza kompozicijo. Te pa res nismo vajeni v roza barvi? A ti ne gre nič slabše:-))Če znaš..znaš!!! :-)

Neža pravi ...

Prav zares ti je uspelo sestaviti lušten kompletek. Pri tebi sploh ni pomembno, katere barve uporabiš, vedno je končni izgled 1A!

Marna pravi ...

Mislim, da si delo opravila več kot odlično! Super super roza sobica!

Nataša pravi ...

Kako lepa čestitka!

Marjanne pravi ...

This is awesome!!

Hali pravi ...

Uauu čestitka, pa potem še torbica-stojalo za svinčnike..super si naredila, ni kaj!

Klavdija pravi ...

Kljub temu, da si uporabila skrajno čudno barvo :P (sej veš bruh barvo...pa to, pa take :P ), sta mi izdelka zlo všeč...

BTW: Zakaj na strani Craft-alnice še ni objave :-) ?

Vladuška pravi ...

Dobro vprašanje, Klavdija :-) Jaz sem si že včeraj pripravila objavo, da mi jo je zjutraj avtomastko objavilo, pa sem šele kasneje ugotovila, da bo na CRAFTalnici popoldan. Se opravičujem za moje prehitevanje. Bo pa na CRAFTalnici potem bolj roza sladko :-))))

Sonja pravi ...

Hmm.. sem morala dvakrat pogledat, čigav blog berem :)))) Lepo vas je potunkala Manuela :)
Izdelkom prav nič ni videt, da ti barve kaj ne bi ustrezale.

MarikaGabez pravi ...

Kako si vse skupaj čudovito izpeljala!
Mi je pa najprej skočil v "obraz" tisti plišat medo.
Sedaj tudi vidim torbice, o katerih si pisala pri moji objavi.
Je pa pri roziki dobro to, da se odlično dopolnjuje z rjavo. Je takoj meni malo lažje delat.

Jana pravi ...

Meni je zelo všeč, ker je tvoja roza vseeno ostala naravna in nežna, nič preveč pocukrano ampak narejeno za prave punčke!!!! Všeč so mi miniaturni medvedek, torbica,.... tam se cedi moj med! Neverjetna si!

Suzana pravi ...

Tebi da ne leži roza barva? Ja, potem pa svizec zavije čokolado :-)
Mogoče si res malo težje kombinirala ali pa izbirala idejo, ampak izdelka sta tako luštna! Stavim, da bo kakšna mala dečva zelo vesela!

Creatissimo pravi ...

No, evo, pa sem zamudila tvoj izziv, pa čeprav sem imela milijooon ideeej. Ah, dnevi preveč letijo, pa ni zneslo. Upam na novo rundo. Enkrat bo že, pa pika!
Rozno barvo si lepo 'postarala', da je prav topla, prijazna in oh in sploh za deklice (mogoče tudi za dekleta - nikol ne veš;) ). Fletno! PS: Hvala za komentarje na mojem blogu in predloge. Na Lovrenških sem bila in so res fini, pa tudi pot do njih mi je zelo všeč...

Mojca pravi ...

ijaaaaj, kako cart:) pač - mojstrica.

Alenka pravi ...

Tudi jaz mislim, da ni pomembna barva.Tebi rata z vsako mega izdelek.

mimoza pravi ...

Se strinjam s predhodnicami, sploh ni videti, da roza ni tvoja barva. In vse te ideje, le kje jih jemlješ???? Super izvedba, ni kaj!

Renata pravi ...

Hudo luštno si tole sestavila skupaj! Res si pravi vrelec idej.

BojaMoja pravi ...

Pri tebi si vedno ogledam še velike slike, ker mi ne sme nič uiti, saj je na majhnem delu toooliko mini detaljov ♥ ♥ ♥

Nataša pravi ...

Luuuuuškano, luškano, luškano! Mojstrica si - ne glede na barvo :)

Maja pravi ...

Se nič ne vidi, da ti roza ne bi ležala! Si jo tako lepo "ubila" z distressi, da ne zgleda več tako rozasta:)

VSE DOBRO pravi ...

Ta roza svet pa sva z Moi otipavali tako močno, da je kakšna pikica padla s čestitke :o))) Če pa je taka cartkana, pa sva jo morali temeljito prebožati ... Te mikene stvarce gredo tebi odlilčno izpod rok, čeprav se včasih sprašujem ali delaš vse s prsti ali uporabljaš tudi pinceto :o)))