ponedeljek, 21. februar 2011

Semena včerajšnjega dne kot projekt fototerapija današnjega

So želje, ki ostanejo samo v nas in nikoli ne zagledajo belega dne in so želje, ki postanejo resničnost, vendar z veliko volje in ljubezni. Creatissimo, za katerim imenom se skriva Jožica, se je z veliko mero volje in želje, da pomaga ljudem lotila organizacije projekta, imenovanega Fototerapija. Več o tem si lahko preberete na njeni spletni strani ali blogu
Ker spremljam ta razvoj projekta že od samega začetka, sem ga resnično začutila in želela pomagati. Tako sem za začetek poslala SD kartico in voščilnico in ugotovila, da sem že s tem drobnim dejanjem povzročila veliko veselja. In zelo zelo sem vesela, kako smo ustvarjalke stopile skupaj in vsaka skuša pomagati na svoj način. Pobudnik licitacij je Tika s svojim krasnim izdelkom in gotovo je to način, s katerim lahko pomaga vsaka izmed nas in tako zberemo nekaj finančnih sredstev v pomoč. Tudi Maja je že dala na Facebook svoj izdelek in lahko prav tako licitirate.

Drugi način, da pomagate je tudi ta, da donirate kak evrček ali pa pošljite kaj iz seznama potrebnih potrebščin. Vse najdete na Creatissimo spletni strani.
Tale voščilnica je nastajala z veliko mero pozitivne energije in vesela sem, da mi je je nekaj uspelo poslati tudi Jožici. Mislim, da ta napis povsem ustreza temu, kar počne. Semena, ki so bila v njej, so vzklila in prav zato so njena današnja dejanja in projekt posledica teh semen od včeraj.
K temu sem priključila še angela, meni najljubše bitje. Naj bo v pomoč in moralno podporo. 
Če imate še kakršnokoli idejo kako pomagati, storite to. Če želite dati izdelek v licitacijo, pa ne veste točno kako, se obrnite na Tiko in se tudi vpišite na seznam licitacij na Creatissimo blogu.

Želim vam uspešen teden in naj vaše skrite želje, čeprav povsem drobne, postanejo resničnost!

17 komentarjev:

Helena pravi ...

Občudujem te, kako se ti ljubi izrezovati, izsekovati toliko drobnih stvari :) Ampak - zaradi tega (tudi zaradi tega) so tvoje voščilnice nekaj posebnega, prekrasne. Kot tudi fotke, na katerih voščilnice predstavljaš.
Za Jožičin projekt sem prebrala pri Tiki in se mi zdi super ideja in vredna podpore.

HRANDICA pravi ...

Podobno voščilnico sem občudovala že pri Jožici na blogu (ali je to ta?). Krasna je! In tale angel in potiskane rožice in barve...noro. Pridna si, zeeelo!
Pozdravček♥

Vladuška pravi ...

Ja, Hrandica to je ta ista :) Hvala obema za lepe besede :)

Teja pravi ...

Čudovita voščilnica in še lepši namen, s katerim je bila izdelana (:

Maja pravi ...

Vladuška, voščilnica je čudovita in vidi se, da prihaja od velikega srca.

moi pravi ...

Res je, veliko projektov ostane v idejni obliki in le malo se jih materializira. Zato je ta še toliko bolj pomemben.
Super punce ste, vse po vrsti!
Tvoja čestitka pa je fenomenalna. Ta angel bi lahko bila ti. Ti si angel, ki seje semena, da bodo vzklila. Ti seješ dobroto in v nas vz(pod)bujaš sočutje do sočloveka.

Maja pravi ...

Mene je človečnost in čut za sočloveka na blogerski sceni že velikokrat navdušila! Mislim, da je treba tako malo, da lahko skupaj naredimo tako veliko!

Res si se potrudila in naredila čudovito objavo! Upam, da spodbudi še koga!

Tanja E. pravi ...

Oooo Vladka, kako čudovita in topla čestitka, polna drobnih sporočilnih podrobnosti. Ponovno si jo ujela v tebi lastne in prepoznavne barve, vse podrobnosti so prečudovite! In odlično si jo povezala z dobrim...

Creatissimo pravi ...

Hvala, Vladka, za prelepo objavo. Kako zelo mi je v tolažbo že vaša moralna podpora, kaj šele tudi vaše čudovite ideje in zamisli, kako podpreti projekt. Najbolj sem vesela, ker ste tudi tu pokazale zraven še svojo ustvarjalno dušo - vaše ideje so me prijetno presenetile, saj sama nanje nisem pomislila!
Ja, vse se je začelo zaradi vas, ker verjamete vame! Veliko neprespanih noči je za mano, ampak to zato, ker sem tako vznemirjena, vesela, kaj vse se je začelo dogajati okoli tega projekta! :)
Tvoja čudovita voščilnica pa ima posebno mesto v mojem brlogu: vsak dan me varuje, vsak dan mi vliva energijo in me spomni, da je seme le treba negovati in zalivati, da raste :). O angleih sem pa tako ali tako pisala, tako da ni dvoma, da sem se razveselila tvojega simboličnega sporočila.
Hvaaalaaaa!

Suzana pravi ...

Res si naredila angelsko čestitko! Pozitivna energija, se resnično odraža na njej!

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Krasna čestitka in super fajn namen!

Jana pravi ...

Čudovita čestitka za lep namen. Naj nekomu prinese angelčke v življenje.

Janja pravi ...

Lepa čestitka, še lepši namen!

Janja Z. pravi ...

Lepo čestitko si naredila, še bolj plemenit pa je tvoj namen. Vesela sem, da so v današnjem času, na svetu še ljudje , ki so pripravljeni pomagati sočloveku v težavah.

Tina pravi ...

Zelo lepa čestitka. Tako mi je všeč komplet rdeče barve za krilce in metuljčke! Pa prekrivajoči se krogi-zelo lepo.

Anonimni pravi ...

Prekrasna čestitka kao i sve koje ti napraviš, iz njih izlazi neka posebna energija i priča!
Prava si umjetnica, bravo!

Nataša pravi ...

Krasna objava in plemenit namen, pika na i pa je čestitka, ki je bila za ta namen izdelana.