ponedeljek, 11. april 2011

Dublin ne, zato pa nekaj pisem

Kako je že tista Shakespeare-ova: mnogo hrupa za nič. Zgodilo se je prav to, kar sem v zadnjem stavku prejšnje objave napisala da upam, da se ne bo. Vendarle ostajava doma, ker so Irci rekli, da imajo zaenkrat dovolj naših ljudi. Po tem, ko sem se že praktično pripravljala na odhod, kajti če bi potrdili, bi morala biti do 18-tega najkasneje pri njih, sem svoje razmišljanje znova morala obrniti v nasprotno smer. Ni ravno prijetno za moje živce :) Hvala dekleta za vse krasne spodbude in lepe misli, krasne ste. Vsekakor ste veliko pripomogle k temu, da sem se resnično začela veseliti 3 mesecev v zeleni Irski. Boste pa zato nagrajene z mojimi objavami, predvsem s kakšnim nasvetom :)))) 

Po delih so v vmesnem času znova nastajala pisemca. Se spomnite babice in vnuka, ki si dopisujeta? Prav ta babica je bila tako navdušena nad pismi, ki sem jih naredila, da me je prosila še za 5. Tokrat sem se podala bolj v barve mavrice in jih na koncu pospravljena v pripadajoče kuverte zavezala z vrvico.
Tako pa modri izgledata v notranjosti: zmaji za igrivost in letalo za lepši dan:
Napis, ki ga za seboj vleče letalo sem dobila od Tine. Nekaj jih najdete v tej njeni objavi. 
Baloni za zasanjene, brezkrbe dni, ki bodo fantove želje ponesli med oblake in zastavice za razposajenost:
...ter sončnice za pomladni nasmeh. Ta zelena me kar poživi :):
To je bilo za ogrevanje po tem, ko nekaj časa nisem ustvarjala. Sedaj pa me čaka kar nekaj skic, da jih realiziram in upam, da mi uspe pripraviti tudi nekaj nasvetov. Med drugim eden po Andrejini želji, ki jo je zanimalo kako naredim 'les'.

29 komentarjev:

čarovnička pravi ...

oooooo škoda, sem se že veselila tvoji sporočil z zelene Irske ..pa drugič ane ..
tale pisma so pa zakon .. tko kot vse tvoje reči ..

Suzana pravi ...

Po eni strani sem vesela zate, da ostajaš doma, ker nam boš postregla s svojimi krasnimi izdelki, kot so tudi tale pisma. In pa razkritje ograje, ki tudi mene zelo zanima.
Te pa razumem, da te je tale negotovost begala.
Itak si nam pa dolžna pokazati še sliko dokončanega kota. Pa na veter v laseh tudi ne pozabi!

Janja pravi ...

Zelo lepa pisma. Izbrala si lepe barve in čudovite dodatke.

Irska se je sedaj izmuznila, vendar bo prišla druga priložnost.
Lp

Urška pravi ...

Res škoda, da je zelena Irska odpadla, ampak "vsaka stvar je za nekaj dobra" in "se naredi z določenim namenom":)... nas boš pa razveseljevala s svojimi naravnost prečudovitimi zadevicami:)... kako lepa pisemca, tako lepo vkomponiraš vse barvice, oblike, postavitve, vse je tako zelo lepo NARAVNO:) resnično se mi zdijo tvoji izdelki narejeni res s posebno "čutno-dušno" noto, lepo:) in hvala ti, ker deliš to z nami... in nas navdihuješ

Creatissimo pravi ...

O ti smola, pa ravno, ko smo ti odgnale dvome o Irski. Še žal jim bo ;)!
Tudi jaz pravim, da se vse zgodi z razlogom in da ti življenje ponuja najboljše kar lahko, zato te verjetno čaka še kaj boljšega kot Irska.
Naj te ustvarjanje hitro potolaži, veselim se tvojih objav, naj bodo iz MB, Avstralije ali Marsa ;). Srečno!

MarikaGabez pravi ...

Kako se je vse spet obrnilo.
Pa nič zato. Po eni strani sem vesela, da ostajš tu, po drugi sem se že veselila, kaj vse ti bo dala Irska in kako nas boš presenečala na čisto poseben irski način.
Čudovita pisemca so spet nastala izpod tvojih prstov. Kako lepo, da imaš možnost ustvarjati takšne posebosti za nekoga, ki to ceni.

Helena pravi ...

Verjetno sta malo razočarana. Mogoče pa kdaj drugič. Čeprav sem se že veselila tvojih javljanj z Irske, sem tudi zadovoljna, ker ostajaš doma :) Lahko bom občudovala tvoje izdelke.
Krasen komplet pisem in kuvert.

Andreja pravi ...

Ne vem kaj naj rečem, dobro ali slabo?
Veseli bi bili tako tvojih "irskih" objav, še bolj pa verjetno domačih :-))
Vidim, da se zgodba s pismi zelo lepo nadaljuje!
Ooo vidim, da sem bila omenjena in da se mi bo izpolnila želja. Hvala Vladka, jo že nestrpno pričakujem!

Tanja E. pravi ...

Krasen nabor profesionalno narejenih pisemc, izbirala si ta-prave barve, pomladne, sveže, božajoče. In jih opremila s simpatičnimi motivi.

Glede Irske pa, dobra stvar v tem je, da tvoje objave ne bodo izostajale. Življenje gotovo pozna še kak dober razlog, ki ga mi ne vidimo vedno.
Lepo se imej! LP:)

HRANDICA pravi ...

Ajej! Nič hudega, si se pa zdaj toliko psihično pripravila, da boš ob naslednji priložnosti 100% "ready to go" :)). Lepo, da si se vrnila k ustvarjanju.Bi kar pogrešala predolge izostanke tvojih objav.
Imej lep teden.

AllyRose pravi ...

Brez zamere, ampak malo olajšanja čutim, ker vem, da te bom še naprej lahko spremljala na blogu, uživala v tvojih zanimivih izdelkih,... Saj na Irsko greš še vedno kasneje.
Lep dan ti želim. ;)

Tanja pravi ...

Najbrž si po eni strani žalostna, ker je Irska "padla" v vodo, po drugi strani ti je pa najbrž malo odleglo, ane?

Sicer pa sem vesela, da bom lahko še naprej spremeljala tvoja ustvarjanja in še bolj nasvete, ki mi vedno znova pridejo prav.

Bodi lepo, Tanja

Goga pravi ...

No ja , kakor so dekleta že rekla škoda, ker si se veselila in pričakovala, pa zaman. Dobra plat pa je, da ti doma ne bo ostajalo delo in še z nami ga boš delila,kar nam je še bolj všeč.

Ko gledam tvoja pisma, me prav zasrbijo prsti, zelo lepa so in tale serija je res igriva. Sama sem jih čisto premalo napisala, jih je pa zato moja sestra toliko več. V najini mladosti je imela pravo manijo kupovanja lepih kovert in pisemskih papirjev v lično izdelanih škatlah.

Špela pravi ...

Se sploh ne čudim, da je bila babica navdušena nad prejšnjimi pismi ;) Ampak s temi jo boš pa zasvojila, zdaj nikoli več ne bo pogledala dolgočasnih belih pisem... Krasna so!

Hali pravi ...

Prekrasna serija pisem... ej to bo užitek prebirati čez par let...ali pa samo potegniti pisma iz škatle in jih občudovati! Prelepo!

Simona pravi ...

Moja stara mama je vedno rekla, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Tudi, če v določenem trenutku ne vemo, zakaj, se kasneje ponavadi pokaže, zakaj. Zato verjamem, da je odločitev o Irski že prava.
Pisemca pa so prekrasna. Vesela, z veliko sporočilnostjo.

Tadeja pravi ...

Ne znam koliko je tebi žao što ipak ne ideš, ali meni jest. Unaprijed sam guštala u zelenim irskim postovima :)
Tješi me to što znam da ćeš nam i od kuće priuštiti puno toga lijepog, poput ovoga.
Baka će sigurno biti oduševljenja i novim pismima, stvarno su vesela, proljetna i živa!

Marna pravi ...

Škoda za Dublin, ampak pisma so pa perfektna. Jaz si jih sploh ne bi upala popisat, ker ne vem, če bi mi ratalo napisat kaj lepega, kar si taka pisma zaslužijo.

Sonja pravi ...

Uhh, take reči tudi meni ne grejo najbolje.. ko se ravno z nečem sprijaznim, pa v vodo pade :) Sicer pa se strinjam, vsaka reč je za kaj dobra, pa čeprav tega takoj mogoče ne vidimo.
Tudi zate bo tale, boš videla.
Za nas pa še toliko bolj, saj boš še naprej kazala čudovite izdelke.
Mi je kar malo žal,d a nimam kake dopisovalske prijateljice, da bi šla k tebi po pisma ♥

moi pravi ...

Pa je vse za nekaj dobro ;) jaz sem vesela, da ostaneš, bi te preveč pogrešala ;) Irska pa tako ne uide ;)
Pisma so taka, da bi jih kar napisal in poslal nekomu skupaj z lepimi željami.
Razigrana, barvita, krasna!

Škorčica pravi ...

O, to pa bo pisanja! :)

Glede Irske pa kar ohrani ta občutek (da bi rada šla), ker nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom. :)

Do takrat pa boš ustvarila še kaj tako lepega, kot ta pisma, pa je. :)

Andreja pravi ...

O škoda za Irsko, pa saj bo verjetno še kakšna prilika ob bolj "pravem" času. Jaz vedno pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra.
Pisemca so pa čudovita - barve, ki si jih uporabila so prekrasne. Sama bi se prav razveselila kakšnih besedic zapakiranih v tako čudovit komplet.

Maja pravi ...

No, pa kdaj drugič:( Vsaka stvar je za nekaj dobra, kdo ve, kakšno presenečenje dobiš namesto Irske! Vse kakor dobimo me več tvojih čudovitih idej in izdelkov!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Oj, Vladka! Najbrž sem ena tistih, ki najbolj verjame, da je v vsakem slabem nekaj dobrega. in če prav vem, ne boš zamudila Irske.
jaz bi te tudi zelo pogrešala. in prava srečka sem,da sem te v soboto spoznala v živo, čeprav na brzino.
tvoja pisma pa so tako polna energije in pomladi in svobode.

Alenka pravi ...

Pa saj sploh ni tako slabo:) Rečem jaz, ki nisem imela priprav za dolgo potovanje. Meni je kar všeč,se bom lahko večkrat pasla po tvojem blogu in občudovala mojstrovine. Ti pa najbrž misliš drugače,...Ampak se mi zdi, da si kar trpežna in zelo prilagodljiva:):):), pa mogoče niti ni tako zelo hudo.:):):)

Bubamara šarena pravi ...

Šteta za Irsku, ali kako kažu, nikad ne znaš koje dobro može iz toga ispasti. Pisma su divna. Lijepe proljetne boje, vesela i s lijepim porukama koje nose.

Tina pravi ...

Uf, to bi pa mene čisto vrglo. ravno se človek v mislih nekam spravi, pa se že mora vračati. Res je, da bomo mi imeli več od tega in tega se ZELO veselim. Pa spletno nakupovanje je tudi lažje na domači naslov :-))) Pri tem kompletku pa mi je tako zelo všeč uporaba živahnih, veselih barv in ljubka minimalna okrasitev. Bravo!

VSE DOBRO pravi ...

Vladuška vesoljna energija že ve kaj je prav in najbrž je prav, da ostaneta doma, sicer bi ti lahko bilo prihranjeno žongliranje z razpoloženjem in živci, ampak delodajalci običajno ne razmošljajo v tej smeri ....

Ljubka pisemca so spet nastala - in tista zadnja zelena so tako ljubka in nežna - ja spet sem v maniji zelene barve :o)))

Ko bom babica bom tudi jaz naročala pisma pri tebi, da si bom dopisovala z vnuki in vnukinjami prav :o)))

Objem ...

Nella pravi ...

Glede Irske so predhodnice povedale vse. Glede pisemc pa samo: čudovito! Lp