četrtek, 23. junij 2011

Vrtnice na fotografiji za rojstni dan

Zdaj bo pa res že čas, da se vam ponovno javim in kaj novega pokažem. Saj ne, da ne bi v tem času kaj ustvarjala, ampak mi enostavno ni bilo do sedenja pred računalnikom, sem raje preživljala čas zunaj :)) Najprej bi se vam vsem rada iz srca zahvalila, da ste me bodrile s svojimi besedami, mislimi in me spodbujale preko komentarjev in tudi mail-ov. Hvala dekleta, da sem bila in sem v vaših mislih in da verjamete vame. S tako energijo bo pot veliko veliko lažja :)

Se pa prav veselim teh počitnic, ki bodo zame dolge, kot niso bila že od študentskih let in obilo časa bo na pretek za razmišljanje in poglabljanje vase, kaj resnično želim. Kdo je še taki srečko kot jaz? :) Upam samo, da okronam svoj počitnice še z morjem v avgustu. Tega si najbolj želim, ker vem, da je morje zame res totalni odklop, kjer se mi iskrijo sveže misli in ideje.
Tokrat bi vam rada predstavila še nekaj mojih fotografij, ki so daleč od perfektnih, so pa moja nova učna pot. Zelo me zanima makro fotografija in zadnje čase sem nekaj le-tega posvetila tudi izobraževanju na tem področju.
Zanimivo, da sem v kratkem času odkrila več ljudi, ki se ukvarjajo s fotografijo in so mi že in verjamem da še bodo, priskočili na pomoč s svojim znanjem in izkušnjami. Andreja hvala, da pregleduješ moje fotografije in mi jih komentiraš, tako se človek najbolj uči :)
Tokratne fotografije so nastale kot vaja slikanja vrtnic in na koncu sem se odločila, da eno izmed njih v pomanjšani verziji uporabim tudi na čestitki.
Takšna čestitka je zelo dobrodošla, če imaste na voljo malo časa za izdelavo in je namenjena kakšni gospe, ženi, ki praznuje obletnico ali rojstni dan ali kaj podobnega. Potrebujete barvni printer in nekaj svojih blazinic in štampiljk in to je vse. Več o tem, pa po dolgem času tudi na Ustvarjalni skrinji nasvetov.
Za primerjavo ta ista nekoliko obdelana:
En lep večer vam želim!

35 komentarjev:

Andreja pravi ...

Ajej, kako je tale čestitka perfektna, res čista perfekcija in zopet nekaj čisto novega pri tebi in krasno se ti poda k vsem tvojim "posebnim" čestitkam.
Pa fotke, prav profesionalno si jo pofotkala!!!
Mi je pa zelo všeč in vesela sem zate, da si pozitivno sprejela tole odpoved in mislim, da je to začetek nekaj novega, nekaj kar je čakalo nate :-))
Izkoristi in uživaj dolgeeee poletne počitnice, pa javi se vsake toliko s kako fletno čestitko :-))

Maja pravi ...

Čudovito si združila novo ljubezen s svojo "staro" strastjo in nastala je res enkratna čestitka. Verjamem, da boš v sebi našla tisto, kar si res želiš in takrat se vedno najde tudi pot,
Ti pa čez 14 dni pozdravim Brač z druge strani kanala:)

Helena pravi ...

Da se boš podala oz. si se že v svet fotografije, sem kar nekako pričakovala, saj so vse tvoje objave opremljene s čudovitimi fotkami svojih mojstrovin. Bom takoj "pinterestala" kakšno iz zgornje objave, ker so zelo, zelo lepe.
Uživaj v dolgih počitnicah in vzemi to kot dolgi oddih pred novo službo. Pa upam, da ti bo uspelo čofotati na morju :)

valentina pravi ...

Uživaj v počitnica,napolni baterije in potem jeseni z polno paro naprej.

Čestitka je pa nekaj posebnega,nekaj novega.
Narejena z ljubeznijo,bi lahko rekla.

lp

Vladuška pravi ...

aaaa, Maja mi delaš lušte. Sem se pa spomnila nate ob pisanju te objave in na to, da midve brez Brača oz. Hvara ne moreva :))))

Andreja in Helana hvala za te čudovite besede in za pinanje ;)

Maja pravi ...

Super fotografije in čudovita čestitka! Uživaj v počitnicah:)

Suzana pravi ...

Me veseli, da si našla izziv v makro fotografijah. Pravzaprav se meni kot laiku zdi, da vaje ne rabiš. Fotke so krasne. Uživaj v dolgih počitnicah in jih sprejmi kot odskočno desko za nekaj boljšega, ...

helena pravi ...

Če si šele začetnik v fotkanju, kaj nas šele čaka, ko boš malo noter. Komaj čakam čudovitih fotografij in da ne bo pomote, že te so prekrasne.
Čestitka pa itak v tvojem super stilu.
Uživaj v počitnicah, privošči si morje, naberi svežih idej in zamisli in nam jih potem pokaži.
Jaz pokažem fotke, ko se vrnem s potovanja...)), pa ni morje.....

Marina pravi ...

Čudovite fotografije in pa seveda voščilnica... Brez besed...

moi pravi ...

Krasne fotke si že prej delala, sedaj so še krasnejše ;) In ideja s fotko na čestitki, super!

Nataša pravi ...

Čudovita voščilnica in prelepe fotografije! Želim ti lepe, dolge, ustvarjalne in produktivne počitnice. Začela si jih obetavno - odločitev, da se poglobiš v fotografiranje se mi zdi zelo na mestu. Ne pozabi, da se vse zgodi z nekim namenom in da boš morda že kmalu na vse, kar se je zgodilo, gledala s čisto druge, pozitivne, plati.

Janja pravi ...

Tvoje objave so vedno spremljale zelo dobre fotografije in nič me ne preseneča, da si tej ljubezni namenila sedaj malo več časa.
Voščilnica je čudovita. Lp

Alenka pravi ...

Poleg čestitk in čaranja s pspirjem mislim, da obvladuješ tudi fotografiranje. Vedno narediš tako lepe slikice, da je prav z veseljem pogledat tvoje čudovite izdelke. Uživaj v učni poti in raziskovanju in ne dvomim, da ti bo uspelo vse urediti, narediti in izpopolniti do popolnosti.

MarikaGabez pravi ...

Voščilnica ti je super uspela. Grem sedaj še firbcat na drug blog. FOtografije pa .... prekrasne (si si izbrala res čudovito povezovalno nit - cvet vrtnice). Meni se zdijo vrhunske. In tudi mene prav nič ne presenča, da si tej svoji strasti, ki ti je pisana na dušo, sedaj posvetila več časa.
In lepe počitnice ti želim. Naj bodo takšne čisto prave ... bosih nog, veter v laseh, jutranja rosa in večerne zarje...

K pravi ...

Perfektno ti je uspela!

Goga pravi ...

Ahhhhhhhhhh, tole je pa mojstrovina. Ker sama nimam pojma o fotografiji in so moje fotke vedno pod kritiko, se lahko tvoji novi ljubezni le poklonim. Res lepo si združila obe ljubezni in rezultat je perfekten.

Uživaj podaljšan dopust, privošči si ga čez in čez. Jesen je čas za nov začetek, ko si nabereš moči :)!!

Andreja pravi ...

ja fotografiranje imaš v dlani. To se vidi iz vseh tvojih postov. To da fotografijo vkomponiraš v svoje papirčkanje je spet druga perfekcija. Želim ti da se res dobro odpočiješ, pometeš s preteklostjo in se lotiš (seveda po polnjenju baterij na morju☺) svetle in nove prihodnosti. Naj bo v smeri tvoje ljubezni- to ti je ponujeno.. Ne predstavljam si lepšega kot početi nekaj kar si res želiš in se s tem še preživljati...

Simona pravi ...

Ob tvojih izdelkih ponavadi ostajam odprtih ust in brez besed. Tudi danes ni nič drugače.

Hali pravi ...

Noro, noror dobre fotografije...tista zadnja roza cvet v ospredju in čb verzija zadaj... človek vrtnico kar občuti. Krasna je tudi čestitka.Bravo, lepe počitnice ti želim!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

kopiram Simono-spet brez besed od navdušenja. super ti gre punca! super!♥
že hitm na tvoj drugi blog...

Kristina pravi ...

Čudovita čestitka, tako kot vedno. Čeprav bom pogrešala tvoje objave, ti vseeno želim, da bi čim bolj uživala na dopustu.

Tanja E. pravi ...

Ojejej, kako je pa to lepo, se me je čisto dotaknilo srca... Naredila si prečudovito čestitko in hvala za enkratno idejo, res je odlična, gotovo jo bom sama tudi poiskusila na kakšni od mojih tovrstnih fotografij.
In tvoje fotografije s temi roza nežnimi in dehtečimi vrtnicami so zares lepe. Nisem ravno vajena teh barv pri tebi, ampak ti odlično pristaja in "gre od rok". Čista petka, LP:)

Čarobna hišica pravi ...

Spet ena prekrasna in samo tvoja ... mmmmmmm ... sem se kar raznežila ... pa fotke so tud super ...

Creatissimo pravi ...

No, vidiš, pa prav pride predah, ko se človek posveti tudi tistemu, kar ga zanima, pa nikoli ni časa za to...
Makro fotkanje ti gre krasno, pa kompozicija in vse skupaj! Še veliko užitkov ob foto-raziskovanjih!
Lepe in brezskrbne počitnice ti želim, tudi na morju; in ko boš takole uživala in prevetrila misli, bo gotovo tudi padla kakšna sveža ideja kako naprej. Držim pesti zate!

Kefa pravi ...

hudo dobra. Super tehnika. Bravo

HRANDICA pravi ...

Zelo lepe fotografije so ti uspele in luštna kompozicija z zalivalko. Veseli me, da boš dopolnila svojo ustvarjalno skrinjo z novimi fotografskimi izdelki ter znanji in mi se bomo pasli ob izdelkih...

Roberta pravi ...

Čudovite fotografije, sploh so mi všeč taki malo postarani izgledi, in še bolj čudoviti izdelki!

Tika pravi ...

Pomisli, koliko časa imaš zdaj na vojo za učenje in ustvarjanje. Če to ni blagoslov!
Super ti gre in če smo nad tvojim delom navdušene me, verjamem, da bodo tudi drugi!

Saša pravi ...

wauuu Vladka, kako super ideja ti si res prava mojstrica!!! Mogoče pa tudi jaz poskusim kdaj kaj takega ;) kar še tako naprej!

Kirena pravi ...

Super si tole spedenala. Mi je všeč ideja, da uporabiš štampiljko pisave čez fotografijo.

Mojca pravi ...

čestitka je čarobna... posnetki pa vrhunski.

super ustvarjalne počitnice ti želim - vem, da v sebi veš, da je točno tako najbolj prav. res pa včasih srce in glava ne mislita istih misli, a to nas samo hitreje potisne na novo pot :)

AllyRose pravi ...

Vladuška,
čestitka, ki si mi jo izdelala sta punci oh in sploh občudovali in še vedno je cela :) Vsi pa pravijo, citiram:"Marička, kakšna kreativnost!" in pa "Poglej celo s šivi je kombinirala!" V glavnem super si, Vladuška in hvala. :)

Škorčica pravi ...

Vladuška!

Tvoje fotografije so mi zelo zelo všeč.

Želim ti veliko veselja ob odkrivanju te nove ljubezni in (glede na prejšnjo objavo) tudi malce sreče, da bi ti bila naklonjena.

Drugega ne rabiš, vsaj kolikor te spoznavam takole preko tvojih ustvarjalnih objav in pozitivnih komentarjev, ko to svojo energijo širiš tudi na vse okrog sebe.

Nella pravi ...

Fotke čudovite, voščilnica prav tako... uživaj :)

Tadeja pravi ...

Evo mene sa solidnim zakašnjenjem u obilasku propuštenih postova. Čestitka je stvarno posebno lijep rad. Onaj prorez i vezice su savršen detalj. Ali ja ni fotografijama ne nalazim mane.