četrtek, 7. julij 2011

Razprostite svoja krila

Med tem ko uživam svoje počitniške dni, nisem preveč razpoložena za ustvarjanje. Kletni prostori so sicer s svojo temperaturo zelo primerni za te vroče dni, ampak sonce pa vseeno vleče na plano. Tako sem svoje zakrnele prste morala malo najprej razmigati in s tem namenom sem naredila eno preprosto in hitro narejeno čestitko.

Ko sem jo dokončala, sem ugotovila, da sem jo naredila sebi. Delala sem jo po notranjih nagibih in ti mi govorijo, da moram svoja, prevečkrat zaprta krila razpreti, razširiti in to mi bo omogočilo polet kamorkoli. Kako velik je lahko svet, pa spet tako majhen. Kot bi se sprehajala po skritih vaških poteh in iskala glavno pot. Vendar zaenkrat mi še paše poskakovati in raziskovati širne kolovoze. Glavna cesta pride prej kot slej, samo notranjost se še ni odločila za smer. Lepo je biti svoboden in početi vse tisto, kar si želiš. 
Razširite svoja krila in poletite skupaj z metulji v delček sebe ali na kak lep kraj v naravi, raziskujte in odkrili boste veliko novega. Mislim, da je idealen čas za tako početje. Le v največji vročini se držite sence :)

21 komentarjev:

MarikaGabez pravi ...

Lepa voščilnica in prav tkao lep zapis. Tudi sama sem si trenutno kar pristrigla krila, ne samo zaprla. Bo potrebno počakat, da se regeneriram nekje v prihodnosti.
Všeč mi je ta barvna kombinacija.

Helena pravi ...

Vse, kar je napisano v zadnjem odstavku, upoštevam :)
Tale, po tvojih besedah preprosta in hitro narejena, je super. Hm, le kaj si uporabila za ozadje voščilnice - mislim na tiste bele letvice. Fino izpade. Pa zarošen bršljan tudi.

Maja pravi ...

Zelo lepa voščilnica in le uživaj v času, ki ti je na voljo. Jaz na žalost ne smem od doma, pa čeprav bi takoooo rada.
Sem videla, da si na WMS odprla svoj album, zdaj pa se še hitro pofočkaj tukaj: http://www.waltzingmousehouse.com/viewtopic.php?f=35&t=1404
lp:)

Vladuška pravi ...

Hvala Maja, sem hitro pohitela :) Všeč mi je, da je dejavna zadeva, ne samo mrtvo nalaganje slikic :)

Vladuška pravi ...

Helena, za ozadje sem uporabila eno okrasno zadevo, ki sem jo nabavila v NKD. Tam se res da dobiti lepe in poceni zadevice za slikanje in tudi za okras. Tole je v obliki lista in je kot neka košara za sadje.

Janja pravi ...

Toplo vreme in sonček imata svojo moč in prav je tako.
Všeč mi je, da si jo namenila sebi, naj te ponesejo njena krila. Lepo. Lp

HRANDICA pravi ...

Vzemi si čas in raziskuj. Je pa opaziti, da si začela v brezskrbnosti in raziskovanju uživati, ali se motim? :) Kadar poti ne iščeš več, se ti sama ponudi. Ko pride čas.
Imej lep vikend.

Simona pravi ...

Prelepa in super da je zate. Razpri krila! Tudi sama bom poskušala upoštevati tvoj nasvet.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Vladka, ti si kar dovoli poleteti.
zdaj razumem, zakaj si ob belem metulju pomislila name in zanimivo,da sva obe delali vizitko zase ;)
torej res je nekaj v zraku ;)

Creatissimo pravi ...

Takoj me je prevzela tale voščilnica! - barvno, kompozicijsko, in zaradi motiva. Veselim se, da boš zaplahutala s krili in se pokazala v vsej svoji lepoti. Pogosto pomislim nate in ti iz srca želim, da zaviješ po poti, ki ti bo največ dala, ki bo pisana na tvojo kožo...
Tudi jaz ugotavljam, da imamo letos preveč sončnih dni, ker se prav s težavo v takem vremenu zadržujem v zaprtih prostorih. Srce prav hrepeni po nagajivem soncu, prazni glavi in brezčasju.

Andreja pravi ...

Naj te krila ponesejo na prava pota!
Čestitka je fantastična :-))

Tanja E. pravi ...

Enkratna čestitka v super barvni kombinaciji! In strinjam se s predhodnicami, da si vse skupaj tako dobro fotografirala, LP:)

Hali pravi ...

Prekrasna krila, ki ti dajajejo toliko zaleta, energije. Dobro izkoristi ta čas...

Helena pravi ...

Vladka, hvala za namig. Sem že kar nekaj dekoracije kupila tam, ker je res ugodno in velikokrat tudi lepo :)

VSE DOBRO pravi ...

Obe tvoji zadnji objavi sem zaklenila v srce :o))) In kuharska se ponaša z odličnimi fotografijami recepta ... hvala tudi zanj ... tudi meni je všeč, da si naredila čestitko zase in naj bo veter v tvojih krilih po meri tvojega srca ...

Vse dobro ...

namo pravi ...

Daj si duška na krilih fantazije.Lepo:):)

Jana pravi ...

Ko sem jo zagledala sem se spomnila te pesmi:
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
Čudovita! :)

Maja pravi ...

Hej, čestitke, na WMS so te izbrali za njihov Big Cheese of the Week:))) Sem kar vedela, da boš ta teden ti, ker tvoje čestitke so res tako posebne in čudovite!

Maja pravi ...

Lepe misli in lepa čestitka. Mene si spomnila na zadnja dva sprehoda po Kokoški in Nanosu, kjer so sedaj jate metuljev ... čarobno!

Cardarian pravi ...

Zelo lepa čestitka in prav imaš - treba je razširiti krila in poleteti! V ustvarjalni raj seveda!
Uživaj poletje!
Pozdravček,
Cardarian

Tina pravi ...

Lepo si to napisala...in čestitka z motivi in barvami to izjemno lepo konkretizira.