torek, 3. julij 2012

Ko me inspirira...#3/ I'm inspired by...#3

Junij nam je nekje med dežjem in vročino pobegnil in pridrveli smo v sezono počitnic, morja, hribovja in še česa. Lepo je uživati v jutranji in večerni svežini in se skrivati pred dnevno vročino. Z novim mesecem pa je tu že 'Ko me inspirira...#3'. Tokrat je vaša gostiteljica Tina in izbrala je tole čestitko od Chunyuan:

Here it is, another 'When I'm inspired by...#3'. This time Tina is your host and this card by Chunyuan is the inspiration, she chose:
She was inspired by the butterflies and I decided to chose the same motive and make this card. I was playing a little bit with wings and I stamped the motive from the background on the wings and it looks like they are one with the background. I like the effect. If you feel inspired by the same card too and want to play along, go to Tina's blog and leave the link of your project there. 

Navdušili so jo izrezani metulji in odločila sem se, da tudi pri svoji čestitki ostanem pri njih. Čestitko sem želela narediti bolj diskretno, brez pretiranih barv. Namenjena pa je za obletnico poroke. 

Tako metulja nežno zapuščata svoje temelje in se skupaj podajata novim doživetjem naproti. Čeprav ni vedno lahko, pa je lažje, če se spopadamo z vsakodnevnimi težavami skupaj.
Pri njunih krilih sem se malo poigrala še z ozadjem in jih delno zamaskirala oz. zlila z ozadjem. 
To je to, če vam je, se nama lahko pridružite. Naj vas zgornja čestitka tako ali drugače inspirira in če boste naredile na osnovi le-te svojo čestitko, se pridružite na Tininem blogu preko 'Inlinkz' gumba. Tudi tokrat vas čaka nagradica. Ali pa pokukajte na njen blog zato, da boste občudovale njen izdelek, ki znova kaže na Tinine super ideje, kjer zna združiti preprosto in domiselno in samo z nekaj potezami dati končnemu izdelku svojo ustvarjalno noto. Tako, zdaj pa grem malo na Lent, danes nam bo prepevala Macy Gray in tega se že zelo veselim.

19 komentarjev:

Andreja pravi ...

Krasne so! Preprosto, pa tako zelo lepo ;)

Tina pravi ...

Vladka, veselje je sodelovati s teboj. Ko bi še tole lahko skupaj rezljale bi bilo prav popolno. Tvoja interpretacija je super in tako zelo lepe so tudi fotografije. Uživaj na Lentu.

Hali pravi ...

Prekrasno je ozadje na metuljevih krilih, super inspiracija, fotke!Uživaj na koncertu!

Marika Gabez pravi ...

Lepa inspiracija in dve lepi izvedbi. Všeč mi je kako sta se tokrat obe približali z metulji in njih izrezi.

Andreja pravi ...

Zopet čudovita čestitka v teh tvojih nežnih tonih :-))
Krasna inspiracija!

Helena pravi ...

Metulja, delno zlita z okoljem sta fantastična. Nežna, a hkrati izstopata iz ozadja ter opozarjata nase.
Našla si zelo lepo misel za obletnico poroke.

moi pravi ...

Krasno si zlila metulja z ozadjem. Za to moraš biti zelo precizen in tebi to z lahkoto uspeva. Super čestitki sta nastali.

Mojca pravi ...

Oh krasna je ta tovaj voščilnica in lepo si me navdihnila, saj sta moja starša ravno praznovala obletnico in rabim nekaj lepega pripraviti. Imej se lepo na koncertu in maksimalno uživaj. LP

Tadeja pravi ...

Svaka na svoj način vrlo lijepa, ali ipak najviše mojih simpatija ipak odnose tvoji leptiri i detalji poput trave i stapanja i spajanja leptirovih šara sa pozadinom, a pritom si zadržala jednostavnost.

HRANDICA pravi ...

Čudovito si oblikovala tole metuljasto voščilnico. Tako nežna in čista deluje in vsega je ravno prav. Upam, da si uživela na koncertu...no, zagotooovo si :)!

Metuljčica pravi ...

Tudi meni je všeč kar so opazile predhodnice, tvoja preciznost namreč. Čudovita voščilnica.

VSE DOBRO pravi ...

Tudi meni je ta tvoj nežni metuljčkasti pridih nadvse všečen ... uživaj še te zadnje dni Lenta ...

Vse dobro ...

Kristina pravi ...

Metuljčki na voščilnicah so mi tako zelo všeč! Lušno, lušno.

Klara pravi ...

Kaj naj rečem...krasno narejeno. Lepo si zlila metuljčka z ozadjem...in lepa misel. :))

Nella pravi ...

Zelo lepe vse tri, vsaka na svoj način. Metuljčki so zakon :) Lp

Škorčica pravi ...

Všeč mi je ta igra senc metuljev, prepletanje, dotikanje...

In obožujem Macy - ena mojih najljubših pevk. Prav gotovo si uživala! :)

Janja pravi ...

Prekrasno si ujela vzorec ozadja na krilih metulja. Lp

Biljana pravi ...

Spet zelo lepo!

Simona pravi ...

Všeč so mi tele inspiracije, predvsem zato, ker so vajini izdelki čisto drugačni.