četrtek, 12. julij 2012

Moja spletna stran in poročna vabila

Končno je luč spletnega sveta ugledala tudi moja spletna stran. Kar dolgo je to bila moja želja in dolgoletna prijateljica mi jo je uresničila in ustvarila pisano in veselo stran, imenovano, kakopak, Ustvarjalna Skrinja :))), to pa je njen naslov: www.ustvarjalnaskrinja.com. Helena, hvala za to velik opravljeno delo!
Želela sem si jo predvsem za to, da na enem mestu zberem svojo ponudbo in ta vsekakor ni dokončna in se bo sproti dopolnjevala. Predvsem pa sem želela narediti ponudbo poročnih vabil, ki jih lahko najdete tukaj

Pred časom se je poročila moja prijateljica Darja in seveda sem ji z velikim veseljem naredila vabila in kasneje tudi kartončke za stekleničke in stojala za jedilnik. Želela je odštekano in malo drugačno vabilo in s skupnimi močmi sva oblikovali besedilo in nastali so ti 4 vzorci, ki so na voljo tudi na spletni strani:
Darja in Dejan sta se odločila za varianto z opekami in nastal takšen veseli kup:
Poroka je žal že mimo in imeli smo se krasno, veselo in zabavno, zdaj pa nam ostane spomin v obliki fotografij in stekleničk, ki jih je napolnila z zeliščno soljo Darja sama, jaz pa sem ji oblikovala kartončke in si drznila sposoditi eno fotografijo, z dovoljenjem seveda :)))

In še eno z jedilnikom v papirnatem stojalu. Tako je na koncu zgledalo:
Tako pa so zgledala še brez jedilnika:
Vabila so bila velikosti A5 in zelo jim je pristajala takšna velikost, saj je bilo kar precej besedila. Če se kmalu poročite tudi vi ali pa potrebujete vabila za kakšen rojstni dan, mi kar pogumno pišite. Spletna stran ponuja mnogo, še več pa lahko skupaj skombiniramo vi in jaz, po vaših željah. Vse kontaktne podatke najdete tukaj

Jaz odhajam za 7 dni na tabor z društvom Sožitje in do moje vrnitve vas lepo pozdravljam in puščam v družbi spletne strani :))) Se vidimoooooooo!

P.S.
Ja, da je podoba enotna sem spremenila tudi videz bloga. Upam, da vam je moj novi logo všeč. ;)))

35 komentarjev:

Nataša pravi ...

Čestitke za spletno stran in novo podobo bloga. Zelo mi je všeč.

Helena pravi ...

Vauuu, Vladka! Ko sem na obisku pri tebi, me vse, kar najdem (izdelki, fotke, besedilo) izredno fascinira in sem navdušena še pa še.
Krasen nov izgled bloga, logo je ena a. Nova spletna stran pa: kapo dol. Nisem vedela, da je Helena takšna mojstrica v postavljanju in oblikovanju spletnih strani. Nadvse pregledno in simpatično. Želim ti veliko prodajnih uspehov in zadovoljnih strank.
Tole, kar si naredila za poroko je dih jemajoče in narejeno z veliko mero okusa in estetike. Škoda, ker sem že poročena :)
Lepo se imej na taboru!

zes5ana pravi ...

Čestitke ob novi podobi!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oooooooooooo,Vladka!Najprej prisrčne čestitke in da bi ti cvetel tale papirnati posel.
oba blog in spletna stran sta mi oblikovno zelo,zelo všeč. Mislim, da je takšen kot je tvoj stil čist, poseben in naravnost čudovit. To da si tudi mojstrica v fotkanju še dodatno polepša tvojo stran, pa naj gre za blog ali pa spletno stran.
Zelo sem vesela zate!
hmm, ja res škoda, da sem tudi jaz že poročena.

Hali pravi ...

Vabila in vsi dodatki so krasna in prav paše k novem izgledu bloga. Srečno in veliko uspeha!

Renata pravi ...

O, super! Strašno mi je všeč logo in spletna stran v celoti. Srečno!

Janja pravi ...

Vladka, iskrene čestitke in veliko uspeha ti želim. Nova podoba bloga in spletne strani je čudovita.
Vabila pa zelo izvirna in lepa. Uživaj na taboru. Lp

Klara pravi ...

Vladka, spletna stran je fantastična. Zelo, res zelo mi je všeč tvoj logo, ki krasi tudi tvoj blog. Želim ti veliko uspeha s tvojim "poslovnim" papirčkanjem in sigurna sem, da stranke ne bodo razočarane... Lepo se imej in uživaj na dopustu. :))

Mojca pravi ...

Uau tale vabila so pa za dol past in koliko jih je!!! Noro lepo res. Blog pa mi je zelo všeč, ker je tako topel in tudi logo mi je zelo všeč. Pogledala pa sem si tudi tvojo spletno stran in res Vladka prava umetnica si. LP

Klara pravi ...

Aja...tvoj logo že krasi tudi moj blog...v upanju, da bo čim več klikov in strank, seveda. :))

Andreja pravi ...

oooo kako čudovita objava, kako čudovito presenečenje glede spletne strani in kako cart vabila za poroko! Moj poklon :-))
V tebi je res nekaj posebnega, saj tega si zmožna le ti, to posebno drugačnost!!
Zelo zelo všečno in veliko biznisa ti želim :-))

Kirena pravi ...

Super vabila in vse kar paše zraven. Pa veliko uspeha, internetna stran je super.

Maja pravi ...

Čestitke za novo spletno stran! Vabila so čisto v tvojem stilu, dovršena, s sabo pa nosijo svojo (njuno) zgodbo.

HRANDICA pravi ...

Lepa sprememba in vedno sem bila mnenja, da se je treba nadgrajevati. Tebi gre to odlično! Super popestritev, ki ti bo, upam, prinesla še več dela :).
Vabila in dodatki so popolni. Res si strokovnjakinja za te zadeve. Uživaj v odsotnosti od računalnika. LP

Kristina pravi ...

Oooo, Vladuška, noro dobra vabila. Škoda, da se ne poročim :) Tudi blog je čudovit. In čestitke za spletno stran.

Čarobna hišica pravi ...

Oooooooooo kako domiselno vabila in ostali dodatki ... in iskrene čestitke za spletno stran ... čudovita je ... tisto padajače listje je tako simpatično ... prav spominja na tvojo skrinjo in tvoje ideje ..

čarovnička pravi ...

bravo ... navijam k na fuzbalu ...))))))))

Simona pravi ...

Super za spletno stran. Logo mi je zelo všeč. tale poročni komplet pa tudi. Zdaj pa hitim malo raziskovati po tvoji novi pridobitvi. Čestitke zanjo, še enkrat!

VSE DOBRO pravi ...

Draga VV tudi jaz se veselim s teboj ... tvoja spletna stran je čudovita in nova oblekica bloga je najkrasnejša ... želim ti veliko, VELIKO ustvarjalnega dela ... tvoja nota na poroki prijateljice pa je edinstvena kot si ti sama ...

Vse dobro ...

Kristina pravi ...

Čestitke za čudovito novo podobo bloga in seveda za spletno stran. Res noro! Želim ti morje strank, ki bodo želele zaklade iz ustvarjalne skrinje. ( o tem sploh ne dvomim, ker imaš čisto svoj prepoznaven in enkraten slog!)

Daša pravi ...

Vladka vse mi je zelo všeč!

Jana pravi ...

Svetovna preobrazba bloga, lepa in pregledna spletna stran. Naj ti prinese čim več obiska ter posledično tudi dela.


Poročna vabila in dekoracija - uau, moj poklon! :)

Škorčica pravi ...

Vladislava :), delim srečo s tabo, ker vem, kakšno veselje je, ko nastane nekaj novega, sploh spletna stran, ko je končno realizirana ideja. Res, prav prijelo me je, da bi tudi jaz malo preoblikovala svojo. Bo spet počasi čas. :)

Lepo je videti toliko lepih stvari na kupu, vso srečo vnaprej in uživaj ta teden!

Tina pravi ...

Čestitam, Vladka! Tako sem vesela zate in tvoja spletna stran mi je izjemno lepa. Želim ti veliko uspeha!

Anonimni pravi ...

wauuuuuuuuuuuuuuuuuu, tole pa je bil projekt in pol, pa tako zanimivo narejena vabila in vse kar sledi poleg.
zares čestitke za izvirnost, prav rada pogledam k tebi!
lp
iris

AllyRose pravi ...

Tudi jaz tulim wauuuu :) Zelo mi je všeč stran in še bolj izdelki izpod tvojih rok.

Martina pravi ...

Super blogec! Sem te našla med klikanjem po internetu in mislim, da bom vsak dan visela tu in čakala na novo objavo. Stvari, ki jih ustvarjaš, so čudovite, nimam besed. Čestitam tudi za spletno stran :)

Si pa lepo povabljena tudi na moj blog, upam, da te navdahne za ... karkoli :)

Sabina D. pravi ...

Čudovita stran in blog. Izdelki pa neverjetni. Vsak izdelan do potankosti. Res čudovita vabila in celotno tvoje ustvarjanje. Všeč mi je tvoj stil, ohrani ga ;) S prejšnjo objavo si me tako navdušila, da sem enostavno morala naročit šablono :) Bom delila, kaj bo pri meni ratalo. V poslovnem "papirčastem" svetu pa ti želim obilo uspeha.

Ana K. pravi ...

Čestitke tudi z moje strani! Vabila in vse ostalo je itak čudovito, kot običajno dodelano do potankosti!

Nella pravi ...

Krasna vabila, super preobleka bloga, logo fantastičen, tudi sama sem nora na drevesa :) in pa fajna ponudba na spletni strani. Čestitke in veliko uspeha. Lp

Petra pravi ...

Super tale poročni komplet, res je čudovit!! Tudi sama veliko ročno izdelujem in cenim take unikatne in kreativne ideje. Prepričana sem, da so naročniki zelo zadovoljni s končnimi izdelki. Prijetno ustvarjanje še naprej!:)

Goga pravi ...

Vladka, vedno znova obmolknem! Čudovita vabila, kartončke in jedilnike si izdelala za prijateljico, sama bi se odločila za tisto vabilo z damo in gospodom a tudi to z opekami ne zaostaja. Čestitam tudi za prelepo preobrazbo bloga in novo spletno stran.

Cinnamon and Thyme pravi ...

Vladuška, iskrene čestitke, sem že pokukala na stran, čudovita je, tako tvoja :)!

Metuljčica pravi ...

Vladka, čestitke! To si preprosto morala storiti! Čudovito stran si si zamislila in projekt je vsekakor več kot uspel. Se mi zdi, da kar naprej kukam v svojo skrinjo. Bravo.

Tadeja pravi ...

Jako, jako mi se sviđa, sve! Prekrasne pozivnice, a stranica, zbog koje mi je posebno drago da si je napravila, je, baš kao što su već djevojke rekle, baš tvoja.
Sretno, od srca! :)