ponedeljek, 30. julij 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - POROKA III.

Še zadnja dva napisa iz poročnega seta. Oba zelo uporabna za vse nas ustvarjalke. Vsaj zase lahko rečem, da sem tovrstno štampiljko zelo pogrešala pri vsakovrstnih vabilih, saj sem se zelo namučila s printanjem na točno tisto mesto, kjer sem želela. Zdaj pa nimam več težav :) Pripravila sem dva primera. Prvi je poročno vabilo, takšno malo drugačno, kjer se besedilo skriva v žepku:
Napis pa nakazuje zakaj gre in kaj lahko v notranjosti pričakujete:
Drugi predstavlja rojstnodnevno vabilo, sploh zelo primerno za kakšne gospe, ki praznujejo svojo okroglo obletnico in si želijo svoje goste povabiti na unikaten in prefinjen način:
Ta vrtnica se zelo lepo poda k elegantnemu napisu. Najdete jo med mojimi ljubimi šablonami od Scrapping Cottage, ki jih pri nas dobite pri Marini in njeni trgovini Mavelu.com. Če morda nima prav takšne, ve pa bi želele prav tako, vem da vam jo bo z veseljem naročila.
Oba napisa vam bosta tako prišla prav pri večih priložnostih, ne samo pri poroki. Primerna sta tako za vabila za moške in otroške rojstne dneve. Le primerne motiva dodate in je to to. Sem pa pred kratkim odkrila še eno krasno stran in se ji tudi pridružila. Gre za spletno stran, kjer boste na enem mestu našle povezave do izdelkov, dogodkov in tudi ustvarjalnega materiala. Lahko sodelujete tudi same s svojimi izdelki, pri izzivih in z nasveti. Vse to nam http://ustvarjalna.si/ nudi čisto zastonj in tako sem štampiljke tudi sama dodala v ponudbo. Zagotovo pa v prihodnje tudi kakšen svoj izdelek. 
Še je nekaj primerkov poročnih napisov in še vedno jih lahko naročite na vladka.stampiljke@gmail.com za 14,99€ + poštnina. Kako izgledajo še ostali izdelki z odtisi, pa si lahko ogledate tukaj in tukaj.

Želim vam prijazen in lep začetek tedna!

15 komentarjev:

Klara pravi ...

Vladka, pri tebi bi si morali izmisliti kakšen nov superlativ saj prekrasno in prečudovito še zdaleč nista dovolj...Zelo mi je všeč, kako na tak čisto simpel način ustvariš takšne mojstrovine in vedno znova presenetiš. :))

moi pravi ...

Se pridružujem zgornjemu mnenju, samo vzdihovati ni več dovolj. Pa vedno znova presenetiš s krasnimi idejami.
Čeprav za poroko ne izdelujem vabil razmišljam, da bi vseeno kupila kompletek, saj je res vsestranski.
Daj mi enga na stran, no ;)

Mojca pravi ...

Uau teli tvoji izdelki so res prekrasni. Pa ja štempiljkice so danes prispele ;) V ustvarjano sem pa tudi jaz že udrla in ponudila svoje izdelke na ogled in nakup. LP

Dortesjs pravi ...

great card love them.Se pridružujem

VSE DOBRO pravi ...

Tudi jaz se nadvse strinjam s prvim komentarjem pod to še eno najkrasnejšo objavo (čisto vsaka tvoja objava si zasluži tak naziv) ... vrtnica pa je še lepša kot prava :o))) In ja težko najdeš besede presežkov, ki bi nadele mislim ob tvojih objavah pravo obleko besed ...

Vse dobro ...

Alenka pravi ...

Oba vabila sta čudovita. Ptički so tako cortkani, vrtnica pa lepo elegantna. Napisi so pa zelo lepo oblikovani. Čudovito, kot vedno.

Marina pravi ...

Vladka SUPER ENKRATNO z veliko začetnico=) Tudi jaz komaj čakam, da pridejo danes štempiljkice do mene=) JUPI=)

Lepo se imej... pappa

Andreja pravi ...

Spet čudovite stvari; ostajam kar brez dodatnih besed ob tvojih lepih umetnijah :-))

Tanja E. pravi ...

Joj, Vladka, koliko novega in super lepega sem zamudila pri tebi v zadnjih nekaj objavah. Ob morju pozabim na računalnik in sedaj sem se pošteno nagledala lepot pri tebi. Čestitam ti za vse novosti, enkratno ustvarjalna si, izdelki pa prelepi. Čista petka, LP:))

Goga pravi ...

Zelo lepa vabila, vrtnica pri meni zmaga. Spet nekaj kar moram imeti :)).

Tadeja pravi ...

Jako, jako lijepo, a posebno mi se sviđa ova ideja sa džepekom! :)

Helena pravi ...

Domiselna uporaba še teh dveh štampiljk. Vabili sta seveda enkratni. Kar težko najdem besede, ko moram opisovati to kar narediš in na kakšen način nam predstaviš.
Komaj čakam, da tudi sama dobim ta kompletek.

Cardarian pravi ...

Zelo pozna sem ta teden z mojimi komentarji - čudovite poročne čestitke in kako krasno da so na voljo slovenski napisi! Najbrž pa sem že pozna za naročilo saj izgleda da grejo za med!
Lep pozdravček,
Cardarian

Simona pravi ...

Krasne so tele tvoje zadnje objave in štampiljke. O voščitkah pa bolje, da ne govorim - prekrasne so.

Vladuška pravi ...

Hvala ti :) Nič nisi prepozna, še je nekaj komadov na voljo :)