ponedeljek, 18. marec 2013

Home made Tag for a card and magnet / Tag na čestitki in kot magnet

Vstopam že v tretji mesec, od kar sodelujem z dekleti od Scrapping Cottage in zelo sem vesela, da so naju obe s Simono povabili še k nadaljnjemu tromesečnemu sodelovanju in tako boste lahko na CottageCutz blogu še nadalje spremljali najine izdelke. Čeprav sem ob vseh mojih življenjskih spremembah, ki zadevajo predvsem pomanjkanje časa za ustvarjanje, najprej mislila, da ne bom zmogla, pa sem vendarle ugotovila da se da, samo malo organizacije je potrebno in seveda nenehno ponavljanje, da je čas na moji strani :) Ta občutek, ko držiš nove šablone še zapakirane v rokah in ti po glavi že švigajo misli, kako jih boš uporabil in je tvoja domišljija v polnem teku, je neprecenljiv. Včasih si mislim, da bi bilo verjetno prav zanimivo, če bi v takem trenutku preučevali kateri del mojih možganov je najbolj dejaven in kje se skriva ta del, ki je zadolžen za našo domišljijo in vizualizacijo. Ta šablona, imenovana Homemade Tag, mi je pa še posebej dolgo burila možgane, že veliko prej, preden je sploh prišla do mene. In zdaj jo končno imam, jupijej in namislila sem si tole:
This is my third months at Scrapping Cottage and I'm really happy that Simona and I get an invitation to stay three more months. Jupi! And so, you will be able to see our projects on CottageCutz blog even further. This time I present you a card and a magnet. This idea with magnet is something, I really wanted to try before but in the mean time I forget about it. But Homemade Tag die was perfect to realize my wish. I already know, that this die will be one of my favourites. It can be used in many ways and I can't wait to use it again. 
Čestitka in magnet. Ta ideja z magnetom me je 'mučila' že nekaj časa in znova me je k izdelavi vzpodbudila Mihaela, s tole objavo. Potrebno je izrezati več plasti, da je vse skupaj bolj trdno in nato na hrbtno stran nalepiti magnet. Meni se zdi prav simpatičen in tudi ni slaba ideja za kakšno mini darilce. 

To make a magnet, you just need to cut out more pieces and glue them together to get more thickness. Now you just need a magnet and glue it on the back side and here we go:
Čestitko sem izdelala v istem dnevu, kot tisto za izziv 'Ko me inspirira #11' in zato sem tehniko špricanja uporabila tudi tukaj in malo posula 'sladkor' po celotni površini. Da sem vsaj nekoliko razbila barvo naravnega kartona, sem uporabila še šablono z vejicami in seveda dodala še napis, ki daje končnemu izdelku glavni noto.

You already know that I'm a huge fan of kraft paper and this post is not an exception. But to add some colours, I used another die, Greenery. Also one die with a sign: must have :) 
Zadnjič sva si s prijateljico dopisovali o tem, da čas tako hitro mineva, da se nama zdi, da je kar naprej večer in kar naprej petek. In prijateljica je super ugotovila, da sva večni optimistki, saj večina bi rekla, da je vedno ponedeljek :) Zatorej ne bit slabe volje da je ponedeljek, ker je petek praktično že tu. In brez ponedeljka tudi petka ne bi bilo. 

Lep teden vsem skupaj!

Have a nice week!

Blazinice: Distress Inks (Walnut stain, Vintage Photo, Forest Moss), PTI (Dark Chocolate)

29 komentarjev:

Simko pravi ...

Enostavno ČUDOVITO, Vladka! Všeč mi je tvoj stil izdelovanja voščilnic in magnet je SUPER ideja. Zelo so mi všeč barve in pa misli, ki si jih uporabila na voščilnici in magnetku.
Pozdravček,
Simona

Klara pravi ...

...:)))...všeč mi je ideja, da bo kmalu spet petek... Tvoji izdelki so pa, kot vedno, izdelani do popolnosti.
Najprej sem mislila, da je zelenje v ozadju prešano. Super narejeno... Pozdravček!

Špela pravi ...

Lepa izdelka. Se strinjam, da je magnetek lahko lušno malo darilo. Verjetno bi šlo tud ga izrezat iz lepenke, tiste debelejše za osnove platnic (2-3mm), pa je potem čist zadosti trden ;)

moi pravi ...

Spet krasno uporabljene šablone, vse skupaj zaključeno v čudovita izdelka.
Všeč mi je ideja, da je že spet petek ;)

Tanja E. pravi ...

Čudovita izdelka s tvojo dušo, vtkano že v samem ozadju, ki ga vedno narediš fantastično. Res super narejeno. In fotografirano.
Lep teden imej, LP:)

oldpunca pravi ...

Čudovito! Gledam in se čudim. Morda bi bilo potrebno v tem trenutku poskenirati tudi moje možgančke :-) Lep teden z veliko časa na tvoji strani ti želim :-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vladuška,
kar gledam in gledam...
prelepo....
bravo,
Lp Tamara

Helena pravi ...

Poleg napisanega in krasne voščilnice z dodanim tagom-magnetkom, mi je tokrat padla v oči "vaza" za rože :) Krasna ideja in zopet nekaj fenomenalnega!

Vladuška pravi ...

Hvala dekleta za vse lepe besede in za vaš čas, ki si ga vzamete, da me pogrejete s svojimi krasnimi komentarji.

Špela, vsekakor je tudi lepenka odlična ideja in hvala, da si me spomnila na to. Edino kar je, s tovrstnimi šablonami se da izrezati samo res tanko lepenko, ker nimajo debelih nožev. Ali pa si zraven malo pomagaš z nožem ali škarjami, ap tudi gre. :)

Tina pravi ...

Vladka, kako krasno si uporabila šablono. Verjetno ne bi mogla izbrtai boljšegha dodatka, kot je krasno zelenje, ki si ga osenčila, da izgleda kot pravo. Lahko so veseli, da te imajo v svojem timu!

mihaela pravi ...

Spet čudovito narejeno! Tudi jaz sem mislila, da je zelenje ta pravo!
Sem pa počaščena, da te je moj izdelek vzpodbudil!!
Hvala za razmišljanje o času, ker se mi zdi, da trenutno ni na moji strani ...

Barbara GR pravi ...

Vladka tole je pa res cudovito!!!! Preprosto in elegantno!!
Pozdrav z obale!
Barbara GR

Goga pravi ...

Čudovito izdelano in tako lepo napisano. Hvala za polno mero optimizma. Krasno je, da imamo ponedeljke, saj tako lahko čakamo na petke :).

Pozdravček

helena pravi ...

Saj so predhodnice že vse povedale; enkratno si tole "zapakirala".
Ideja o ponedeljku oz. petku mi je pa zelo, zelo všeč...:):)

Mojca pravi ...

joj Vldka krasno je vseskupaj! pa tale starinski videz tako paše zraven. lp

čarovnička pravi ...

ooooooooooooo božanska

Maja pravi ...

Čestitam za nadaljne povabilo! Tvoji izdelki so mera popolnosti, dovršenosti in okusa! In styling!!!

Unknown pravi ...

Človek misli da je videl že "vse", pa vedno znova prečudovito presenetiš.

Trisha pravi ...

Perfection!! Love it and love your background, they go so well together.

Martina pravi ...

Kaj naj rečem - spet čudovito. Pa ta ideja z magnetkom, res mi je všeč. tvoje voščilnice so tako zelo posebne, vedno samo ostrmim in se jih ne morem nagledati.

MarikaGabez pravi ...

Čudovito si tole spravila skupaj. Lep kompletek in tudi meni je zelo všeč ta šablonica. Listki prav tako. Barvna kombinacija pa je povsem tvoja. Čudovita!

Andreja pravi ...

Čudovita voščilnica in prekrasen tag! Zopet si lepo ustvarjala in fantastično uporabila šablone! Res bi bilo škoda, če vaju ne bi imeli v timu :-))
Kar se pa tiče časa, tudi jaz razmišljam tako kot ti: o ponovnem petku, ker potem je tu prosti vikend ... ko začneš delati, pa tako hitro mine, da je tu zopet petek :-)))))))))

*Urška* pravi ...

Ob tvojih izdelkih človek ostane brez besed...tako čudoviti so.Zopet si ustvarila prekrasno voščilnico.Lp

Danica pravi ...

Tudi meni je tvoj stil izdelave voščilnic zelo zelo všeč. Rado obiščem tvoj blog. No, in navkljub pomanjkanju časa, si znova dokazala, da si mojstrica na svojem področju in da vse kar narediš, narediš s srcem. Zelo lepo.
Lp

Metuljčica pravi ...

Čudovito, kot vedno. Ideja z magnetkom je super in je tista pikica na i v kompletu s prelepo voščilnico.

Janja pravi ...

Čestitam.
Voščilnica je ponovno izvirna in zelo lepa. Všeč mi je tudi magnetek. Lp

Simona pravi ...

Sama pa se pri tebi kar ponavljam - ostajam brez besed in strmim v lepote, ki nam jih predstavljaš. Mojstrica, moj poklon.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Ko boš imela čas pokukaj na moj blog,
Lep dan Tamara

Jana pravi ...

Čestitke ob podaljšanju 'pogodbe'. :) Itak jim drugega ne preostane, če delaš takšne mojstrovine. :)

Zopet prekrasni izdelki.