petek, 8. marec 2013

Kaj je lepota? / What is beauty?


Ker imajo vsake oči svojega malarja, nekateri vidijo bolj rožnato, drugi bolj zeleno, tretji nekoliko bolj modro itd. Ne gledamo namreč samo z očmi, ampak tudi z našimi čustvi, občutji, razpoloženjem, srcem in nenazadnje tudi karakterjem. Veliko je takih, ki gledajo, pa ne vidijo in srečna sem, da poznam kar nekaj ljudi, ki znajo gledati s srcem.  Verjetno bi bilo na svetu zelo nenavadno, če bi vsi videli in gledali enako in če bi bila lepota samo ena. Pravzaprav bi na ta način bili vsi skupaj veliki reveži, čeprav se tega sploh zavedali ne bi.

We don't look just with our eyes, but also with our emotions, heart and with our mood and character. A lot of people look but don't see and I'm really happy that I know a lot of people who can see with his/her heart. It would be really boring if we all see the same, don't you think?
Še posebej zanimivo pa je, kadar oči in srce dobita dodatno lečo, lahko bi rekli tretje oko, ki še posebej pisano vidi in z njeno pomočjo se obzorje naenkrat razširi in vsak nasmešek se zdi še večji in vsaka cvetlica še bolj cvetoča in dehteča. To je leča ljubezni, ki je tako čudežna, da odpira še tako zatisnjene poglede.

Love is perfect lens or even third eye which gives us the opportunity to see more and to find beauty all around us and in a every ordinary thing. And so, is this quote really true:
Čestitka, ki jo naredite zelo hitro in je vsekakor nekaj posebnega. Vse kar morate narediti je, da poiščete lepi verz, ga v wordu po svoje oblikujete, podobno kot sem jaz tega in za piko na i dodate, s pomočjo šablone izrezano, besedo. Za stari izgled sem samo še posenčila papir in ga nežno poštempljala s pisavo in čestitka je bila gotova. Narejena je bila s pomočjo Scrapping Cotage šablone Tweet Love in si jo lahko pogledate tudi na CottageCutz blogu.

I found this quote on internet, designed it in Word and printed on kraft cardstock. And then I needed something to made my card really special and Scrapping Cotage die Tweet Love was perfect for that. You can also find my project on CottageCutz blog. Spring is here, enjoy it!
Pomlad se prebuja in z njo se vrača tudi tisti nenavadni občutek pričakovanja, ki ga je moč čutiti vsako leto znova. Zdi se mi, kot bi se vsaka celica počasi pretegovala in prebujala in mežikala v sonce. In tudi zato imam rada zimo, ker brez nje vseh teh lepih občutkov spomladi ne bi bilo. Uživajte in imejte se radi! 

 Pa seveda lep dan žena!
 
P.S. Klara mi je v enem izmed komentarjev napisala, da so ti mini srčki postali že moj podpis. Res zanimivo, kajti tako kot sem se jih včasih branila, jih zdaj res skoraj vsakič uporabim :) Toliko o tem, kako se ljudje spreminjamo in Klara ima prav :)

20 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Fantastična je,
lep dan žena in
prijeten konec tedna
Tamara

Simko pravi ...

Čudovit verz si izbrala in ga lepo obdelala v Wordu. CottageCutz Tweet Love šablonca je kot nalašč za ta verz. SUPER!
Pozdravček,
Simona

Metuljčica pravi ...

Ustvarjaš in zapišeš s srcem in srčni podpis je pikica na i, ti pripada. Čudovita voščilnica.

Helena pravi ...

Ej, Vladka, s to objavo si mi polepšala dan :) Dotaknile so se me tvoje besede, čestitka in fotografija s pridihom časov naših prednikov.
Želim ti lepo doživet praznični dan!

Klara pravi ...

Se bom kar pridružila komentarju od Helene...ti se res znaš dotakniti srca. Lep dan tudi tebi. :)

Unknown pravi ...

Čudovita voščilnica, rdeča mi je vedno bolj všeč :-)

Suzy pravi ...

Čudovita voščilnica in zelo lep verz.

VSE DOBRO pravi ...

Zelo lepo in vse lepo in dobro tudi tebi ...

Mojca pravi ...

joj kako je čusovita Vladka! res lep napis! me pa zanima katero štampiljko pisave uporabljaš na svojih voščilnicah, ker res naredi lepo ozadje. želim ti lep dan žena. lp

Jana pravi ...

Zelo luštno. :)

oldpunca pravi ...

Tvoji zapisi in tvoji čudoviti izdelki se čisto zares dotaknejo srca :-)

Vladuška pravi ...

Dekleta, hvala za lepe besede in za vse vaše komentarje!

Mojca, štampiljka za ozadje je od Papertrey Ink: https://www.papertreyink.com/stamps/background-basics-text-style-stamp-set/

Konkretno največ uporabljam tisto prvo na vrhu, tudi na tej čestitki.

Danica pravi ...

Čudovita je.
Lep večer še naprej.
Lp

moi pravi ...

Krasen zapis in kako prav imaš, če ne bi bilo zime, ne bi bilo takega pričakovanja pomladi in res je krasno, ko je zunaj že topleje in lahko imaš odprto okno.
Čestitka je enostavna, samo spomnit se moraš, da jo narediš ;))))))))
In tebi to vedno tako super rata.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

aaaa, kako je prilegla tale objava. sveža,navdihujoča, pozitivna, ....in tako tvoja.
zelo mi je všeč izraz tretje oko- oko ljubezni!!!
voščilnica pa specialna, kot smo že navajeni pri tebi.

Tanja E. pravi ...

Vladka, enkratna objava, z odličnim besedilom in prav tako voščilnico! LP:)

Simona pravi ...

Krasno si zapisala, pa vendar na nekaj pozabila, da za izdelavo takšne voščilnice, pa če izgleda še tako preprosto, potrebuješ talent, in tega imaš ti zagotovo veliko.

Sonja pravi ...

Če še tako hitim skozi spisek obnovljenih blogov v Readerju, se pri tvojem vedno ustavim, preberem zapis in si do podrobnosti ogledam izdelek. Tvoje čestitke so že od nekdaj nekaj posebnega, tako je tudi ta res lepa. na hitro deluje enostavna, vendar so ponavadi enostavne najlepše in tudi najtežje jih je izdelati.

Janja pravi ...

Zelo je lepa. Rdeč napis, ki je odlično senčen je prava pikica na i. Lp

Martina pravi ...

Tudi mene so se zapisane misli dotaknile. "Leča ljubezni" - to si moram zapomniti. Voščilnica je čudovita. In kako prav imaš - brez zime res ne bi znali ceniti lepot in občutij pomladi.