sobota, 23. marec 2013

Pošiljam vam šopek tulipanov

Botra Zima pa se letos res nenavadno dolgo oklepa svojega poslanstva. Imam na sumu, da sta se z botro Pomladjo sporekli in zdaj vsaka vrti čarobno palico v svojo smer in potem ni čudno, da imamo dva dni pomlad in nato dva dni zimo itd. Vendar dejstvo je, da je botra Zima že utrujena od večmesečnega napornega dela in mešanja vseh sestavin za sneg, kar ji je mimogrede letos zelo dobro uspevalo. In prej kot slej bo svoje mesto morala prepustiti botri Pomladi. Poleg tega pa verjamem, da se bosta prej ko slej spravili in znova skupaj popili kakšen odličen domači zeliščni čaj in se samo smejali ob spominu na svoje vragolije. Je že tako, da včasih pozabita na nas in sta preveč zaverovani v svoje početje in potem se dogaja to, kar se dogaja letos. Jaz vam pri tem lahko pomagam samo tako, da vam pošljem en šopek tulipanov:
Kar po hitri pošti. Točno tale je nastal za nekoga, ki je praznoval 60 zim, pomladi, jeseni ali poletij, kakorkoli vzamete. 
Naj vas vreme ne spravi v slabo voljo in čeprav naveličani toplih oblačil, si jih lahko okrasimo s kakšno lepo broško ali novim šalom, pa bo življenje takoj za pikico drugačno in lepše. Saj veste kaj pravijo: ni slabega vremena, samo slaba oprema :))) Zato si nadenite oklep dobre volje in uživajte!
Za konec pa naj se še zahvalim Tamari za tole nagradico:
Na vprašanja bom odgovorila v bolj skrčeni obliki: kar se tiče hrane, bi lahko rekla da imam rajši slano kot sladko, čeprav tudi slednje občasno nujno potrebujem. :) Načeloma imam rajši, če drugi kuhajo zame, vendar tudi sama rada kaj pripravim. Z blogom sem začela leta 2009 in od takrat se je marsikaj zgodilo, spremenilo in tudi sama sem v tem času rastla tako osebnostno kot tudi ustvarjalno skupaj z vami vsemi. V tem obdobju je nastalo obilo novih blogov in naš ustvarjalni svet se širi in širi. Dobro je to, da iščemo svoj osebnostni mir v ustvarjalnosti. Ob tem sama veliko tudi berem, predvsem razne romane in prav tako rada pogledam tudi kakšen dober film. Težko bi rekla, kateri je moj najljubši, ker se mi zdi, da je odvisno od zvrsti. Tako sem večkrat pogledala Nevarna razmerja iz leta 1988, pa seveda filme narejene po romanih od Jane Austen, pa na primer Good Will Hunting mi je bil zelo všeč, pa seveda Gospodar prstanov na drugi strani in še bi lahko naštevala. Ker je pred kratkim ravno krožila že ena nagradica, ne bom te razdeljevala novim 20im ustvarjalkam, ampak naj bo za vas vse, ki rade pridete na obisk in ste del mojega ustvarjalnega sveta. Hvala vam! 

Šablone: Scrapping Cottage (Watering Can Tulips), PTI (Tiny Envelope)
Štampiljke: PTI (Simple Jane stamp set, Text style stamp set), napis je iz mojega seta rojstnodnevnih napisov
Blazinice: Distress Inks (Fired Brick, Fired Brick, Aged Mahogany, Forest Moss, Old Paper), PTI (Ripe Avocado)

24 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako lep šopek tulipanov in nekdo jih bo prejel kar v pismu po pošti.
Čudovita voščilnica.
Hvala Vladuška,
imej lep konec tedna.
Lp Tamara

Klara pravi ...

Kako pravljično povedano...hvala za krasen šopek tulipanov, ki krasijo tvojo čudovito voščilnico. :))

Danica pravi ...

OOO kako lepo si zapisala o botri zimi In botri pomladi kot pravljica.
Hvala za šopek tulipan, ki si nam ga poslala. K meni je prišel ravno pravi čas, ker tudi jaz danes praznujem:)
Lp

oldpunca pravi ...

Prav lepa hvala za čudovit šopek tulipanov :-) Zelo lepo si napisala tole o prepiru med Botro Zimo in Botro Pomladjo :-)

Helena pravi ...

Mislim, da sta te obe botri prebrali in bosta spoznali, kaj nam delata ter se potem sporazumeli, katera je zdaj na vrsti :)
Voščilnica mi je neznansko všeč. Super ideja, da si tulipane dala kar v kuverto. Res si polna idej, kako uporabiti kovinske šablone. Dovršeno!

Tanja E. pravi ...

Čudovita je, takele tulipane si preprosto želiš imeti, sploh potem, ko jih ti tako lepo umestiš na voščilnico. LP:)

Biljana pravi ...

Čudovita!

Ana K. pravi ...

Vladuška voščilnica je naravnost čudovita in hvala za tale “objemček” pomladi!

moi pravi ...

Kaj naj rečem drugega, kot HVALA za tulipane, ki ne bodo nikoli oveneli.
Krasna voščilnica s simboliko.
Glede vremena pa si napisala tako lepo zgodbo, da mi ne bo prišlo do živega :)

Cinnamon and Thyme pravi ...

Lepi tulipani, ki nikoli ne ovenijo :).

Mojca pravi ...

joj tale rdeča barva zelo lepo poživi tvojo vošilnico in sama postavitev je tudi krasna kot vedno. res lepo. lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Dobro si zapisala tole o vremenu, ni slabega vremena, samo slaba oprema, :)), luštno :).
Voščilnica tudi, zelo lepa!

Renata pravi ...

Resnična zgodba, čudovita voščilnica, lepi rdeči tulipani, zeloo lepoo.

Barbara GR pravi ...

Resnično čudovit šopek tulipanov!!!

lp
Barbara GR

Hali pravi ...

Hvala za krasno pošto :-) , pomlad je za drugim ovinkom, nič bati :-)

Simona pravi ...

Prav pobožajo tile tulipani. Hvala zanje in krasen tekst. Je nedelja koj lepša.

Janja pravi ...

Hvala za prekrasne tulipane. Čudovita pošta :). Lp

Metuljčica pravi ...

Kako zelo so dobrodošli ti tulipani po hitri pošti. Človeku si ob pogledu na voščilnico ni težko nadeti oklep dobre volje, kljub nagajanju botrice zime in botrce pomladi.

Andreja pravi ...

JA, tale zima noče in noče oditi in počasi postaja že malo ....
Tvoja voščilnica pa je tako pomladna in tako lepo si umestila tulipane v kuvertico! Prav zares znaš s šablonami; mojstrica ni kaj :-))

iris-irena pravi ...

z eno besedo - čudovito!

moyca pravi ...

Zelo lepa voščilnica! Kar kliče po pomladi:)

Čarobna hišica pravi ...

Vedno rada pokukam na tvoj blog ... vedno se najdejo pri tebi tako lepe zadevšne, da človeku kar sapo jemlje ... ampak kaj ko je moja lenoba močnejša kot to, da karkoli napišem ... pa saj sama veš, da vse občudujemo tvoje izdelke ... no jest sem že ena izmed njih ... ki se zgovarja na kronično pomanjkanje časa ... grrrrrrrrrr ... kako grdo od mene ... ne bom dajala obljub, da bom od zdaj naprej bolj pridna ... ker lažem se pa ne ... hehhehe ... Imej se fajn ...

Simko pravi ...

Joj, kako je lepa voščilnica. Prekrasno si umestila čudovite rdeče tulipane v kuvertico. Zmeraj, ko vidim kakšno tvojo voščilnico narejeno s tole šablonco tulipanov, si mislim, da tole šablonco bi pa res morala imeti... :). Res čudovit, ni kaj!
Pozdravček,
Simona

Kefa pravi ...

KOk so lepi...te sem pa čisto spregledala. Zadnje čase res nimam ne časa in ne volje komentirati objav, a preberem pa vse :)
Kot bi rekli na naših koncih : Dibja si. :) (Divja si.)