četrtek, 8. avgust 2013

Drevo Zavetja - Spring Treehouse

Zelo sem hvaležna za vsak trenutek miru in tišine. To je dandanes že redka dobrina in zato take trenutke zajamem s polno žlico in poskušam nekaj zajetega v obliki spominov  in občutkov prihraniti tudi za manj mirne in bolj hrupne čase. Prav tak trenutek sem želela ujeti tudi na čestitki in na videz osamljeno drevo je v resnici krasno zatočišče pred svetom in odlično skrivališče, ki ga tu in tam spregleda tudi čas in se ustavi, čeprav le za kratek hip. 
Drevo sem izrezala s pomočjo CottageCutz šablone Spring Treehouse, ga pobarvala najprej z Distress Inki (Walnut Stain, Vintage Photo in Forest Moss), nato premazala z Versa Mark blazinico in na koncu embosirala z prozornim prahom. Tako je drevo dobilo pravi sijaj. Ob njem sem postavila samo še, prav tako z distressi pobarvano ograjico Picket Fence Border, poštempljala ozadje ter dodala napis. Ostalo pa naj govori samo zase.

Bodite lepo in naj vam vročina služi kot izgovor, da si večkrat privoščite svoj trenutek miru in tišine. 
Tree is perfect place to hide from the world and time and to catch the moments of peace and pleasures. I wanted to catch such moment on my card and for this I used CottageCutz  Spring Treehouse die. First I've coloured it with Distress Inks (Walnut Stain, Vintage Photo in Forest Moss). Then I've embossed it with clear embossing powder and tree gets the shine and special look. I love the results. I also added a piece of fence, which I cut out with Picket Fence Border die and also coloured it with Distress Inks. Simple and special. I hope you like it.

It is really hot here in our little country these days and this could be excuse to catch some more moments of peace, with some good book in one hand and with a cool drink in the other. Have a nice day. 


18 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako lepo drevo, pa tudi ozadje voščilnice-kar skrila bi se s kako dobro knjigo v roki pod to drevo in preprosto uživala.
Lp Tamara

moi pravi ...

Res krasno zatočišče si naredila, bi kar pobegnila tja s knjigo v roki ;)

Simko pravi ...

Voščilnica je čudovita, Vladka! Zelo mi je všeč barva drevesa in ograje in kako si s tem naredila 'focal point'. Tako prav imaš glede miru in tišine... :).
Pozdravček,
Simona

Helena pravi ...

Tale drevo prav zares deluje mirno in spokojno in kar vabi k počitku v senci njene krošnje. S tem, ko si drevo na koncu še embosirala, si dobila zanimiv učinek.

*Urška* pravi ...

Res je,včasih mir in tišina prav blagodejno vplivata na človekovo dušo.Tebi je s to voščilnico uspelo super.

vilinke pravi ...

Čudovito "Drevo Zavetja"!!! Me kar vabi v svojo senco. Vzamem še samo ležalnik in dober roman in pridem!!!
LP,Vilinke

oldpunca pravi ...

Res, prav umirjujoče deluje to tvoje čudovito drevo. Vrhunsko si izdelala voščilnico. Misel, ki si ji jo dodala, pa je samo še češnja na torti :-)

Biljana pravi ...

Pod tako mogočnim drevesom se človek res prijetno počuti, pravo zavetje!

Maja pravi ...

V tej vročini bi super pasala senca tega mogočnega drevesa. Izgleda tako resnično.

Hali pravi ...

Čudovita voščilnica. Drevo izgleda kot tapravo in ja trenutki tišine so včasih lahko tudi "glasni". Lepe foografije :-)

Martina pravi ...

Se strinjam, da so trenutki miru in tišine prava dobrina, zato jih moramo še toliko bolj doživeti. Voščilnica pa je s svojim prav posebnim drevesom čudovita.

Andreja pravi ...

ooo kakšna milina je na tej tvoji voščilnici :-))
Krasna je in lepo si uporabila drevo in ograjico!

Tina pravi ...

Kako lepo zajeta tišina na papirju! Čudovito si obdelala drevo in ozadje ga res lepo poudari.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Prekrasna. Občudujem tvoje znanje barvanja, občutek za kompozicijo in ideje.

Klara pravi ...

Mir...tišina...skoraj ne vem več, kaj to je. :))
Drevo si super naredila in pravi balzam za dušo bi bilo se skriti pod njegovo senčko in poslušati tišino. Zelo mi je všeč tudi ozadje.

Mojca pravi ...

Drevo je res prečudovita in tvoje misli tudi. lp

Janja pravi ...

Vau, kako lepo. Tu bi z veseljem posedala ves dan. Lp

moyca pravi ...

Vau, kako lepo!!!