sobota, 07. september 2013

Homemade Giftset Sneak Peek Day 2

Kot obljubljeno včeraj, je tukaj že drugi dan odkrivanja projektov Scrapping Cottage tima na Scrapping Cottage blogu. In jutri vam razkrijejo prav vse, no ne vse, pač pa cele izdelek, ki so narejeni s pomočjo novega Homemade darilnega seta, ki bo že jutri na voljo v Scrapping Cottage trgovini. Vseboval bo kar 21 univerzalnih  šablon in 7 prozornih  štampiljk v darilni škatli. Krasno darilo za za kakšno ustvarjalko. Ali pa najbolje, da se obdarite kar same :)  

In ne pozabite na komentarje na CottageCutz blogu. Če komentirate vse tri dni, ste lahko izžrebane za vrednostni certifikat za nakup šablon v Scrapping Cottage trgovini. Še je čas, da pokomentirate za včeraj in danes.


Hello everyone and welcome! Today we have Sneak Peek Day 2 on CottageCutz blog, of 3 days! We are super EXCITED to share some more  sneak peeks using some of the CottageCutz dies and stamps from "Homemade Christmas Gift Set", there are 21 universal dies and 7 clear stamps in this box giftset. 

Also today the CottageCutz desing Team members will be showing sneak peeks for you all to see some of the
CottageCutz dies and stamps being released on Sunday September 8th in this new Homemade Christmas Gift Set box.

And don´t forget! We also have SURPRISE Gift Certificate for you and will be offered to those that live the comment on CottageCutz blog every 3 days. So, be sure to LEAVE a Comment to be entered to WIN a Gift Certificate to the Scrapping Cottage!! 
For more Sneak Peeks visit the other CottageCutz DT members:


Carol - http://chocolatecraftsandbearsohmy.blogspot.com/
Olena- http://olenasplace.blogspot.com
Simona- http://papiart-simko.blogspot.com/
Cheryl- http://sweeetdesignsbycheryl.blogspot.com/
Kathy- http://www.joyfullymadedesigns.blogspot.com/
Frances- http://becreativebeyou.blogspot.com/

If you are wondering, why I´m not participating is because I still didn´t get my package with all these goodies. It is lost somewhere in the world. I´m sad but there is also something good: I can admire other girls work. Lets go together from blog to blog.

1 komentar:

JoAnn pravi ...

Sorry you still haven't gotten your goodies, but like you say, you can admire the other designers' sneak peeks.