sreda, 28. maj 2014

Zajec iz klobuka/Rabbit and Top Hat

Se še spomnite tistih preprostih čarovnij iz otroštva, ko je čarovnik potegnil zajca iz klobuka? Danes znajo čarodeji narediti veliko več, ampak tistih preprostih čarovnij se nikoli ne pozabi. Čarovnija je tudi verjeti vase in ko se je naučiš ali bolje rečeno zaveš, lahko narediš, ustvariš karkoli. Že skoraj izpeta resnica, ki pa drži in se nam potrdi vsakič, ko uspemo narediti nekaj, zakar smo mislili, da si ne bi upali nikoli storiti. In če je trik z zajcem in klobukom tista osnova čarovnije, je tudi zavedanje lastnih sposobnosti osnova, da lahko nekaj dosežemo. In prav zato motiv in napis na tej čestitki pašeta skupaj.
Združila sem dve, na videz nezdružljivi CottageCutz šabloni: poročno, iz katere sem vzela klobuk in zajca iz pomladne kolekcije šablon. Misel je od Goethe-ja, našla sem jo na netu in kot ponavadi oblikovala v Wordu. In če gremo k tistemu, kaj je bilo prej: kura ali jajce in če je misel kura in zajec s klobukom jajce, je bilo prej jajce. Ideja se mi je posvetila, ko sem cilinder prekladala med prsti in ga obrnila narobe. Sledil je zajec in nato sem iskala še primerno misel.  
Hi! I just can't stop making cards with different quotes which I find on internet. This one is from Goethe. But this time, quote was not first, it was rabbit in top hat and then I´ve searched for quote. Do you still remember this trick with rabbit and hat? Today magic is a little bit different, but when we were kids it was funny. Motive is combined with two dies: Springtime Friends and Elegant Veil and Top hat. I get this idea when I turned Top hat upside and immediately I saw rabbit in it. From this step, everything was really simple. So, turn on your imagination and combine different dies, possibilities are endless. And visit us also on CottageCutz blog.
 

27 komentarjev:

Adrijana Knez pravi ...

Iiii....kak je šikana današnja objava ;).... In res je: samo zaupati moramo vase, pa nam uspe...Vladka želim ti lep čaroben ;) preostanek tedna...pozdravček, Jana

Simona pravi ...

Današnja misel je še kako resnična. Voščitka pa spet neponovljivo lepa.

Maja pravi ...

Hvala za lepo misel, ki si jo zapisala in bi morala postati naša mantra. Tvoje ideje so mi pa itak vedno všeč, vedno se čudim in občudujem, kaj vse združiš in kako se lepo dopolni v celoto.

VSE DOBRO pravi ...

Neverjetna si Vladka :o) čudovita objava in tvoja domiselnost je res brezmejna ... Si mi polepšala dan :o)

Vse dobro ...

Helena pravi ...

Tako kot vedno, mi je tudi tokrat všeč vse: glavni motiv, misel, tvoje besede, fotografije.
Res mi je fantastično, kako uspeš združiti različne šablone in ustvariti voščilnico z neko zgodbo in sporočilom.
Tale klobuk in zajček mi je neznansko všeč. Pa še misel, ki paše zraven ...

helena pravi ...

Tudi voščilnica je prava čarovnija in magija. Neverjetna si, tako v izvedbi kot v ideji. Še večjo sporočilnost pa predstavlja sama misel, ki si jo čudovito razporedila ob motiv.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ideja, izvedba,misel, fotografija - vsak milimeter papirčka izveden do perfekcije (namesto zajčka bi bila lahko tvoja slika, samo da iz klobuka vlečeš čudovite izdelke) čao

Mojca pravi ...

vedno si polna novih idej in tale je res enkratna! lp

Hali pravi ...

Res zanimivo, kako iz poročnih sestaviš tudi neporočne čestitke. Krasna je!

Andreja pravi ...

Super si skombinirala šablone in ideja je fantastična!
Zelo prisrčna voščilnica :-))

mihaela pravi ...

Odlična kombinacija vsega! Te ideje, ki se kar rodijo med prekladanjem med prsti, so super!

Klara pravi ...

Vladka, čisto sem očarana nad tvojimi čestitkami narejenimi v wordu in kako super jih kombiniraš s cottage šablonicami. Čista petka...ma kaj petka...desetka.Prekrasen zajček... ;))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kako čudovit zajček
kaj naj napišem
mojstrica si
super lepa je
pozddravček Tamara

vilinke pravi ...

iiiiii kako je slatko
LP Vilinke

vilinke pravi ...

iiiiii kako je slatko
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

Tale tvoj zajček mi je priklical nasmeh :-) Čudovito misel si dodala, Zelo lepo znaš oblikovati napise. Voščilnica pa je prava mala čarovnija :-)

Suzy pravi ...

Čudovita voščilnica in še posebej napis. Pa všeč mi je, ko vsako tvojo objavo pospremiš z lepim sestavkom.

Martina pravi ...

Wow, Vladka, ova čestitka je posebno lijepa. A šablone si spojila u predivnu sliku.
LP, Martina

Simko pravi ...

Enkratno čarobnost si pričarala z današno voščilnico. Super si uporabila in združila klobuk in zajčka. Lepa mise, ki si jo tako lepo oblikovala in razporedila na voščilnici in se poigrala z različnimi fonti. Pa še fotogravije moram pohvalit... ČUDOVITO!
Pozdravček,
Simona

Danii pravi ...

Super si združila obe šabloni :-) Čestitka je čudovita :-)
Lp Danii

Martina pravi ...

Super znaš uporabiti šablonice na drugačen način. Tale zajček mi je tako simpatičen. In misel, ki je tako resnična in včasih tako težko uresničljiva. Želim ti še veliko pomladnih čarovnij :)

Hiška iz papirja pravi ...

Oh Vladka, prelepo in neverjetno domiselno sestavljeno! Zajček je takooo cort s to rožico, in prepričana sem bila, da sta šabloni klobuka in zajčka iz enega kompleta :) Misel idealno paše zraven.

Metuljčica pravi ...

Veš da te je prav lepo spremljati v tvoji izvirni ustvarjalnosti. Kombinacije šablon so čudovite, prav tako izbran napis, ki več kot paše na tvojo čarovnijo.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Iiii... zajček je tako simpatičem. Krasno si sestavila voščilnico.

Janja pravi ...

Čudovita voščilnica in slike. Lp

Mnemosine pravi ...

In loooove s to voščilnico :O
Krasna od glave do pete...se ve, da je motiv krasno pobarvana in seveda z ujemajočo mislijo...ki je resnično magical :)
HF

*Urška* pravi ...

Joj,kako prisrčna voščilnica je spet nastala pri tebi.Ne preveč in ne premalo-ravno prav vsega.Zajček je prav simpatičen in ljubek.
LP,Urška