ponedeljek, 28. julij 2014

Trije mali slončki.../Three little Elephants


Saj poznate tisto o slončku, ki se je pozibaval na pajčevini, kjer je bilo tako zanimivo, da je poklical še drugega in pol sta skupaj poklicala še tretjega itd. Pri meni je sicer obratno, najprej so trije, ko se odpre ena stranica sta dva in ko se odpre še druga stranica, je samo eden. Pesem je namenoma v angleščini, ker je izdelek namenjen za Scrapping Cottage blog

Pri izdelavi sem precej komplicirala z obliko in bi danes naredila drugače, ampak tudi tako je po svoje zabavno, kajne? Pri izdelavi sem uporabila dve CottageCutz šabloni: lusnega slončka in cvetlice. Se mi zdi kar simpatična zadeva za otrokov rojstni dan, saj bi si verjetno hitro zapel zraven, ko bi odpiral ali zapiral samo voščilnico. 

Hi, all. Do you remember this song about little Elephant on a spider´s web? On my card it is opposite; it starts with three Elephants and goes down to one Elephant. The both sides can be open and each one has song print, which I made with Word. I used two dies: Baby Elephant and Pink Peony Flower and colored die cuts with Copics. I think this is cute card for a kid. Kids like such things and they will start singing immediately, don't you think? I wish you all funny day!

Uživajte v teh malo bolj ležernih poletnih dneh! Ležerno je modern, ne dajte se motit!

27 komentarjev:

Tamara pravi ...

Zelo lepo! Slončki so prisrčni, všeč mi je tudi celoten dizajn, preprost pa vendar tako izviren! Super barve.
Lp, t.

Adrijana Knez pravi ...

Wwwaaauuuu Vladka...spet si me navdušila nad posebno izdelano voščilnico. Čudovito kako se odpira in zapira in ima ob tem še pomen ;) Pozdravček, Jana

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Obožujem slončke in tale razgibana voščilnica je fantastična
lp Tamara

Helena pravi ...

Ta preprosta in igriva pesmica vedno "zažge" na kakšnem srečanju z otroki :)
Tvoja voščilnica je fantastična! Zelo dobro si pokazala, kaj se zgodi, ko en slonček pokliče drugega ...

Kirena pravi ...

Super si tole izvedla. lepo.

VSE DOBRO pravi ...

Nežno, ljubko in nadvse lepo ... zelo mi je všečno :o)

Vse dobro ...

moi pravi ...

Kako simpatično lušna voščilnica. Jaz sem si kar pela zraven: en mali slonček se je pozibaval na pajčevini, tam pod drevesom ... ;))))))

Ne-Ja pravi ...

OOOOOO tole pa je cart voščilnica :). Super si ujela glavno nit pesmice in postavila slončke. Menije prav všeč postavitev!

NinaS pravi ...

Iiii luškani slončki, super izvedba.

oldpunca pravi ...

Tvoji slončki so zakon :-). Voščilnica je čudovita. Oblika mi je zelo všeč. Pesmica o slončkih pa se mi že vrti v glavi :-))

Janja pravi ...

Tako zelo je luštna ♥♥♥. Lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Ooooo! kako lepa!

Martina pravi ...

Kako simpatični slončki: in super si povezala pesmico s samo obliko voščilnice, tako so malčki lahko res aktivni na večih področjih.

Keti's Projects pravi ...

Simpatično. Všeč mi je tudi posebna oblika. Slončkiiii iiiii.

Martina pravi ...

Vladka, divna ti je ova čestitka. Oblik mi je posebno lijep. A slonići su preslatki.
Lp, Martina

iris-irena pravi ...

vladka, spet si ustvarila prečudovito mojstrovino.
rada prihajam na tvoj blog, da si napasem oči, lp

Anonimni pravi ...

Kako prisrčno! In lepo in nežno in privlačno za male prstke in velike svetove v otroških glavicah.

Pozdravček, B.

helena pravi ...

Kako prijetno slončkasta je. Na njej mi je všeč prav vse, ne gre pa mi glavo, kako si izrezala stranici, če pa je voščilnica iz enega kosa.

Simona pravi ...

Že pri naslovu objave sem si pričela prepevati slončka. Lušna, vesela in razigrana. Mali slavljenec ali slavljenka je bo zagotovo vesel.

Mojca pravi ...

joj tale slonček je pa takooooooo prikupen in tvoja voščilnica kot vedno nekaj posebnega. lp

Vladuška pravi ...

Hvala dekleta. Helena, vzela sem A3 eko karton in izrezala velikost: 12 3/4 x 6 incev. Oprosti, da pisem v incih, ampak take mere imam na rezalniku ;). Nato sem naredila prepogibe na 4 1/4 in 8 1/2. Tako sem dobila tri stranice velikosti 4 1/4 x 6. Na levi in desni strani sem nato izrezala rob s pomocjo Tinine sablone. Odvecni del, ki se je se drzal, pa sem izrezala s pomocjo skarij. Upam, da je tole vsaj priblizno razumljivo. Ce ne, lahko naslednjic narisem :)

Klara pravi ...

Kako so simpatični tejle slončki. In prav super si povezala pesmico z motivom. Krasna je. :))

Andreja pravi ...

iiijoj Vladka kako je simpatična tale tvoja tokratna voščilnica! Zelo domiselno si tole sestavila in jo naredila v čudovitih nežnih barvah! Luštno in lepo :-))

AndrejaM pravi ...

Simpatičen slonček in odlično odpiranje voščilnice!

Tanja E. pravi ...

Oooo... kako je cotkana, te barve so pa čisto moje, kar pobožale so me. Vsebina pa tudi, vse na svojem pravem mestu, s pomenom, Vladka, res lepo, LP:)

Nena pravi ...

čudovita je

Hiška iz papirja pravi ...

Slončki so mi strašno simpatične živali, če so trije na kupu, je še toliko bolje :) Krasno si skombinirala slončke, pesmico in posebno obliko - je bilo vredno truda!