petek, 28. november 2014

Black Friday 2014 "In the Woods" Relaese/Preview Day 8

Na CottageCutz blogu se ta teden veliko dogaja. V Ameriki je namreč danes tako imenovan Black Friday. "Ime "črni petek" izvira iz Filadelfije, kjer so ga sprva uporabljali v povezavi s prometnim kolapsom, ki je sledil prazničnemu zahvalnemu dnevu. Kasneje so dodali še razlago, ki pravi, da "črni petek" označuje trenutek, ko trgovci začnejo ustvarjati dobiček oziroma preidejo iz rdečih v črne številke. Tradicionalno naznanja začetek božične nakupovalne sezone. Na ta dan večina trgovin odpre vrata že zelo zgodaj in ponudi posebne akcijske cene." (vir) In tako so popusti tudi v Scrapping Cottage trgovini in ne samo to, prav za ta dan sta izšli tudi 2 novi izdaji šablon. Eno od njih, "In The Woods" vam že celi teden predstavljamo na blogu in danes sem jaz na vrsti, da vam pokažem kaj sem ustvarila z enimi izmed njih. Naredila sem taborniški dnevnik, saj so šablone tako ljubke in pravljične, da se človeku kaj kmalu izriše celotna zgodba v glavi. Moja se začne na platnici, kjer zvedavo kuka tale lisica. Sem pa na tem mestu uporabila še naslednje šablone: Spring TweetieBuild-A-Grapevine Wreath in Splish Splash Alphabet:
Welcome to day eight of the preview of the beautiful CottageCutz BLACK FRIDAY "In The Woods" Release! This Release consist of 14 New CottageCutz Dies and it is already on SALE for an AWESOME Price for Black Friday!!! The whole Week the CottageCutz Designers already showcasing different Dies from this Beautiful New Release. So, don´t forget to check previous days too and take a look of all beautiful Projects. You wont want to miss this Release!

For my card today I am showcasing 8 new dies: Moose and Pine Trees, Teardrop Trailer, Sun and Cloud, Cute Fox, Moose & Bird, Puppy in Bag, Campground and Bear and Sign. I combined all of them with some older dies into one project, so called Camping Journal. Above is the front page, where I used also following dies: Spring TweetieBuild-A-Grapevine Wreath and Splish Splash Alphabet. Fox is peeking through and when I open the first two pages it looks like this (here I used also Hedgehogs die):

Zgoraj sta že prvi dve strani, ki razkrivata, da se lisica ne skriva v deblu, ampak čepi na štoru in čaka ... morda lovca? (štor je izrezan z Hedgehogs šablono) Še pred tem, pa medved kaže na tablo, ki označuje začetek kampiranja. In tukaj sta že naslednji dve strani, ki prikazujeta prostor za kampiranje podnevi in ponoči, ko ni kaj veliko videti:

Next two pages show camping place by Day and at Night:
Na peti strani je pes, ki si je našel novo spalno vrečo (postavila sem ga na žepek, izrezan z Library Pocket šablono). Ljudje pa so se udobno namestili v svojem domu pod soncem.


And here are already 5th and 6th page with the Dog (Here I used also Library Pocket dieand the Home under the Sun:
In nenazadnje sta tukaj še dve strani, kjer v ospredje stopijo losi. Večji v družbi prijatelja, ki mu veselo sedi na rogu in manjši in večji los, ki uživata med smrekami.

And last but not least, two Moose pages. The whole journal is made out of kraft paper and I used different Distress Inks to colored everything. CottageCutz dies have so cute motives that is really fun to work with them. They are telling the stories by themselves.
Tokratna objava je z nekoliko več slikami. Upam, da vam je všeč kar sem uspela naplesti iz eko kartona in Distress Inkov in seveda nepogrešljivih šablon. Imejte se lepo in pokukajte kaj na našo akcijo.

Thanks for stopping by today. And don´t forget to check the SALE!


Tukaj pa še uporabljene šablone v sliki:

21 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kdor zna ta zna
in kdor ima grif in oko
ter ročice za umeščanje malih detajlov
nastane to, kar vidimo lahko
na tvojem blogu ob vsaki objavi
Prekrasno Vladuška
ne najdem besed, da bi izrazila občudovanje tvojih del
lp Tamara

Helena pravi ...

Joj, Vladka, kako je to prisrčno! Tvoj fantastični dnevnik vsebuje pravo avanturistično zgodbo, podano preko živali, narave ... Noro dobro in kar naprej rolam gor in dol ter občudujem dnevnik.

Suzy pravi ...

wow. Celo knjgo si naredila. Čudovito.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Kot risanka o živalih, ki so šle taborit, samo veliko lepše slikice.
Spet si nas čisto sezula. Tvoje poslanstvo je res ustvarjanje s temi šablonami. čao

Ne-Ja pravi ...

Vladko tole pa je dnevnik in pol - ne maram šotorenja, ma ko sem videla tole tvoje čudo me je prec zamikalo :). Ni kaj, zopet si dokazala, da si mojstrica šablonanja :)

NinaS pravi ...

wow, to pa je dnevnik in pol. Sem kar brez besed, samo občudujem tvojo umetnino.

Hiška iz papirja pravi ...

Kako nam ne bi bilo všeč, itak da nam je - in to ZELO! :) Lisička, ki kuka na prvi strani je tako kjut :) Grem zdaj še enkrat pogledat vse slike, svetovno si sestavila taborniški dnevnik!

Adrijana Knez pravi ...

Vladka prečudovit taborniški dnevnik, kjer si spočije oko tako odraslega kot otroka. Zelo mi je všeč!
Lep vikend ti želim, Jana

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Ojoj Vladuška, vse šablonce oživijo, ko jih ti dobiš v roke! Bi kar gledala in gledala. Prelepo.

oldpunca pravi ...

Pa daj no! :-)) Pa ti res čaraš s temi šablonicami. :-)) Čudovito ljubko zgodbico si napletla. Eko karton je res prava in najboljša izbira za tabornike. Mislim, da sem se zaljubila v tole knjigico...

SaraS pravi ...

Uau! Navdušena sem bila že pri prvi fotografiji... tudi če ne bi bilo nič drugega, bi bila očarana, tako pa... nimam besed, da bi povedala kako zelo navdušena sem.
Se že ponavljam, ampak... preprosto OBVLADAŠ! (Oprosti za velike črke, ampak ne vem kako naj drugače vsaj približno pokažem, kako zelo navdušena sem.)
Se bom še večkrat vrnila na tole objavo... lisička je svetovna. :)

moi pravi ...

Se strinjam: kdor zna, ta zna. Res si ustvarila tako ljubko zgodbico in uporabila ogromno šablon.
Krasen dnevnik.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

oooo Vladka, prekrasno!!! Zelo mi je zanimivo, da sva obe izdelovali zgodbico- ti taborniški dnevnik iz papirja , jaz slikanico iz filca za malega Matevža. Moja se absolutno (!!!!!!) skrije pred tvojo.Je pa tudi moja zbirka šablonic precej manjša.
Skratka fuuuuul je lepa <3

Martina pravi ...

Vladka, ovo je prekrasno. Svaka čast.Šablone su fenomenalne.
Lp, MArtina

Tanja E. pravi ...

Uau, Vladka ti se prav igraš s temi šablonami, izrezkom daješ življenje, krasno si spet ustvarjala, ta dnevnik je enkraten na vsaki svoji strani, LP:)

Danica pravi ...

Tale tvoj dnevnik bi lahko listala vsak dan, če bi ga imela :)
Tvoje roke so res čarobne.Vse je tako...ne ne najdem izraza perfektno narejeno...wauuu
Lp Danica

Klara pravi ...

Wow... fantastična knjigica je nastala. Če bi še zgodbico zraven napisala, sem prepričana, da bi šla za med. Pravzaprav jaz bi jo imela tudi takšno kot je ker je res ... uf, ne vem niti kako se izraziti...popolna. : )

vilinke pravi ...

Ostala brez besed!!! Kako lepoooooo ;)

Maja pravi ...

To krasoto bi pa skoraj spregledala. Noro lepo!

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tudi meni je skoraj ušla objava... :-). Kaj naj rečem; čudovito. Tole bi lahko bila tudi knjigica, ob kateri bi vsak večer pripovedoval drugačno zgodbo. Zelo, zelo mi je všeč.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tudi meni je skoraj ušla objava... :-). Kaj naj rečem; čudovito. Tole bi lahko bila tudi knjigica, ob kateri bi vsak večer pripovedoval drugačno zgodbo. Zelo, zelo mi je všeč.