sobota, 8. november 2014

Jesenski venček s Cameo

Preden pozornost posvetim današnjemu izdelku, bi se z velikim srcem rada zahvalila za vse čudovite komentarje v predhodni objavi, ki so me resnično ganili in privabili kar nekaj solza. Vesela in hvaležna sem za vse to in za pozitivno energijo, ki potuje med nami in tudi med našimi izdelki.
Tukaj pa je po dolgem času znova objava za CottageCutz. Tale voščilnica je zelo posebne, ker je bila narejena za mojo mamo že v začetku oktobra. Je moja prva easel voščilnica in moram priznati, da sem imela malo rešpekta pred tovrstno obliko, ampak pri izdelavi sem videla, da je bil ta povsem odveč. 
Znova sem prijela v roke svojo najljubšo šablono Build a Grapevine Wreath in izdelala venček ter nekaj dodatnega listja porabila pri Cameo, kjer sem rob okvirja in profil prebarvala z liquid pearls, ki sem ga pred nanosom nekoliko obarvala s pomočjo Vinta Photo reinkerja. Nekaj o podobni izdelavi lahko preberete tudi v tej starejši objavi.
Fall is for me the most inspirational time of the year, because of the colors and card is special, because it was created for my mom´s birthday. It is an easel card, my first actually. On the front, I used Build a Grapevine Wreath die, one of my favorite. All die cuts are colored with Distress Inks, because it is the easiest way to get beautiful colors. Inside I used die cuts which I cut out with Hand Mirror and Cameo die. To get this look I used liquid pearls and add some Vintage Photo re-inker to get more brownish shade. Foliage nicely supplement the cameo and the front page.

En lep jesenski pozdrav in naj bo lep, ustvarjalen in pozitiven vikend!
Have a great weekend!

22 komentarjev:

Danica pravi ...

Vladka, zopet si naredila eno prečudovito voščilnico. Dobra kombinacija šablon in barv. Verjamem, da je bila mama zelo vesela, ko jo je dobila. Sama zelo pogostokrat izdelujem easel voščilnice in moram priznati, da so vedno lepo sprejete.Saj nekaj časa služijo kot okras na kakšni polički :)
En velik objemček za tebe.
Danica

Tamara pravi ...

Čudovita! Venček je krasen, prav tako barve in celotna izdelava!
Lep vikend!
t.

Adrijana Knez pravi ...

Vladka tudi današnji izdelek je prelep. Venček iz vejic deluje tako domače in všeč mi je, ker si mu dodala samo nekaj jesenskega listja, ostale vejice pa tako lepo "zadihajo". Karo ozadje in okrašeni vogalčki pa voščilnico "toplo" zaokrožijo. Silhueta je prelepa. Hvala za idejo: zdaj tudi vem kako bom uporabila še delček tvoje prejete nagradice - ogledalce ;)))
Tudi tebi prijeten vikend, Jana

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Še ena prečudovita kombinacija šablon. Velikokrat že povedan in napisan stavek ...imaš smisel za kombiniranje in konec. Meni listje in silhueta, ki je na ogledalu ne gre skupaj, pri tebi pa ...poezija. čao

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Prečudovite barve, kombinacije da te kap, celota je tako enkratna in jesensko bogata, kot bi bila vzeta iz nekega toplega kotička doma.

Unknown pravi ...

ooooo kolk lepo :)))

oldpunca pravi ...

Prva misel, ko vidim katerikoli tvoj izdelek je ta, da veliko sebe vložiš v svoje ustvarjanje. Za mamo si ustvarila čudovito voščilnico. Tako lepe easel voščilnice še nisem "srečala" :-)

Martina pravi ...

Divna je. BOje, kombinacija, vijenac,lišće...ma sve...jednostavno divna.
LP, Martina

Helena pravi ...

Voščilnica je zaradi izbire barv in motiva zelo topla. Name deluje pomirjujoče. Všeč mi je rahlo zabrisano ozadje. Kot bi jesenski veter odpihnil tudi to :)

Klara pravi ...

Oooo...kako je lepa. Res si izbrala lepo kombinacijo barv in motivov.In seveda je celota prekrasna. Super ti je uspela. :))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna easel card
in krasen venček
lp

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa, topla, kot so tople mame. Všeč so mi šablone in barve in tvoje prečudovite postavitve.
LP Andreja V.

Nena pravi ...

spet en čudovit izdelek izpod tvojih rok
prekrasna je

moi pravi ...

Krasna jesenska, delana z ljubeznijo. Res ni treba strahu pred samostoječo voščilnico, čudovito si jo naredila.

Tanja E. pravi ...

Tale jesenska lepotička je mami gotovo prinesla topline v srce. Liste si naredila v tako lepih barvah, da jih je užitek pogledati. Ozadje je domače in toplo, kot ga znaš pričarati ti vedno znova in znova. Krasna je! LP:)

Metuljčica pravi ...


Česar se lotiš ti preprosto uspe in spet je nastala čudovita voščilnica, tista prava jesenska.

Janja pravi ...

Zelo lepo si jo sestavila. Krasna je. Lp

mihaela pravi ...

Čudovita je! Všeč mi je tvoje barvanje, zelo!!

Hiška iz papirja pravi ...

Kot bi zavel topel jesenski veter, dišeč po listju - prekrasno!

Hali pravi ...

Listje na čestitki izgleda res kot da bi bilo tapravo. In ja easel čestitka ni nek bau bau. Prav lušten efekt da... Prekrasna je!

vilinke pravi ...

Super, kako lepo voščilnico si ji pripravila ;)

Ne-Ja pravi ...

Se vidi, da je voščilnica namenjena posebni osebi - diši po domačnosti, v naravnih tonih. Mama je bila zagotovo vzhičena, ko jo je dobila v roko :)