nedelja, 8. marec 2015

Čarobna vila in zlati prah/Spring Fairy and Golden Dust

Pri meni se še kar naprej trese, posledica izziva :) To je čisto prava pravljična tresočka, saj dobra vila trosi naokoli čarobni zlati prah in zlate zvezde in če kakšno uloviš, ti izpolni željo. Ampak zadeva ni tako preprosta, ker dobra vila sedi na točno določeni mušnici in trosi čarobni prah točno na določenem mestu. Obstaja pa ena skrivnost, kako lažje odkrijete to mesto. Vam prišepnem - potrebno je prisluhniti otroku v sebi, kajti to je tisti del vaše duše, ki zna prisluhniti glasovom, ki jih ni mogoče slišati v hrupu vsakdana.
Za nastanek te tresočke je kriva nova CottageCutz šablona Spring Fairy Scene in takoj me je asociirala na tresočko in z velikim veseljem sem se je lotila. Sem jo pa namenoma ohranila belo, da pride zlati prah (bleščice) in zvezde bolj do izraza. In seveda sem potrebovala še primeren napis in Make a Wish se je perfektno skladal z motivom in vsebino. Ko sem motiv izrezala, sem si ga obrisala na osnovo iz belega šeleshamerja in ga izrezala malenkost manjšega kot je sam izrez. Na hrbtni strani sem nato dodala še folijo in pa belo peno, kateri sem prav tako izrezala okno enake oblike. Vse skupaj sem nato zalepila na belo osnovo za voščilnico, katero sem poštempljala s štampiljko s tekstom in dodala bleščice ter zvezde.
Hi, all! Shaker cards are really popular right now and after I saw Spring Fairy Scene die I knew, I will make such card. I kept everything white and added a little color with gold glitter and stars. This is magical shaker card, because a little Fairy spread this golden dust and if you catch some, your wish can come true. But, first you have to find a spot, where fairy is living. :) I outlined the spring fairy scene die cut on white card stock and cut it out a slit smaller as die cut. Then I glue scene on this white card stock peace and added foil on back side. Between white card stock and card stock base I added also white fun foam and fill the space with gold glitter and gold stars. The finish touch was made with Make a Wish Expression die.

32 komentarjev:

Maja pravi ...

čarobna!

Mojca pravi ...

oooo kako je čudovita!

Danica pravi ...

To je pa res pravljična tresočka :)
Z lahkoto prebudim otroka v sebi in lovim ta čarobni prah, ki ga tvoja dobra vila trosi na okoli :))
Čudovita voščilnica!!!
Lp Danica

MA-MI pravi ...

Zares je čarobna!
Lp Maja

Klara pravi ...

OMB...to pa je nekaj pravljičnega in prekrasnega. Všeč mi je da si večino pustila v belem. Ta šablonica je res krasna. Super si vse skupaj sestavila. :)

ana pravi ...

Prelepa je. Obožujem kombinacijo bele in zlate, pa tresenje za izrezanimi motivi. Čarobno! Lp

oldpunca pravi ...

Ob pogledu na tole čudovito, pravljično in čarobno tresočko sploh ni bilo težko prebuditi otroka v meni. :-)) V trenutku sem ujela delček čarobnega prahu. :-)
S kombinacijo bele in zlate barve si dosegla vrhunski učinek. Ni besed, s katerimi bi opisala, kako zelo mi je všeč

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

pravljična
lp Tamara
čestitke ob našem dnevu

Zvonka pravi ...

Čudovita je in prav zaradi beline res pride zlati prah še bolj do izraza. Super. Lp

Anonimni pravi ...

Prekrasna je! Vedno znova me navduši, kakšna mojstrica barv si, pa naj jih bo več ali pa le dve, kot tukaj. Vedno vse tako "štima" ... ;)

nonšalans pravi ...

...pravljična, magična, čarobna...

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

iiiiii......
leeepaaaa.....

Metuljčica pravi ...

Tale belina ji prav pristoji, z dodatkom zlatega prahu, pa je kot v pravljici o Metuljčici.Čudovita tresočka. Se tudi sama nekaj trudim s tresočko, pa mi ne gre najboljše.

Martina pravi ...

Wow, predivna je. :)
Lp, Martina

Tanja E. pravi ...

Uau, lepa leeepa, lepa zelooo:)) LP

Cvetoči travnik pravi ...

Samo ena beseda je primerna: čarobno pravljična. Lep pozdrav, Andreja V.

Helena pravi ...

Ob tej bogati šabloni je kar prav, da si pustila vse belo. Pa še bolj pride do izraza to, kar si posula v notranjost. Čarobno lepa voščilnica.

Hali pravi ...

Uuauu, noro,noro lepa...

Anja pravi ...

Uau, čudovita je. Bela in zlata, krasno, res ne bi nobena barva naredila tako čarovne podobe!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pri tebi je čedalje težje pustit komentar, ker se iz objave v objavo samo nadgrajuješ...kje je tvoja meja čudovitega ustvarjanja???...bog si ga vedi. Enkrat (mislim, da pri Janji) sem pustila komentar, ki v tem momentu velja tudi zate...v Slovarju slov.knjižn.jezika je zmanjkalo okrasnih pridevnikov za tvoje voščilnice...bo treba kaj novega pogruntat. Besede, kot je prečudovito, krasno je že preveč minimalistično za tvoje mojstrovine. Nimam besed. Lepo bodi. čao

Unknown pravi ...

Kako čudovita in čarobna tresočka ;)) Ko pogledam to voščilnico se počutim kot, da bi bila v deželi vil, skratka super občutek ;-))
Lp, Larisa

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako je lepa! Lepa, lepa.

helena pravi ...

Nenadkriljiva pravljičarka si, ki nam trosiš zlati prah ustvarjalnosti in čudovitih idej. Sama ne bi znala s to šablono kaj početi, ti pa si naredila čudovitko.

mihaela pravi ...

Č u d o v i t a !!!

Ne-Ja pravi ...

Pravljično vilo si naredila in res mislila na vse malenkosti, ki naredijo pravljico še bolj pravljično :). Ne vem kje ima tvoja domišljija meje, ma dokler nas razvajaš s svojimi svetovnimi idejami naj kar raste :)

Janja pravi ...

Fantastična je ♥♥♥. Lp

Jasmina pravi ...

Waaaaw pravljično čudovita je ... res ti prikrade otroške sanje, želje naprej ;)

Trenutki kreativnosti pravi ...

Čudovita tresočka in prav tako nova šablona. Pravljično. Lp

Trenutki kreativnosti pravi ...

Čudovita tresočka in prav tako nova šablona. Pravljično. Lp

Simona pravi ...

Vladuška, dobesedno očarana sem ostala brez besed. Milina, čarobnost, skrivnostnost ... čisto vse je v tej tvoji tresočki. Preprosto prelepo.

Tina pravi ...

O, kako prisrčna tresočka. Zelo mi je všeč, kako si izrez pustila v beli barvi...znotraj pa se skriva zlati prah...

Unknown pravi ...

uau!!! ta je pa tako lepa, da me je kar poneslo v svet vil in vilincev. :))))