petek, 8. maj 2015

Vrtnice na ograji/Roses and Ornate Fence

Cvetje mi je najbolj všeč spomladi, ko se nekateri popki še prebujajo, medtem ko se nekaj cvetov že pokaže v vsej svoji lepoti. Ko hodim skozi naselja, rada pogledujem k hišam, kjer ograje nežno preraščajo pisani cvetovi in zelenje in naredijo okolico nekoliko bolj romantično in skrivnostno. Tudi današnjo mojo ograjo prepletajo roza vrtnice. Okolica je sier malce zapuščena in robovi so zato nacefrani in posenčeni:
Napis oz. štampiljko od PTI, ki sem jo že večkrat uporabila in je vzeta iz knjige Jane Austin - Northanger Abey, sem tokrat odtisnila nekoliko drugače in besedo Friends nadomestila z SC izrezom:
Hi, all! Spring is so beautiful with all blossoms, it gives romantic hint and I like the view on different gardens and houses with all these flowers and greenery. To illustrate this on my card a little bit, I used new Ornate Fence and Victorian Rose Vine dies. Fence was cut out from black cardstock and roses were colored with Copics this time. Sentiment is modified a little bit - I used Friends die cut instead of this part of the stamp. Background is stamped with text stamp and distressed with Walnut stain and Vintage Photo Distress Inks and with touch of white tempera.
Uživajte v prihajajočem vikendu!
Have a great weekend!

25 komentarjev:

helena pravi ...

Oh, Vladka, ti si res pravi vrelec idej. Če bi meni nekdo pokazal šablone, ki si jih uporabila, ne bi vedela kaj naj z njimi, ti pa si sestavila čudovito, romantično celoto. Prav čudovita je! Za sosedovo ograjo pa je vedno luštno pokukati, a ne?

Helena pravi ...

Vladka, všeč mi je, kako si napis dopolnila z besedo, izrezano s šablono. Po barvi lepo paše k roza vrtnicam.
Odkar še vedno urejam okolico hiše, je moj pogled vedno usmerjen za idejami, ki jih najdem na tujih vrtovih in dvoriščih :)
Krasna voščilnica za romantično dušo.

Tamara pravi ...

Čudovita je. Okolica pa niti ni zapuščena, mogoče samo malo vintage. ;)
Lp, t.

Damjana Ž. pravi ...

Romantika na kvadrat. Čudovita je!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako je lepih barv! ta roza je krasna in tvoja kovinska črna se mi vse bolj dopade.

Klara pravi ...

Krasna je! Si kar predstavljam eno majhno hišico za ograjo in staro ženičko (no, lahko tudi mlado :)), ki vsako jutro, takoj ko vstane, teče pogledat, kako rastejo vrtnice, jih poboža in zalije... In zato so tako lepe...

Valerija pravi ...

Čudovita je. Ograja pa spet kot iz prave kovine.

Damjana pravi ...

Vladka, kar ne morem verjeti kaj vse prihaja izpod tvojih rok. Ti res delaš čudeže s temi šablonami. Voščilnica je absolutno popolna, ampak pika na i je pa napis Jane Austen ob katerem se vedno znova raznežim :)Pozdravček. D.

Janja pravi ...

Čudovito si dopolnila napis. Voščilnica je prekrasna. Lp

Cvetoči travnik pravi ...

Sploh ni potrebno posebej povdariti, da je voščilnica čudovita, kombinacija pri napisu pa je super. Lep pozdrav, Andreja V.

Andreja pravi ...

Prava cartika :-))
Zelo preprosta a hkrati zelo bogata.

Nena pravi ...

ko bom velika bom pol Vladka ;)....se bojim da ne
cudovita je

Tina Z. pravi ...

ta voščilnica je taaaako romantična, ta kombinacija štampiljke in izreza originalna ideja, ograja pa kot prava - le kako je to možno narediti iz papirja ...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ne samo vrelec idej, cel vulkan, ki vsake toliko časa bruhne na plano. Tako te zadene, da tako kot jaz, tri dni odpiraš to stran, pa ne veš kaj bi napisal. Preprosto ...tako je originalno, da mi zmanjka besed. No, pa mi je le uspelo. Še dobro Vladka, da ne objavljaš vsak dan....čeprav imam ustni del dobro razvit, bi mi definitivno zmanjkalo materiala za pisanje. čao

Mojca pravi ...

Vedno me očaraš s svojim krasnimi idejami! Le tako naprej! ♥ LP

Zvonka pravi ...

Krasna je, tako nežno romantična. Všeč mi je kombiniran napis. Lp

oldpunca pravi ...

Tole je pa kot naslovnica romantične knjige. :-) Čudovito! Všeč mi je, kako predelala napis.

Marija pravi ...

Sem šele danes opazila da sem pozabila komentirati tole tvojo novo objavo. Voščilnica je izredno romantična, lepe nežne barve, pa tudi tale ograja naredi posebno romantiko. Krasna je.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Prekrasna je! In tako romantična!Moram kar zavzdeihniti ... :)

Bonbonček pravi ...

Joj, kako je lepa!

Tanja E. pravi ...

Mmm, čudovita je tudi tale. Tudi ko dodaš črno na voščilnice, kot v zadnjih nekaj objavah, narediš to tako, da je popolno. Zelooo lepo. LP:)

Simona pravi ...

Sem se zdajle malce sprehajala po tvojih objavah, ki sem jih zamudila. Prav spočila sem si oči in napolnila srce. In tudi tale zadnja objava je ena izmed tistih, ki ogrejejo srce. Krasna je.

Ne-Ja pravi ...

Ko bom velka bom tudi jaz to znala - svetovna voščilnica :)!

Hali pravi ...

Čudovita...

Tina pravi ...

Jej...kako je krasna. Vse je tako zelo lepo in nežno.