ponedeljek, 8. junij 2015

Mavrični metulj/Rainbow Butterfly

Po enotedenskih počitnicah in potepanju po Italiji se znova javljam. Rada se vračam v to deželo in pokrajina me vedno znova navduši, kot tudi hrana. Me je pa tokrat razočarala kava. Italijani so namreč znani po dobri kavi in njena kremasta struktura je zame bila posebno doživetje vsakič, ko sem bila tam. Tokrat pa sem prav s strahom čakala, kaj bom dobila na mizo in bolj se je bližal konec popotovanja, boljša je bila. Ampak prva pa je bila naravnost zanič. Drugače pa me je Assisi zelo navdušil, Rim pa me tudi tokrat ni razočaral, čeprav je ljudi oz. predvsem turistov veliko več kot jih je bilo 20 let nazaj in gibanje po mestu z javnimi prevozi tudi zahteva nekaj živcev zaradi mase ljudi. Sploh za nas iz male dežele, kjer nismo vajeni, da se ravno gužvamo. Vsaj jaz ne :) Z novimi močmi in svežo energijo sem se lotila tokratne voščilnice za CottageCutz blog in ustvarila tega pisanega, mavričnega metulja.
Že sam metulj je velik in kar kliče po tem, da je fokus usmerjen na njega in zdelo se mi je zabavno, da ga izrežem iz raznobarvnih šeleshamerjev. Všeč mi je, kako pridobi na dimenziji in namenoma sem ga postavila na preprosto krem podlago, na katero sem odtisnila samo napis.
Hi all. Victorian release still occupies my mind. It contains so much beautiful dies and this Fancy Victorian Butterfly is one of them. Because it is so big, it can be the focal point and I decided to cut it out of different color cardstock to get this rainbow effect. I like how dimensional turns this out. For a card base, I used cream cardstock, added the whole butterfly on it and stamped the sentiment. And of course, I could not resist to use little heart. This is it for today, I wish you all great start in new week.
Lep začetek tedna vsem. Uživajte v poletju! 
Jaz pa se bom ta teden prebila čez vse vaše objave, da vidim kaj novega ste ustvarile v času moje odsotnosti.

22 komentarjev:

Valerija pravi ...

Kako lepa šablona metulja, noro všeč mi je! In tvoja ideja, da ga sestaviš v toliko mavričnih plasteh je prav super. Krasna voščilnica.
Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Lepo, da si se vrnila, najbolj pomembno pa je, da si prinesla pozitivne vtise. Če sem prav preštela, ta metulj leta v 7 plasteh. Noro, ideja za vikanje. Prav krasno zgleda. čao

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako vesel je tale metuljček! Zelo mi je všeč, da je zadnja plast bela in se tako krasno zlije z ozadjem. Super ideja je tole! :)

Hali pravi ...

Jupi, super za dopust. Tale tvoj mavrični metulj je prekrasen...tako lepo pride na tej bež osnovi...

Unknown pravi ...

Bravo Vladka! Neverjetno dobra ideja - tako preprosta in vendar noro učinkovita! čestitam na tej čestitki! ;)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovit je!
Pozdravček Tamara

Janja pravi ...

Kako lepo pisan je metulj. Napis mu prav paše. Lp

Damjana pravi ...

Čarobna voščilnica. Brez besed :)

vilinke pravi ...

Noro dobra ideja ;) izvedba pa kot vedno vrhunska ;)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

zanimiv je tale metulj. pa še lep povrhu

oldpunca pravi ...

Preprosto čudovito! Že sama ideja, da metuljčka izrežeš v mavričnih barvah in sestaviš, je svetovna. Z lepim napisom je čestitka totalni presežek. :-)
Podoben metuljček iz tvoje skrinje pa razveseljuje mene vsakič, ko stopim v svoj brlogec. :-))

Martina pravi ...

Wow koja dobra ideja. Predivno je ispala ova cestitka. Jako mi se svidja.
Lp, Martina

Kirena pravi ...

Super ideja in še boljša izvedba, kot vedno.

Tina pravi ...

Dobrodošla doma :-)...tvoj mavrični metulj mi je izjemen. Si v prihodnje z največjim veseljem izposodim tole idejo :-).

Marija pravi ...

O kako lepi pisani metuljčki. Zelo lep izrez.

helena pravi ...

Vauuuu, kakšen efekt, superca!

ana pravi ...

Vau. Zelo mi je všeč!

Tina Z. pravi ...

kakšna izvirna ideja in tako lepo izpade ... vedno pa mi je všeč, ker je motiv popolnoma ubran z napisom na voščilnici, tudi prava zakladnica idej!

Nena pravi ...

čudovit metulj in ob njem sem se spomnila da imam enega podobnega ki sem ga do zdaj uporabila samo za naleko za na čelado :P

Andreja pravi ...

Čudovita!
ooo kako super ideja za mavrico in toliko metuljev nakupu :-))

Metuljčica pravi ...

O, pa si spet doma, dobrodošla. Voščilnica mi je pisana na kožo, tale metuljček je čudovit, predvsem pa s tvojo enkratno idejo na voščilnici prav zaživi.

Ne-Ja pravi ...

Si mi naredila skomine z omembo Italije - jaz se že nekaj let odpravljam, pa mi še ni uspelo. Metuljček je čudovit in barve mu res dajo še lepšo 3D strukturo :).