nedelja, 28. junij 2015

Naučiti se surfanja/Learn to surf

Misli nas vse bolj nosijo k poletju in morju. Jaz bom na dopust morala še malo počakati, si bom pa med drugim vmesni čas krajšala tudi s poletnimi voščilnicami. Nova izdaja CottagCutz šablon (nekatere najdete tudi v trgovini Mavelu) z imenom Tropical kar kliče po počitnicah. Jaz sem za prvič izbrala obe surf šabloni in ju "zapičila" v pesek na plaži. Ozadje oz. nebo sem ustvarila s pomočjo modrih distress inkov in vode, ter pesek z distress embosing prahom Old paper. Za malo dodatne realističnosti sem špica obeh surfov premazala z Glossy Accent, kot bi bila voda na njih in nekaj kapljic dodala še po ostalem predelu obeh desk.
Včasih nas življenje pač nosi po svoje, kot bi bili na čolnu brez motorja ali vesel ali jader in kar ne najdemo načina, da bi ubrali željeno smer. Ali pa nas valovi življenja premetavajo levo in desno in se na vso moč trudimo, da uspemo zajeti dovolj zraka in da ostanemo na površini kar najdlje časa. In potem se enega dne znova stvari obrnejo, ali pa samo ugotovimo kaj je tisto, kar je potrebno spremeniti oz. kako se lotiti problemov in potem s surfom zlahka premagujemo nove valove živlenja, ki nam prihajao naproti. Tako sem poletje združila s simboliko življenja in nastala je spodbudna voščilnica. Pravzaprav ne bi bilo napačno tudi, če bi jo dala v okvir in na steno.
Hi all! Summer is here and also new CottageCutz release. It is called Tropical and it is perfect to create some summer holiday cards, specially for those who have birthday in this time of the year. I decided to use both Surfboards and put them in the sand. Sky in the background is made with watercolor technique. I used Distress Inks for it. And sand is made with Distress Embossing Powder Old Paper. To give the card some meaning, I designed the sentiment, found on Pinterest in Word and printed it on vellum paper. To get more realistic watery look, I coated upper part of both surfboards with Glossy Accent and also put some drops on the other parts of both boards. Visit us also in CottageCutz blog and enjoy the summer!
Uživajte v poletju!

19 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Tale pa res diši po morju, valovih in vetrom v laseh.
Super je, jaz bom morala tudi še malo več, kot tri tedne počakati na dopust. Lepo nedeljo želim
Tamara

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica in lepo napisano. Malo za zamislit in poglobit vase... resnično.

*Urška* pravi ...

Mislim,da že vsi komaj čakamo dopust.Tvoja voščilnica pa je takšna...prava morska.Kar slišim valovanje morja in petje galebov :)

Renata pravi ...

Res si nam pričarala pridih morja. Lepa voščilnica.

Ayaa pravi ...

Res je lepa voščilnica. Te prav navdihuje...

Sapfina (Barbara) pravi ...

Zelo lepa in z zelo izvirnim napisom ;)

Tanja E. pravi ...

Vladka, krasna sporočilna poletna voščilnica je nastala. Lepo narediš te zaključke s sporočili na prosojnemu papirju. LP:)

Andreja pravi ...

Čudovita voščilnica! Še bolj se mi dopade tista deska v ozadju :-))
Celotno sceno si naredila fantastično, ki kar vabi na morje!

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa, zelo zanimiva, všeč mi je, kako si surfe zataknila za prosojen papir. Absolutno pa so mi všeč tvoja spremna besedila, z veseljem jih preberem. Lep pozdrav, Andreja V.

Tina Z. pravi ...

o, ko pa tole gledam, bi šla kar na havaje :)), takšna se mi zdi. tako realistično sta surfa zapiknjena v pesek, pa tale napis na pausu ...

oldpunca pravi ...

Takšno motivacijsko misel bi bilo res lepo imeti v okvirju in nekje v bližini, posebno ko se trudiš, pa se zadeve vseeno obračajo drugam! :-)) Super si sestavila voščilnico. Surfa kar kličeta poletje in morje in valove! Všeč mi je, da sta deski v živih barvah.

Martina pravi ...

OOOO kako je dobra. Odlicno kombinirana, a misao je stvarno fenomenalna.
LP, Martina

Helena pravi ...

Ta misel me je nagovorila nekaj dni nazaj, ko ga videla na tvojem Pinterestu :) Lepo si ga skombinirala z novimi SC šablonami. Všeč mi je videz peska in nežno ozadje.

Metuljčica pravi ...

Preko svojega lepega zapisa si nas prisrfala v dopustniške vode. Voščilnica je čudovita, resnično pozitivna.

Janja pravi ...

Kako lepa misel in krasna postavitev voščičnice. Lp

Zvonka pravi ...

Lepo voščilnico si sestavila. Najbolj mi je pa všeč kako znaš misel dati na paus papir. Moram nekoč probati. Lp

Ne-Ja pravi ...

Svetovno si interpretirala besede na verzu v izgledu voščilnice. Deluje preprosto, vendar učinkovito in da človeku res misliti o sebi. Svetovna voščilnica :)!

helena pravi ...

Prav čudovito počitniško povabilo!

AndrejaM pravi ...

Ooooo, prav daleč si me popeljala s svojim tako resničnim razmišljanjem, kot tudi s krasnim izdelkom. Sedaj bom lažje počakala na svoje "slane dni" .