četrtek, 25. junij 2015

Pikapolonica, sreča in pravi ljudje

Glede na to, da je pikapolonica prinašalka sreče, se vsekakor perfektno sklada s Tininim izrezom Sreča. Zanimivo se mi zdi, da imenujejo Italijani pikapolonico Fortuna, kar v prevodu dobesedno pomeni sreča in srečen tisti, ki mu pikapolonica prileti na dlan. Takrat je potrebno počakati, da odleti in nato si nekaj zaželimo. Močno, močno, da želja poleti v nebo, ne da samo mimogrede spolzi skozi naše misli. Saj veste, če si nekaj močno želite, je velika verjetnost, da se bo to tudi uresničilo. Se kdaj bojite svojih želja?
Tokrat sem izrez skombinirala s Pavčkovo prekrasno mislijo, ki sem jo deloma sprintala in pustila prazen prostor za izrez. In kar nisem se mogla ustaviti pri eni voščilnici in sem naredila kar dve in tako uporabila tudi vse izrezane pikapolonice (tiste, ki so služile za okras na fotografijah, so kasneje pristale v notranjosti). Na prvi sem napis izrezala iz rdečega in črnega šeleshamerja in slednji ustvari občutek sence. Tisto mini pikapolonico pa se nalepila na zavit del črke S. Kot bi ta del črke bil prav narejen, da na njem pristane pikapolonica. 
Na drugi pa sem nadaljevala svojo mavrično zgodbo in napis izrezala kar 6x in malo z zamikom prilepila drug na drugega. Napis ima res lepo dimenzijo, a še vedno ne preveč, da bi bil problem voščilnico poslati po pošti v kuverti. Katera varianta pa se vam bolj dopade?
Naj vas spremlja sreča 
in naj vam pot čimvečkrat prekrižajo pravi ljudje. 

25 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prečudovita kombinacija,
te pike polonice so krasne in v kombinaciji z mavrično srečo je tu vrhunska voščilnica
lep praznični dan
Tamara

Andreja pravi ...

ooo Vladka, kako sta lepi! Res imaš fantastične ideje za CAS voščilnice, za voščilnice kot jih delaš le ti :-))

Nella pravi ...

Obe sta čudoviti, a rdeče črna kombinacija je tokrat zmagovalna :)

Janja pravi ...

Obe sta zelo luštni.
Če pa bi lahko izbirala, bi posvojila prvo :). Lp

VSE DOBRO pravi ...

O kako lep dregljaj v srček :o))) Prekrasni sta obe, meni se tudi nasmiha bolj prva :o))) Dotik besed pa je večen ...

Vse dobro ...

Renata pravi ...

Tudi meni je prva za odtenek lepša, a druga tudi ne zaostaja, saj ji mavrica da poseben pečat. Tako dobro sestavljaš Tinine stvari, da kar kličejo po tem, da bi pa rabila, še to, pa to. Težko se je upreti Najlepšemu paru.

Danii pravi ...

Obe sta prekrasni :-)
Moram še jst kakšno čestitko narest s pikapolonicami, saj sem nujno rabila to šablono - hihihi
Lp Danii

Zvonka pravi ...

Vauuu prekrasno. Obe sta čudoviti, a prva vseeno zmaga. Noro srečna je.Tako lepo znaš l ti. In ta verz je tako lep, sem ga tudi sama uporabila nekaj dni nazaj. Srečno.

Danica pravi ...

Joj Vladka, res si naredila prečudoviti voščilnici.
Pikapolonice z mavrično srečo sta super kombinacija.
Lp Danica

Goga pravi ...

Ja iii, kok sta luštni <3.

Maja pravi ...

Obe sta tako zelo cort.

oldpunca pravi ...

Meni se obe varianti najbolj dopadeta. :-)) Čudovito si tole sestavila. Vse štima v nulo, od Pavčkove pesmi, do malih piakpolonic in seveda prelepega izreza Sreča.

Martina pravi ...

Vladka , ovo je predivno, posebno mi se svidja ova gje si upotrijebila dugine boje. Vrlo lijepo.
LP, Martina

Helena pravi ...

Niti pod razno se ne morem odločiti za lepšo, saj sta obe fantastični. Tvoje oblikovanje besedila me navdušuje. Sedaj, ko si napis dopolnila z izrezkom, pa je vse skupaj še bolj zanimivo.

*Urška* pravi ...

Saj se jih sploh ne morem nagledati.Ena lepša od druge.Pikapolonice in beseda sreča sta kot nalašč za skupno ustvarjanje.
LP,Urška

Simona pravi ...

Pikapoke vedno očarajo. Na tehle tvojih voščitkah pa prav zapeljivo vabijo srečo v prejemnikovo življenje. Pikasta ljubkost ujeta v trenutek.

Martina pravi ...

Kako ljubke pikapolonice,ki spremljajo čudovito misel. In ta mavrični napis. Odločitev je težka, katera se mi bolj dopade, obe sta krasni, ampak morda tista z mavričnim napisom, ki je zaradi njega še bolj posebna.

AndrejaM pravi ...

Res je SREČA, da srečaš prave ljudi in šreča je, da sem našla tole spletno stran, kjer je vedno toliko lepih stvari in besed, da jih vedno večkrat prebiram. In na srečo se mi ni potrebno odločati, kaj mi je všeč bolj ali manj, ker vem, da mi je všeč vse.

Tina Z. pravi ...

te kombinacije napisov in izrezkov so vsakič resnično fenomenalne in še tale pikapolinica na napisu sreča ... spet ena sama popolnost!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

težko bi izbrala katera je lepša. meni sta obe perfektni.Pavčkova misel je pa zares ena ta najlepših

Keti's Projects pravi ...

Čudoviti sta. Meni bolj leži rdeče črna ampak tudi mavrična ima svoj čar. Tinine pikepoke so tudi mene začarale.

Ne-Ja pravi ...

Na kaj sta cart obe. Nekako sem bolj priastaš rdeče-črne kombinacje, vendar tudi mavrična nej švoh :). Pike poke so definitivno čista zmaga!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Sem imela ugledane te šablonce, ampak sem razmišljala in razmišljala, no pa si me prepričala. Tako perfektno si kombinirala izrez sreča in pikapolonice, tako čudovit napis si oblikovala, obe voščilnici sta mi tako zelozelo všeč, da imam en kup idej, kako bi ju uporabila. Res si vir navdiha Vladka in velika umetnica.

Unknown pravi ...

Prekrasna

Tina pravi ...

Vladka...kako čudovito lepi sta. Prav ne morem se ju nagledati <3.