sreda, 22. julij 2015

Raketa leti na luno

Včeraj je nečak praznoval velikih 7 let in čeprav uživa na morju, sem mu poslala tole voščilnico, da ga bo pričakala, ko se vrne. Neverjetno, prav ponosna sem nase, koliko voščilnic za rojstni dan sem letos že poslala. Tako rada jih izdelujem, ampak enostavno se pretekla leta sploh nisem spomnila, da bi jih pošiljala. Včasih povezave v mojih možganih očitno ne delujejo v pravo smer :))
Definitivno pa trenutno plešejo po mojih možganih krogi, saj se kar ne morem ločiti od tovrstnih šablon. Tokrat sem v izrez posadila luno, ki sem jo "popackala" s sivim distress inkom, da sem dobila izgled lunine površine. Vesolje sem tudi tokrat napackala v več plasteh: najprej s svetlo modro, potem temno modro, nato vijolično in na koncu črno. Delala pa sem tako, da sem distress inke nanesla na silikonsko površino, poškropila z vodo in nato namakala papir. Pri tem sem vsako posamično fazo barv posušila z grelno pištolo. Podobno kot Kristina, samo da je ona uporabila distress paint barve.
In krogi z luno še niso zaključili svoje naloge. Izziv je bil ta, kako ustvariti vesoljsko ladjo in izdelala sem jo samo iz različnih velikosti šablon krogov. Posamične kroge je bilo treba večkrat spustiti skozi mašino, da sem dobila prave oblike. Super poigravanje. Kot bi zlagal like. Edino ogenj sem si sposodila pri eni izmed SC šablon. Za popestritev se je vse skupaj končalo kot shaker card s srebrnimi zvezdami, ki se potresavajo pred luno.
Zdaj pa samo še držim pesti, da bo Črtu všeč.

26 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka, nič ne rabiš držati pesti, saj bo Črt zagotovo navdušen! Po mojem bo želel postati astronavt.
Ta voščilnica je res eno samo "igračkanje" in packanje :) Vesolje deluje kot pravo in raketa, narejena s šablono krogov je svetovna/vesoljska :)

Valerija pravi ...

Popolnoma navdušena sem nad tvojim vesoljem, kot bi v topli poletni noči opazoval zvezdno nebo. Raketo si pa tudi odlično sestavila, super ideja. In prepričana sem, da bo mali slavljenec več kot navdušen.
Lp

Renata pravi ...

Zelo je lepa! Necak bo zagotovo vesel. Tudi moj necak praznuje ta mesec in voscilnica zanj je ze pripravljena :)

Nella pravi ...

Čudovito si tole skombinirala :)

Maja pravi ...

Vesolje deluje tako zelo resnično, da se zdi, kot da bomo vsak čas poleteli v nebo. Prepričana sem, da bo nečak navdušen.

Cvetoči travnik pravi ...

Vladka, ob prvem pogledu na sliko sem pomislila, kako imaš dobro šablono za raketo:). Šele ob branju sem se bolj poglobila in ugotovila, kakšnega trika si se poslužila. Raketa je fenomenalna in leti skozi čisto pravo vesolje na bleščečo luno. Mislim, da ni skrbi, da nečaku ne bi bila všeč. LP Andreja V.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, kako lepo in izvirno! Čudovito nebo si pričarala in raketa ... neverjetna!

Renata pravi ...

Krasno ti je uspelo narediti raketo iz samih krogov. Luna tresočka je dobra ideja, zvezdnata noč prekrasna. Črt bo prekipeval od veselja.

AndrejaM pravi ...

Tudi sama najraje izročim voščilnico osebno, in vedno upam na iskrice v očeh... Črtu bo zagotovo zasvetilo ogromno isktic, saj je voščilnica ravno prav dinamična za radovedne dečke!

Zvonka pravi ...

Prav gotovo bo Črtu všeč, ne more biti drugače, saj je svetovna. Vesolje in raketa sta fenomenalna, napis pa super pride do izraza.

Sonja pravi ...

Kako naj mu sploh ne bi bila všeč? Že to, da pride čestitka na bolj klasičen način, ne kot sms, je super.
Super si se poigrala z ozadjem, zgleda kot pravo. Dodelano do konca, kot vedno :) in to cenim pri tebi.

Andreja pravi ...

Le kako mu ne bi bila všeč, saj je "vesoljna" tresočka naravnost čudovita! Da o raketi sploh ne govorim :-))

Damjana pravi ...

Popolna kombinacija vsega. Nečak bo zagotovo navdušen, saj si mu pričarala pravo vesolje s pravo vesoljsko ladjo. Pozdravček. D.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Seveda mu bo všeč.še posebej, ko bo potresel vse tiste srebrne zvezdice. S tem packanjem me pa prav mamite, da še jaz poizkusim.no, mogoče....

oldpunca pravi ...

Po mojem bo Črt navdušen nad tole veseljsko čestitko. :-) Čudovita je. Občudujem ozadje. Vrhunsko si ujela barve in globino neskončnega vesolja. Za iznajdljivot pri izdelavi rakete pa dobiš čisto petko. :-)))

Janja pravi ...

Fantastično ozadje in raketa. Zagotovo bo navdušen. Lp

Simona pravi ...

Fenomenalna voščitka za malega princa. Vse najboljše nečaku!

Tanja E. pravi ...

Uau, gotovo bo navdušen!! Čudovita je in vse pohvale tudi k tistim iz prejšnjih objav, sem bila odsotna in kar nekaj zamudila, tista z akvarijem je mega lepa. Bravo, Vladka!

Mojca pravi ...

ooooo kako lepo ozadje si ustvarila in raketa je nadvse simpatična! lp

Tina Z. pravi ...

vesolje je kot pravo, z vsemi temi meglicami in galaksijami ... tole z raketo je pa res kot igra z liki, izpade fenomenalno! in pa še tresočka :)))

vilinke pravi ...

Nekdo pa postaja pravi mojster za otroške voščilnice ;)Ozadje pa je tako fantastično, da se ga ne morem in ne morem nagledati ;)bravoooo!!!

MA-MI pravi ...

Vladka, takoj me je prevzela tvoja raketa ... in opazila sem, da je narejena iz krogov, še preden sem prebrala, kar si napisala. Krasna rešitev in zabavno početje. Luna z zvezdicami pa je prečudovita.
Lp, Maja

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tole tvoje igranje s krogi in fantazijski polet z raketo na luno in med zvezde.....tudi jaz mislim, da bo Črt vsaj za nekaj časa imel željo, da bi postal astronavt.Ozadje je čudovito, manjka samo še odštevanje: 10, 9,8,....1, start. čao

Barbi pravi ...

Uou ... res noro noro dobro narejena. Zagotovo mu bo všeč. Vladka, tvoj voščilnice so tako popolno dodelane, da sploh niso še poiskali prave besede, ki bi jih opisale. Uau.

ana pravi ...

Čudovita je!!! Ozadje je neverjetno, raketa iz krogov pa sploh. Katere modre in vijolične si uporabila? Hvala!!

Ne-Ja pravi ...

Tole vesolje je pa čista fantazija! Res si ga dodelala v nulo, da o raketi ne izgubljam besed :). Nečak bo zagotovo kakšen mesec sanjal o tem da bo astronavt, saj je tvoje vesolje res noro dobro!