ponedeljek, 3. avgust 2015

Ko me inspirira #39 - Rojstvo

Pri tokratnem izzivu se nisem omejevale na dele voščilnice oz. izdelka, ampak prevzela kar tematiko, ki je ROJSTVO. Na to temo pravzaprav neprestano ustvarjamo in jaz sem si za inspiracijo izbrala Mirandino nežno škatlico, namenjeno novorojenemu fantku:
Čeprav sama nisem izdelala te oblike, pa sem vseeno želela nekaj posebnega. Čestitka je namreč romala v Avstrijo, k sodelavki in potrebovali smo kar nekaj praznega mesta za podpise vseh sodelavcev. A4 velikost se mi je zdela prevelika fleha, ki bi jo bilo potrebno zapolniti. Zato sem se odločila za velikost A5 in se na sprednji strani prvič lotila barvanje, kjer se ne vidi rob odtisa. Obe Tinini žirafi sem odtisnila z zelo svetlo rjavim distress inkom in ju pobarvala ter dodala nekaj pik. Tak način barvanja mi je zelo všeč, ker mi deluje kot v kakšnih starih slikanicah:
Notranjost sem zapolnila z SC šablonami in natisnila razne misli. Prvi dve strani sem okrasila z obešenimi otroškimi oblačili na levi strani in z spečim dojenčkom na luni na desni:
naslednji dve strani pa krasita angel in romantična otroška posteljica. Ker je namenjenu fantku je vse bolj v modro-belih kombinacijah in seveda moji drobna srca ne smejo manjkati:
Toplo vabljene, da se nama pridružite in ustvarite kaj nežnega za punčko ali fantka, pa naj si bo to voščilnica, škatlica, album, zloženka ali kaj druga. Prijavite se lahko pod tole objavo in za vas imam pripravljeno nagrado v obliki dveh mini Distress Inkov, rumenega in oranžnega. 
Zdaj pa le pohitimo k Tini, da vidimo kaj prisrčnega nam je pripravila!


21 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Ooooo! Zelo lepo in zelo nežno si se lotila izziva ob rojstvu fantka. Žirafici sta super pobarvani in vsi ostali elementi združeni v popolno celoto. Zelo lepo pisavo za napise si uporabila. Mislim, da bom na tokratnem izzivu manjkala :-(, čeprav me močno mika, saj sta tako tvoj in Tinin izdelek kot tudi Mirandina inspiracija prekrasni. :-)

Zvonka pravi ...

Vladka krasno zgibanko si naredila in vse strani so zelo ljubke. Tudi Mirandina inspiracija v obliki škatlice je zelo lepa. Upam, da uspem sodelovati. Lp

HRANDICA pravi ...

Odlična ideja za takšno obliko voščilnice. Všeč mi je, kadar ni vse po "reglcih" in tale izdelek zagotovo ni. Je pa zelo cart. ♥

Tina pravi ...

Vladka, prečudovita je tvoja zgibanka! Vse strani so tako zelo lepe in prav res pravljične...

Helena pravi ...

Čudovita škatlica ti je bila za navdih.
Zgibanka je prav posebna in verjamem, da je bila sodelavka navdušena nad njo. Všeč mi je zelo rahel odtis žirafic. Tako je videti, kot bi ju sama narisala.
Tudi vse ostalo je premišljeno in povezano v čudovito celoto.

Unknown pravi ...

O Vladka,v veliko čast si štejem da vaju je tokrat navdihnila prav moja škatlica za nov izziv! HVALA za to čast in vse pohvale punc! Z veseljem zopet sodelujem v vajinem izzivu s podobno škatlico le da je tokrat v roza barvi za malo Sofijo.

Renata pravi ...

Tudi jaz občudujem Mirandine škatlice. Sama se v izdelovanju takih škatlic še nisem poizkusila, je pa na to-do listi za v prihodnje. Vladka, tvoja voščilnica je krasna - vedno občudujem kako lepo in natančno vse izdelaš in postaviš. Všeč mi je stil zgibanke.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, kako lepo zgibanko si pripravila! Prav vsaka stran je nekaj posebnega in v tvojem značilnem tonu. Inspiracija-škatlica je krasna, vzamejo pa te škatlice toooliko časa in terjajo toooliko navdiha, da sem doslej naredila le eno in bo pri tem ostalo še kar nekaj časa ;))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni žirafici
lp Tamara

ana pravi ...

Zelo je lepo. Tudi mene spominjajo pobarvane žirafice na stare slikanice - super.

Tina Z. pravi ...

natanko tako, tudi mene spomni ta zgibanka na moje slikanice iz otroštva, prava mojstrovina je z vsem tem fantastičnim barvanjem ... in tudi škatlica je prekrasna, vsakič znova jih občudujem ...

Hali pravi ...

Prekrasna, nežna kot dih in prekrasno darilo ob rojstvu. Upam, da se vama pridružim :-)

Andreja pravi ...

ooo kako super in lepe oblike je tvoja voščilnica :-))

Goga pravi ...

Aha rojstvo, to leto je kar v znamenju dojenčkov, saj pri meni, se pozna, da sem zakorakala v obdobje babice.
Seveda se vama pridružim, ideja je, navdih ste pa podale ve. Mirandina škatlica je čudovita, vidve pa vedno znova inspiracija in vzpodbuda.
Lp Lili

Metuljčica pravi ...

Zgibanka, ki si jo prikazala je čudovita, pa tudi škatlica, ki vama je bila za navdih. Na temo rojstva je prav lepo ustvarjati. Vse si tako lepo oblikovala in dodelala, da se bom k zgibanki še prav gotovo vrnila.

Simona pravi ...

Prava mala slikanica je nastala.

Ne-Ja pravi ...

WAW svetovna zgibanka in ideja za nežen odtis žirafic. Res spominja na kartonke in otroških dni - prav pravljična je in verjamme, da je bila sodelavka zelooo presenečena :). Tokrat bom umanjkala na vajinem izzivu, saj sem dopustniška ;).

Janja pravi ...

Čudovita, lepo oblikovana zgibanka. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Kakšna voščilnica??? To je že prava zgodbica v malem. Tvoje zgibanke so krasne, čeprav uporabiš toliko šablon je vse ena smiselna celota. Upam, da mi uspe vsaj z enim izdelkom...ideja je že, voljo grem pa trgovino kupit:-)). čao

Tanja pravi ...

Super ideja in krasna izvedba. PRav vidim predalnik, ki ga krasi tvoja zgibanka. Tudi sama imam na to do listi barvanje brez meja, ampak se še nisem ojunačila ;-)

Klara pravi ...

Oooo, wow. Krasno si jo sestavila in zelo mi je všeč prva stran. Res super efekt na platnu (saj je platno?). :)