petek, 6. november 2015

2x uporabljeni tag v zahvalo

Današnja voščilnica in tag bi prav tako lahko sodila k tokratnemu izzivu Ko me inspirira #42, saj prav tako izražata hvaležnost. Na sam tag sem dodala to lepo misel, ki po moje prevedeno zveni nekako takole (v angleški verziji mi je ušel končni S v besedi blessings :(, kar sem videla šele kasneje na fotografiji):

Resnično merilo naše hvaležnosti ni 
kako govorimo o naših blagoslovih, 
ampak kako jih živimo (uporabljamo).
Oboje sem tokrat poslala na Kristinin natečaj Mail Call, ki ga razpisuje vsaki mesec in oktobrskega tema so bili prazniki in jaz sem se odločila za njihov Thanksgiving. Za Američane je to najbolj pristni praznik, za katerega je značilen posebni družinski obed, ki vključuje pečenega purana. Ob tem se spominjajo, kako so Indijanci pomagali nasititi prve priseljence. Kasneje pa je dobilo še dodaten pomen v smislu zahvaljevanje za dobro letino.
Kristina je mnoge izmed nas skozi leta naučila marsikatero tehniko in njeni nazorni videi so nam res velikokrat v pomoč in s svojim izdelkom sem se tokrat želela zahvaliti prav njej. Ob vsakem zaključenem natečaju Kristina naredi tudi video o prispelih izdelkih in tokratnega si lahko pogledate tukaj. Prav zanimivo, da ve kar nekaj o naši državi, saj je na univerzi bila njena sostanovalka prav iz Slovenije :) Priznam, da sem zelo vesela, da je moja voščilnica tudi na fotografiji za tokratni napovednik. 
Tokrat sem se predvsem poigrala s Tininim tag-om, ki sem ga uporabila 2x: na voščilnici in posebej. Vse skupaj pa sem v duhu tega praznika okrasila z jesenskim listjem. Besedili pa sta sprintani na paus papir.
Naj bo delovni del petka čim krajši, potem pa vesel skok v vikend!

23 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo lepo voščilnico in tag si naredila. Tvoje jesensko listje zgleda tako pristno, kot bi ga nabrala na sprehodu po gozdu.

Nataša pravi ...

Prekrasna voščilnica in tag. Sploh se ne morem nagledati tvojih jesenskih voščilnic, tako so žive in listje na njih je kot pravo. Naj petek hitro mine in lep vikend :)

Maja pravi ...

Pri tebi je res čudovita barvita jesen, tako živa, da skoraj pravo jesen prekaša. Res čudoviti izdelki in fotografije.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Znova tako prelepo, da jemlje dih! Čestitam za predstavitev v videu, ampak Vladka, kdo pa, če ne ti!Bi se prav čudila, če te Kristina ne bi izpostavila! ;) Sem zeloooo vesela zate!

Janja Z. pravi ...

Čudovita voščilnica. Jesenske barve znaš enkratno pričarati. Človek ima občutek kot da so listki pravi.

Helena pravi ...

Kristinin video si bom pogledala, ko bom imela malo več časa. Fajn, ker si nam povedala za to. Tudi sama rada skočim na njeno stran po kakšen nasvet.
No, zdaj pa k tvoji prelepi jesenski voščilnici, ki ima tokrat še tag. Listje je videti kot pravo. Zelo lepo si ga senčila in obarvala, da kar žari.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo:)) To je pa res dober občutek, čestitam Vladka :) Video bom pogledala kasneje, sem si pa dala njen blog na seznam za spremljanje že zadnjič, ko si ga omenila in je res fajn kaj tja pogledat. Hvala :) Me pa sicer ne čudi, da je ponosno pokazala tvojo voščilnico, kot pravi Sapfina, kdo drug pa, če ne ti! naredila si čudovito jesensko, barve so pa itak zmagovalne, pa ne samo barve listja, ko govorim o tvojih barvah vedno mislim na celotno voščilnico, tvoja ozadja in osnove so prelepe.

JernejaB pravi ...

tudi sama spremljam ¨mail call-e˝ in sem samo čakala, da bo tudi katera od slovenskih umetnic pokazala svojo umetnino :) pa s tem še slovensko oblikovalko šablon :)

helena pravi ...

Vladka, to si res zaslužiš in vesela sem zate. Vedno znova ti povemo, da si "taprava" ustvarjalka z dušo in srcem in neizmernim smislom za lepo. Naj tako tudi ostane in le pokaži v širni svet še kaj čudovitega. Da je tale kompletek perfekten, pa itak ni potrebno posebej poudarjati.

leycika pravi ...

To listje res zgleda kot ta pravo in je res krasen dodatek voščilnicam :) ustvarila si krasno voščilnico.

Dusi pravi ...

Spet tolk lepo.
V veselje je gledati tvoje jesensko ustvarjanje

Klara pravi ...

Kristina res obvlada akvarele in pozna velikov tehnik. Tudi sama jo rada spremljam.
Bilo bi res nemogoče, da ne bi pokazala tvoje čestitke v njenem mail call-u, ker je prekrasna. Lepo si jo sestavila. : )

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Točno to...kdo pa , če ne ti!!!! Izdelki so vrhunski in dodelani v mm. Če mene vprašaš, roko na srce in z vsem spoštovanjem do teh ustvarjalk, ki tvojemu listju delajo še družbo...nič posebnega, zato je bila Kristinina odločitev več kot pravilna. čao

Andreja pravi ...

Bravo Vladka in na natečaj si poslala zelo zelo lepo voščilnico. Listje je čarobno jesensko obarvano in kot da bi bilo pravo. Lepo si se poigrala s tagci :-))

Damjana pravi ...

Tvoja čarobna roka s čudovitim senčenjem in barvanjem. Nič čudnega, da je bila tvoja voščilnica izbrana za napovednik. Kristina Werner ima več kot očitno, dober okus :) Pozdravček. D.

oldpunca pravi ...

Tvoja čudovita voščilnica prav gotovo sodi na naslovnico napovednika. :-) S tem listjem si me popolnoma očarala. Vsakič posebej, ko nam ga pokažeš, se ga ne morem nagledati. :-) Tisti manjkajoči s pa se med listjem izgubi. :-))

Zvonka pravi ...

Čestitke in krasno kot vedno, kako pa. Barve so več kot čudovite. Lp

Tina Z. pravi ...

bravo, vladka, obvladaš in si zaslužiš, ni kaj, sem zelo vesela zate :)))
to listje s tagci pa tudi, kot vedno, lepše kot pravo!

Renata pravi ...

Kot vedno - super! Vsi tvoji izdelki si zaslužijo mesto na naslovnici, ker so enostavno krasni.

Renata pravi ...

Tople jesenske barve. Tagci so enkratni. Listje si tako lepo obarvala, da ga komot zamenjamo lahko z pravim.

Janja pravi ...

Vladka, čestitam. Voščilnica je res čudovita ♥. Lp

moi pravi ...

Prekrasna voščilnica in tag. Kako lepa zahvala Kristini, ki z nami deli toliko tehnik in dela zelo lepe in preproste voščilnice in z njimi navdihuje druge ustvarjalce.
Nič čudnega, da je tvoja voščilnica na osnovni sliki, saj je prekrasna s tem listjem in sporočilom.
Je pa res zanimivo, da prav Kristina pozna Slovenijo ;)
Ni slučajev ;)

SaraS pravi ...

Čestitam! Sem si ogledala posnetek in sem bila še jaz vsa ponosna. :)
Izdelala si čudovito voščilnico in res ni prav nič čudno, da jo je Kristina izbrala za naslovno fotografijo. :)
Bravo, bravo, bravo! :)