nedelja, 8. november 2015

Jelenček z darili/Holiday Reindeer

Lep nedeljski pozdrav. Danes vas pozdravljam s tem veselim jelenom, ki si je naložil kar nekaj daril, da bo pomagal Božičku pri razdeljevanju. Ponosno je dvignil glavo, saj je tokrat prvič dobil tako pomembno nalogo in nikakor je nima namena pokvariti. Ste opazile kako fletno ovratnico ima?
Tokrat sem se z ozadjem malo poigravala in v prvi fazi packala z modrim distres inkom na sredini osnove, nato z rjavimi toni ob robovih in nadaljevala z belo tempero in si dala duška s tapkanjem po površini z gobico. Za spremembo sem zasneženi hrib naredila malenkost večji kot kartonček na osnovi za malo več razgibanosti in kar nanj odtisnila besedilo.
Hi all! Today I'm saying hello with this cute reindeer, which is so proud, because this is his first time to help Santa with presents. Did you see how cute collar he has? As always, I've colored the reindeer and the presents with distress inks. And as always, I started with lighter color and after that I distressed corners with darker color. The background was made as following: I took kraft cardstock and cut out the card base (approximately 4.25 x 5.5 inch tall) and one more piece slightly smaller as the card base. First I made some blue splodges with Distress Ink on this piece and after that, I distressed the corners with brown Distress Ink. At last I took white watercolor tube and daubed the color with little sponge around the surface. Sentiment was stamped on piece of white paper which also represent the snow hill. This card was quickly created and it is perfect for mass production.
Enjoy your Sunday!
Uživajte v lepem in toplem jesenskem dnevu.

21 komentarjev:

Adrijana Knez pravi ...

Vladka prelepa in zelo nežna zimska voščilnica. Jelenček je pa resnično zelo ponosen,
da bo v pomoč tako "pomembnemu" sivemu možu, ki razveseljuje otroke širom sveta.
Pozdravček in želim ti mirno nedeljo, Jana

Valerija pravi ...

Zelo lep in ponosen jelenček, ti si pa krasno "napackala" ozadje. Bravo!

Zvonka pravi ...

Res ponosno nosi ta jelenček darila. Všeč mi je malo širši hribček z besedilom in tudi ozadje si fino "napackala". Lp

leycika pravi ...

Prekrasno voščilnico si izdelala :) jelenček se pa res prav ponosno drži, da bo nekoga razveselil z darili :)

Janja pravi ...

Uh koliko daril :). Zelo je lepa. Lp

Damjana pravi ...

Zelo luštkan motiv z jelenčkom, ki je "revež" tako obložen z darili, da bo moral biti res zelo pazljiv, da katerega ne izgubi. Zelo mi je všeč tudi kombinacija distres inkov z belo temparo, ki tvoje voščilnice naredi tako unikatne. Krasen je tudi napis.

Tanja E. pravi ...

Vladka, krasna je, s tvojo prepoznavno noto. Še posebej mi je pri tej všeč to zaupanje v lastno ravnotežje in pokončnost, ki ju jaz vidim v tej tvoji lepotički, LP:)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

O ti važič...očitno ima res pomembno funkcijo pri dedku Mrazu ali pa se boji, da se bodo darila prevrnila na njegovem suhem teleščku...malo podhranjen in anoreksičen se mi zdi, ga bo treba še malo nafotrat, drugače ne bo zmogel tako dolge poti. Sem pa prav presenečena, da na tej voščilnici nisi nič kombinirala, ponavadi scupraš iz parih šablon, danes je šlo pa kar na easy.. Je pa zelo všečna in lušna šablonca in me veseli, da si začela z novoletno kolekcijo, ker je vsako leto dih parajoča, začela si krasno...čao

moi pravi ...

Jelenček je res lahko ponosen, saj opravlja zelo pomembno nalogo. Tudi ovratnica je lepa, samo da je ne zgubi, kot naš Pako rutice ;)
Tvoje igračkanje z ozadji je nalezljivo, samo ne vem zakaj moja niso potem vsaj pol tako lepa ;)

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako je lepa in to ozadje je prav zares čudovito!In tudi jaz se po svojih packanjih vprašam isto kot Moi ;)

Klaudija Rajković pravi ...

jako lijepa čestitka :D lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna je
Vladuška!
lp Tamara

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Hehehe, sem se nasmejala Moi :))) Res je nalezljivo tvoje igračkanje in packanje po ozadju, ampak moja tudi niso pol taka :))Luštna voščilnica :)

oldpunca pravi ...

Tudi mene zanima, zakaj mi nikdar ne uspe narediti tako lepega ozadja kot tebi... :-)) Jelenček je prav prisrčen in res zelo ponosno opravlja pomembno nalogo. Čudovito si ustvarjala. :-))

Narobe hiša - Nataša P. pravi ...

Prekrasna...in berem, da se prav vse sprašujemo isto...mah tudi jaz obožujem tvoja ozadja in se jim vedno znova čudim.

Andreja pravi ...

ooo kako simpatičen in vitalen jelenček :-)) Zelo mi je všeč šablona in tudi darilca so krasna. Lepo voščilnico si naredila!

Helena pravi ...

Eleganten jelenček in zvrhan kup daril. Krasna voščilnica.
Všeč mi je, kako si se poigrala z ozadjem. Deluje ledeno, a hkrati malce toplo zaradi rjavega senčenja.

Metuljčica pravi ...

Jelenčki so tudi moja letošnja tema. Temu, ki ima darila daj kar moj naslov.....Čudovita voščilna in seveda ozadje.

Hali pravi ...

Iii kako simpatičen je tale jelenček in zelo všeč mi je ozadje, pravo zimsko je...

Tina Z. pravi ...

tako občudujoče ozadje, oh ... in krasna šablona jelenčka.

tale tempera je tudi na moji listi, kar moram še sprobati.

Cvetoči travnik pravi ...

Hudo pomembno se drži ta tvoj jelenček:), ve, da ga čaka pomembna naloga in sigurno jo bo odlično opravil:) LP Andreja V.