ponedeljek, 21. december 2015

Belo omelo odtisnjeno in izrezano

Preden zajadramo povsem v praznike, vam pokažem še dve relativno preprosti voščilnici, kjer sem uporabila štampiljko in šablono belega omela. Po dolgem času sem vzela v roke tudi čopič in vodo. Po tem, ko sem motiv omela odtisnila z ditress inki, sem jih še malo prevlekla s čopiči in dodala še nekaj senc s temnejšim odtenkom. Ko je bilo vse suho sem odtisnila še pentljo in pa bele bunkice, katere sem namenoma pustila tako, da niso preveč vidne.
Kontrast temu, sem na drugi uporabila izreze. Papir sem predhodno pripravila tako kot za te venčke in izrezala dodatno še pentljo ter bele bunkice. 
Oboje je dokaj nežno in predvsem primerno za pošiljanje po pošti, saj sta obe ploski. 

P.S.

Bi vam pa rada dodala danes še eno zadevo. Jaz sem namreč do sedaj vedno kupovala eko karton tukaj in od kar uporabljam InLinkz tudi vedno dodam link do te trgovine, kadar ga uporabim. Eko karton je bil lepe rjavkaste barve in zelo primeren za čestitke tudi glede debeline. Predhodni teden sem naročila po dolgem času ponovno (naredim si namreč zalogo in takrat naročim več) in na žalost več nimajo tega lepega, ampak takega grdega sivega o katerem ste tudi že druge govorile :( Gospod mi je nato sicer prijazno objasnil, da firma, ki ga je izdelovala ne posluje več in le-ta ga je barvala, zato je bil lepši. Očitno se bo torej treba navaditi na tega sivega. Sicer ne vem kako, ampak bo že moralo biti. Sem pa to želela napisati, ker ste me mnoge spraševala katerega uporabljam in vse sem napotila v to trgovino, pa bi v končni fazi izpadlo, da sem vas speljala na led. Ni bilo namenoma, saj nisem vedela, da tisti lepi ni več na voljo.

18 komentarjev:

Valerija pravi ...

Obe sta lepi.

Tamara pravi ...

Čudoviti sta!
Ja, tistega lepega rjavega ni več. Ta novi je enostavno grd in jaz osebno bom skušala najt eno alternativo.
Lepe praznike,
t.

Hali pravi ...

S tem papirjem imamo vse težave..res škoda in nerazumljivo... Ampak tvoje bele voščilnice so prekrasne

iris-irena pravi ...

Čudoviti sta!
lp

helena pravi ...

Zelo sta nežni in lepi. Z eko papirjem je pa ena velika smola, mogoče pa najdeš kaj primernega pri kakšnem drugem dobavitelju.

moi pravi ...

Spet 2 krasni preprosti voščilnici.
Glede ekopapirja pa je res škoda. Tudi moja zaloga tistega lepega gre h koncu.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Rateče papir je bil zakon z eko papirjem...krasna barva, struktura, moja zaloga gre tudi h koncu, imam pa eno spletno trgovino (nisem še nakupovala pri njih, sem se pa registrirala, ko probam, ti povem, kakšen papir imajo...zaenkrat pa samo link te trgovine: http://www.extra-lux.si/....
Voščilnici sta mi všeč, ker sta sila preprosti ampak vseeno zelo lepi...za drugo leto bo treba razmišljat kaj v tej smeri, ker drugače bo kriza...65 voščilnic ni mala malca za naredit....čao

Helena pravi ...

Nič, potrebno bo v akcijo in na Radeče papir poslati prošnjo za lep, rjav eko papir, na katerega smo navajene :) Morda nas uslišijo.
Zelo lepi voščilnici. Vsaka v svoji tehniki. Minimalistični, a krasni.

Nataša pravi ...

Fantastični sta obe.
Eko karton tudi sama iščem, ker ta siv se mi zdi totalno neuporaben :(

Zvonka pravi ...

Preprosti in lepi, super ideja za izdelavo večjega števila voščilnic.

Maja pravi ...

Zelo lepi sta obe. Za eko karton pa je res škoda, da se ne dobi več tistega lepega.

Cvetoči travnik pravi ...

Tudi ko je najbolj "preprosto" izpade lepo in nežno, kdor zna zna. Lep pozdrav, Andreja V.

Dusi pravi ...

Nad vse simpatični sta. Takšne bolj preproste so še posebaj lepe v svoji nežnosti.
To s papirjem smo na žalost že vse ugotovile.
Imajo pa še vedno (v Celjskem Artu) ta natur papir od Radeč, ampak tanjši 120g. Medtem ko je debelejši zdaj čisto siv.

ana pravi ...

Vladka, hvala za nasvet o akvarelnem papirju Muflon! Pred kratkim mi ga je podarila prijateljica in je SUPER. Čisto vedno se ustavim na tvojem blogu in čisto vedno občudujem tvoje mojstrske izdelke, ampak potem kar ne komentiram, kar res ni lepo.

Jaz sem našla kar lep rjav papir v Leclercu... Je sicer A4, ampak je 250g in za 25 listov je treba odšteti nekaj manj kot 4 evre. Najdeš ga tam, kjer so pripomočki za vezavo papirja, prodajajo ga kot platnice za fotokopirano gradivo. Meni se kar lepo obnese.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Škoda :( Meni je ta eko papir nadvse lep in tudi sama sem ga iskala. So pa tvoje bele tudi vedno čudovite, se ponavljam ampak - tvoja belina je nadvse lepa in bogata.

Tanja E. pravi ...

Vladki prelepi sta... Krasno ustvarjaš, vedno je v čisti užitek priti k tebi na obisk...
Eko papir tisti ta pravi je tudi meni pošel, najdem tu in tam še kakšen košček in ga z nostalgijo gledam.
Lepo bodi v teh predprazničnih dneh, Tanja.

oldpunca pravi ...

Obe voščilnici sta zares čudoviti. Ideja, da še malo "dobarvaš" odtis mi je svetovna. Sama sem namreč tudi odtisnila belo omelo, pa ne izgleda niti približno tako lepo, kot pri tebi. :-))

Anja pravi ...

Čudovito. Omelo imam zelo rada, pa listke na splošno :o)