torek, 1. december 2015

Pikasti copatki za Mijo

Prvo svečko na adventnem venčku smo že prižgali, danes moram še nujno svojemu J. obesiti na steno adventni koledar in en del darila, ki ga imam letos namen podariti svojim prijateljicam, je že stestiran in dobro izpade, upam da bo tudi drugi. :) Pa zelo sem ponosna nase, da sem si naredila seznam daril in tudi vseh naslovov, kamor bom poslala voščilnice. Tako tudi vem koliko jih potrebujem (uf, še kr nekaj dela). Pri tem mi je bil v veliko pomoč božični planer, ki ga je velikodušno dala na voljo Manca. Hvala ti za to, odlično se obnese.
Čeprav sem začela z besedami v znamenju veselega decembra in adventa, pa se z današnjim izdelkom vračam malenkost nazaj in vam pokažem čestitko, ki sem jo izdelala za Mijo.
Tininim copatkom sem zamaskirala srca in uporabila štampiljko s pikami in dobila roza pikaste copate. Isto barvo, s katero sem odtisnila, sem izdelala tudi popackano ozadje (mimogrede tudi dye ink-i delujejo super za to tehniko) in izrezala še besedo čestitke. Obesila sem jih pa na vrvico, ki je del rokavic. Da vse skupaj deluje še bolj 3D, pa sem med kartončkom s šivi in osnovo voščilnice dodala belo moss peno.
Naj bo tole en majhen intermeco med novoletnimi izdelki. Lepo bodite!

26 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo lepi copatki. Spet si super izdelala ozadje.

Maja pravi ...

Kako čudoviti copatki na odlično izdelanem ozadju. Mi je kar malo žal, da se je baby boom pri nas malo ustavil, saj je tako lušno izdelovati darilca za ta majhna bitjeca.

Nataša pravi ...

Iiii, kako so cortkani :)

Helena pravi ...

Verjetno bom tudi sama počasi morala začeti uporabljati takšen koledar, kot ga je izdelala Manca. Zelo lep na pogled in verjamem, da je tudi v pomoč.
Tvoji pikasti copatki so ljubki in lepo si jih obesila na popackano ozadje.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kako si se dobro pripravila na praznike! Copatki so pa tako ljubki in tako domiselno si jih obesila ;)

Maja pravi ...

Oooo, kako zelo kjut :)

Marna pravi ...

Jeeej, je srčkano srčkana ta voščilnica.
In ob njej sem se spomnila na prav take čist prave kvačkane copatke, ki sem jih pri tebi kupila za mojo takrat še nerojeno nečakinjo Tiano. <3

Metuljčica pravi ...

Kako luštni copatki in seveda prelepa voščilnica za Mijo! Všeč mi je tudi Mancina ideja in hvala, da si jo delila z nami.

moi pravi ...

O, kako ljubki copatki in še s pikica mi. Cart.
Me pa prav zanima kaj si naumila za darilca in kakšen adventni koledar si naštimala dragemu.
:)

Dusi pravi ...

Super, super. Tako cartik <3

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

pa saj ni res .... :) kako so pa ti copatki ( po naše žokči) cortkani.
ugotavljam, da se ta smušing obnese na prav vse vrste voščilnic oz. tematike, le domišljijo je potrebno imeti in ti jo imaš neizmerljivo...

Renata pravi ...

Res je, december je pester! Tudi sama že prej razmišljam o darilih, včasih že avgusta in delam seznam (rada podarim nekaj osebnega, uporabnega, poleg tega se na ta način lahko izogneš nakupovanju zadnjega dne in gneči v trgovinah). Tale planer izgleda biti res zelo uporaben!
Zelo lepo voščilnico si naredila za malo Mijo.

Tanja E. pravi ...

Totalno srčkana in prelepa je tudi tale tvoja lepotička za malo Mijo, L:P)

Kajcyika pravi ...

Oo popolna čestitka si naredila! Res mi je zelozelo vsec! :)

leycika pravi ...

Zelo je ljubka :)

Ne-Ja pravi ...

Vladka H V A L A, ker si se tako potrudila za našo žabico :). Voščilnica je svetovna in v zelo zanimivem barvnem odtenku :). Všeč mi je tudi ideja z moosgumi-jem, ker naredi svojevrsten efekt. V glavnem čudovito darilce za našo Mijo ;).

Renata pravi ...

Krasno ozadje in celotna voščilnica. Zanimivo, na kakšne načine se da uporabit vsaka šablona.

Cvetoči travnik pravi ...

Cortni copatki in tehnika packanja je tudi tu uporabna:)) Je pa fino, ker si dodala še moos gumo (da ni tako sploščeno), bom naslednjič sledila tvojemu nasvetu:)))) Lep pozdrav, Andreja V.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Moos guma je res svetovna senzacija (obvestilo za vse...so jo spet naročili in jo bodo v vseh trgovinah skrili pred Vladko (imajo njeno fotko), da zaloga ne bo takoj pošla!!!)
Pikčasti copatki pa...saj veš...iiiiii kako so cart. čao

oldpunca pravi ...

S čudovitim izdelkom si "presekala" praznične objave. Si kar predstavljam Mijino mamico, kako skače od veselja. :-) Pikasti copatki so zelo lušni. Hvala za link do prazničnega planerja.

Zvonka pravi ...

Nadvse ljubka voščilnica. Pike nikoli ne zgrešijo.

Anja pravi ...

Iiiiiiiiii, cort. Pike so zakon.

Pri meni pa dobiš malo prijaznosti v kuverti. Pošlji mi naslov.

lpAnja

N-Eva pravi ...

Ti copatki me vedno očarajo....posebno če so pikasti :-)

helena pravi ...

Ljubki copatki za eno ljubko deklico. Popackano ozadje je super in vse prav čudovito štima.

Andreja pravi ...

Zelo kjut voščilnico bo lahko Mija občudovala, ko bo malce večja :-)) Smušing čudovito paše pod lepe copatke.

VSE DOBRO pravi ...

Draga Vladka,

vse prejšnje leto sem čebljala kako ne najdem izraza za tvoje čudovite izdelke, ker so ahi in ohi in besede najkrasnejše in čudovito velikokrat premalo polaskale izdelek, ker se ti je že zdelo, da "krasnejše in lepšejše" ne more biti, pa je bilo znova in znova in spet ... in si ostal brez besed ...

Sedaj sem to, kar ti želim povedati za tvoje izdelke in zate našla ... našla sem te v štirih vrsticah in besedah nekoga drugega ...

"Vse, kar je lepo, je lepo zato,
ker s tvojo lepoto se ujema,
vse, kar je dobro, je dobro zato,
ker tvojo dobroto posnema."

(Ciril Zlobec)

Moj poklon čudovitim copatkom in tebi VV :o)))