petek, 11. december 2015

Zvonček in novoletni okras

Pretekli vikend sem ustvarjala v parih z Najlepšim parom (oz. s šablonami, ki jih je Tina oblikovala za Rayher) :) Potrebujem namreč še kar nekaj novoletnih voščilnic in ko sem si pripravila izreze, sem jih različno med seboj kombinirala in tako sta nastajali po dve in dve podobni. Ampak ne pokažem vam vseh teh parov naenkrat, ampak lepo po vrsti. Danes prideta na vrsto dve preprosti. Prva z zvončkom in bodiko ter napisom Srečno novo leto:
In druga z enim izmed novoletnih okraskov, kateremu sem prav tako dodala malo zelenja ter napis Srečen božič. Obe pa sta za nameček dobili še pentljo:
Da bi vse skupaj zgledalo obešeno, sem samo narisala črti. Vse izreze pa seveda pobarvala z distress inki. Tokrat sem se prav namenoma izognila vintage stilu in želela ohraniti preprostost. Saj pri izdelavi večjega števila voščilnic skoraj ni mogoče izdelati samo takšnih, ki zahtevajo kaj nekaj časa.

Uživajte v vikendu in privoščite si veseli december.

21 komentarjev:

Kajcyika pravi ...

Oo meni so take najbolj všeč! Zelo zelo lepe so! :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudoviti voščilnici,
lepo uporabljeni nožki
lp Tamara

Metuljčica pravi ...

Kako ti uspe.......Preproste, a tako zelo čudovite.

Cvetoči travnik pravi ...

Vladka, katere kolin variante se lotiš izgleda lepo in dovršeno:), je pa fino, da človek pri drugemu vidi, kako lahko lepo izpade in se mogoče potem tudi sam loti kakšne (po tvoje) izi izvedbe:)): Čakam naslednje, pozdravček Andreja V.

Tina Z. pravi ...

ja, sem se kar nasmejela ob andrejini "izi izvedbi po vladki" - tole tudi izgleda preprosto in tako zelo lepo, ampak meni ne uspe nikoli niti približno tako lepo, če se česa lotim po tvoje. ker si enostavno mojstrica. vedno so tako tople te tvoje voščilnice, krasne, krasne barve.

moi pravi ...

Preprosti in preprosto čudoviti.
Tebi vedno uspe narediti voščilnice tako polne in popolne.

Valerija pravi ...

Všeč sta mi. Včasih se prav prileže nekaj preprostega, brez kompliciranja...

Nataša pravi ...

Prekrasni sta :)

N-Eva pravi ...

Zelo lepi in zeloooo elegantni. Vedno se sprašujem kako ti uspe izdelati tako krasne CAS voščilnice.

oldpunca pravi ...

U, kako čudoviti in elegantni sta. Kljub temu, da zgledata enostavno, sta dodelani v nulo. Takšne voščilnice so meni najljubše. :-)

Goga pravi ...

Zelo lepi sta, ampak kaj , ko pri meni nikoli ne izpadejo took lepe, pa tud če te čist prekopiram :(.

Helena pravi ...

Preproste, zahtevne, bogate ... Pri tebi so vse voščilnice čudovite. Zelo lepi sta in všeč mi je tudi dodana pentlja. Pa napisi so krasni.

Renata pravi ...

Kot velikokrat zapišem pri ustvarjalkah, bom tudi tokrat. POSEBNA ELEGANCA.
Vse mi je VŠEČ. Tvoje objave so res nekaj posebnega.

Dusi pravi ...

Joj, kolk si mi pa te lepe lepe.
Tako minimalistične imajo še poseben čar.
Res super!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Pa saj ne vem, kaj mi je bolj všeč, bogato, preprosto, belo, rjavo, pisano...Karkoli narediš je najlepše :)

AndrejaM pravi ...

Čudovito, mi je posebaj simpatično, ko si pentljo skrila za zelenje.

Zvonka pravi ...

Prečudoviti sta, popolni.

iris-irena pravi ...

Preprosto delujeta, pa vendar tako nekaj posebnega! zares krasni.

lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Kdor se ne spozna in ne izdeluje voščilnic, bi rekel...eh, ena bunkica in en zvonček, napis napopaš na list papirja in to je to.....me pa vemo, da nisi tako hitro končala in da si vsak listek obdelala do potankosti. Da je pa efekt tako čudovit, pa ta snežna čista belina, ki kar sije. Ti imaš res 2 stila: natur packanje in snežna belina....oba pa narejena v čisti perfekciji....tako, zdaj si pa hitro vbrizgaj dozo inzulina, da se ti ves ta cuker ne bo preveč nakopičil v žilah...žal pri tebi ne moremo mimo vsega tega hvaljenja....daj enkrat naredi kaj takega, da bomo rekle....ja Vladka, kaj ga pa danes s....sorry... biksaš???? (sicer sem imela napisan že drugi izraz, pa se bom malo zadržala)???? čao

Andreja pravi ...

Obe sta čudovito lepi :-)) Super si jih sestavila!

ArtMBR pravi ...

Kadar mi je všeč kakšna šablona od CC, grem vedno na tvoj blog in tam mi postanejo všeč še tiste, ki se mi sicer na trgovinskih policah ne zdijo kaj ekstra. Hvala za vzpodbude in pa seveda to, da sodeluješ na najinem izzivu. Pa lepo prosim še ponovi to vajo.