ponedeljek, 18. januar 2016

Zimska poročna voščilnica/Winter Wedding Card

Tokrat sem se znova malo poigrala s kombinacijo raznih SC šablon in naredila eno malo drugačno poročno čestitko. Drugačno v smislu, da deluje bolj zimsko. Pa saj so poroke tudi pozimi, kajne in tudi te so lahko zelo romantične, morda še bolj s kakšnim dodatkom snega.
Uporabila sem šablono brez, ki vam je še nisem predstavila, je pa iz enega izmed prejšnjih izdaj. Prav tako sem izrezala dve drobni ptici in ju namenoma pustila beli, da se zlijeta z okolico, pa vendar srce, ki ga držita v kljuno, izda kje sta. Prvo ptico sem si izposodila pri ptičji hiški, drugo pa pri jelenih. V ozadju sem na temnejši eko karton (Ana, hvala za nasvet, da ga dobim v Leclercu, saj je super) nanesla nekaj bele tempere, vendar samo na desno stran. Nato sem izrezala breze, vendar nisem dodala vse, ampak samo dve debli in nanju nato ptici s srcem, katerima sem pobarvala samo kljun in dodala piki za oči. Za konec sem izrezala še napis iz eko in belega kartona in slednjega pomaknila nekoliko bolj desno pri lepljenju, pri čemer je temnejši kot senca.
Hi, all! For today's card I've combined some older dies and created wedding card. Actually is more winter wedding card, but people get married also in winter, right? So, I cut out Birch Trees and I didn't use the whole die cut but just two trunks and put two little birds on it (one is taken from Birdhouse die and another one from Whimsical Deer and Bird die). But before I glued everything together, I used white tube watercolor mixture with water and splashed some of it on the left side of the kraft cardstock. And of course wedding card needs at least one heart, so I put one in birds beaks. For finishing touch I cut out Just married Expression twice - once from kraft and once from white card stock and put white one slightly more right than kraft one. For card base I used white cardstock. I hope you like it! I wish you all great time.
Čeprav naše bloge že razganja od pomladi, kar mi je zelo všeč, pa vendar se danes še malo vračam k zimi. Malo prostora in časa še moramo dati na voljo botri zimi, kajne?

28 komentarjev:

Cvetoči travnik pravi ...

Ustvarila si čudovito zimsko romantiko, pa vendar se tudi pri tebi že ptički ženijo:), torej tudi rahel namig za pomlad. Občudujem te, kako samo z belo barvo in eko podlago ustvariš tako lepo voščilo. Lep pozdrav, Andreja V.

Kirena pravi ...

Zelo lepa poročna čestitka. Mi je všeč bela barva na eko podlagi.

helena pravi ...

Preprosta, lepa in sveža. Belina na eko kartonu je res prav šik.

Valerija pravi ...

Čudovito poročno voščilnico si ustvarila. Všeč mi je, da ni čisto tradicionalna.

Metuljčica pravi ...

Res si mojstrica, bela na eko podlagi resnično pričara neko romantičnost in le male pikice barve delujejo tako čarobno.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Drugačna,
a simbolično močna
zelo lepa
lp Tamara

Marjana pravi ...

Čudovita!

Andreja pravi ...

Lepo, drugačno in predvsem posebno poročno voščilnico si naredila :-)) Všeč mi je.

Helena pravi ...

Če je poroka pozimi, je lepo, če je tudi voščilnica z zimskimi elementi. Všeč mi je bela in eko ter seveda rdeča za ljubezen.

Tina Z. pravi ...

krasna zimska pravljica je tole, všeč mi je, kako vedno tako lepo ponazoriš simboliko, tako kot s temi belimi ptički in rdečim srcem. še ena mojstrovina!
hvala za nasvet, kje kupiti eko karton, ravno zdaj ga rabim.

Hali pravi ...

Zimska poroka, zakaj pa ne..prav romantična zna biti s snegom, lučkami, svečkami :-). Krasna voščilnica...

*Urška* pravi ...

Všeč mi je drugačnost voščilnice.Tako nežna in prefinjena je z lepimi barvami in dodatki.

Keti's Projects pravi ...

Čudovita zimska pokrajina. Rdeč srček pa da piko na i. Pozdravček, K.

moi pravi ...

Tvoja zima me nič ne moti, ravno nasprotno, zelo lepa je in uživam v njej, saj se tukaj še ptički ženijo ;)
Krasno si skombinirala vse šablone v netipično poročno čestitko, ki mi je nadvse všeč.

Pa hvala za tip glede ekokartona.

oldpunca pravi ...

Tvoja zimska poročna voščilnica je zelo romantična. Ptička kljub snegu greje ljubezen. :-)) Čudovita kombinacija bele barve in eko kartona.

Nataša pravi ...

Zelo mi je všeč zimska poročna voščilnica, je polna romantike. Kombinacija eko kartona in bele barve je super. Hvala za nasvet kje kupit eko karton, ker ga res iščem in ga ni, razen tiste sive barve, ki mi sploh ni uporaben.

Janja pravi ...

Tvoja zimska poročna čestitka je zelo luštna. Všeč mi je njena postavitev. Lp

Sapfina (Barbara) pravi ...

Iiii, lepa! Tako nežna in srček živo utripa v vsej tej belini ;)

Dusi pravi ...

O, informacija, kje se dobi EKO karton. Zlata vredna.
Voščilnica mi je super! S kombinacijo EKO in bele me lahko vedno kupiš.
Pa všeč mi je, ker je precej drugačna.

N-Eva pravi ...

Iiiii ako srčkana voščilnica....res občudovanja vredna. Le kako ti uspe izdelati tako preprosto in obenem takooo čudovito

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Všeč mi je, malo drugačna,moderna in rdeč srček s ptički....lep pogled. čao

Goga pravi ...

Čudovita poročna. Takšna malo skrivnostna. Ko bi vsaj jaz znala, kaj tako lepo enostavnega skup spravit :).
Lp Lili

Tanja E. pravi ...

Iii, kako sta pa ta dva drobna ptička ljubka in sporočilna, zelo lepo, krasno tudi ozadje in vsa vsebina. Ja, res je še čas za zimo na naših blogih, se strinjam, lepo bodi:)

Maja pravi ...

Všeč mi je, ker je drugačna, ker si se tako lepo poigrala z odtenki beline in jo skombinirala z eko ozadjem, senco pri napisu. Čeprav sama voščilnic ne izdelujem prav pogosto, pa v tvojih izdelkih vedno najdem kakšen navdih za svoje ustvarjanje. Zima pa naj še kar malo vztaja, se strinjam. :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kar naj bo zima in zimske voščilnice, meni je všeč. sploh zimske voščilnice pri tebi. tale je ena izmed tistih - uau! Krasna ideja, zelo lepo postavljene breze in snegec. Ptička sta pa nadvse lepo zaokrožila simboliko.

SaraS pravi ...

Zanimivo... vidim, da sva 18. januarja obe ustvarjali v kombinaciji eko in bele barve. In ne samo to, tudi za breze in ptičke sva se obe odločili... :) Očitno je bil tak dan... ;)
Čudovita voščilnica je nastala. :)

Tamara pravi ...

Popolno si tole skombinirala. Tele breze so pa mega, moram narociti :)

Tina pravi ...

Ah, tale je pa tako prebrisana!!! Zimska poročna...kako si se to lepo spomnila! Čudovita je....sploh drobcene ptičice so mi zelo všeč.