četrtek, 18. februar 2016

Baloni med oblaki in izžrebanka Ko me inspirira 47

Tokrat sem se podala med oblake. Med njih so me ponesli pisani baloni in povem vam, razgled je čudovit. 
Za spremembo sem se skoncentrirala samo na desno stran voščilnice, kjer sem z modrim distress inkom nanesla s pomočjo folije nekaj pack (smooshing tehnika tudi tokrat), nanje pa sem nalepila balone in oblake. Slednji so pobarvani prav tako z različnimi distress inki, katere barve si lahko ogledate na koncu te objave. Zalepila pa sem jih nekatere s tekočim lepilom, druge s 3D lepilnimi blazinicami. Za vse sem uporabila beli foto karton in pa seveda moje ljube CottageCutz šablone: Balloons, Clouds in Gift TagTopper. Čeprav ponavadi dele, ki gledajo izven roba voščilnice, odrežem, pa sem jih tokrat namenoma pustila, saj baloni tako delujejo kot da bodo resnično poleteli v nebo.
The card I did today has the focus on the right side and it was inspired by balloons and clouds dies. I also used Distress Inks along with my dies. First I prepared my white card base and additional white cardstock piece of paper (approximately 4.25x5.5 inches tall). I added some Peacock Feather Distress ink on my acrylic block and spritzed some water on it. I then took a piece of plastic acetate and gentle pressed it against the block to pick up some of the ink. I took that inked up plastic and then pressed it to my paper to transfer the ink to the paper to get a splotchy look. This technique is also called "smooshing".

While I was waiting for it to dry, I cut my die pieces. I used white cardstock to cut my Balloons, Clouds and Gift TagTopperBalloons were colored with yellow, red, green and blue Distress Inks. Now it was time to put card together. Normally I cut off all parts which are hanging outside the cardbase, but this time I decided to let them as they are. This looks more like they are flying up in the sky! :) I glued everything together with liquid glue and foam squares. At the end I just added Gift Tag on the left side of the card and my work was finished. I hope this gives you some idea how you can use beautiful dies from birthday release and combine them with some old one which are in your stash maybe. 

Lep preostanek tedna vam želim in uživajte v ustvarjanju!

Have fun creating!

Da pa ne pozabim, je tukaj še izžrebanka Ko me inspirira 47. Super ste bile in emboss resist tehnika vam gre res odlično od rok. Kar 65 čudovitih izdelkov je nastalo. Tukaj boste našle na koncu objave vse prijave, kjer so tudi linki do izdelkov. Bon v vrednosti 10€ za izdelke Najlepšega para pa prejme Kajcyika, ki je prijavila svoj izdelek pod številko 18:
Čestitke in piši prosim Tini za vse podrobnosti!

28 komentarjev:

moi pravi ...

Ja, ti baloni so pa že visoko v zraku, čisto med oblaki. Fino, da si jih pustila cele, drugače bi tako počili. Mi je všeč, da gledajo malo ven.
Malo smušinga, ravno toliko, da se vidijo oblaki in voščilnica je popolna.

moi pravi ...

Ja, pa čestitke Kajcyiki in vama za toliko prijav. Dobro sta nas izzvali ;)

Jasmina pravi ...

Lepo veselo in mavrično dogajanje na voščilnici... Ravno prav za to vreme! Čestitke izžrebanki.

Hali pravi ...

Na ta turoben deževen dan nekaj tako svetlega in pozitivnega...Čudovite barve in postavitev...tile baloni so res krasni!

Kajcyika pravi ...

Ooo kako lepo presenečenje! Najprej se vama moram zahvaliti za nagrado! To me je v teh turobnih dneh za knjigami (ki jim kar ni videti konca), zelo razveselilo. Res še enkrat hvala! :)
Potem pa seveda ne smem pozabiti na tvojo prekrasno čestitko! Ne vem kako ti to uspeva, ampak čisto vsaka čestitka, ki jo narediš, je do potankosti dodelana in preprosto perfektna. Res me navdihuješ! :)

Dusi pravi ...

Iiiiiiii kolk je pa tole srčkano.

Valerija pravi ...

Res lep pogled na tvojo voščilnico.
Čestitke nagrajenki.

Helena pravi ...

Čestitam izžrebanki.
Prav fajn je videti, ko gledajo baloni preko roba. Res dobiš občutek, da bodo poleteli v zrak. Lepa in pisana voščilnica.

Andreja pravi ...

Čestitke Kajcyiki.
Čudovito pisano voščilnico si naredila. Všeč mi je, ker baloni letijo na njej in okoli nje :-))

Nataša pravi ...

Fantastična z baloni.
Čestitke nagrajenki.

Tanja E. pravi ...

Vladka, kako lepotičko si spet ustvarila, krasnih svetlih pozitivnih barv, ki tvojemu ustvarjanju tudi zelo pristajajo. In zelo lep nabor v izzivu, da je veselje pogledati. LP:)

Maja pravi ...

Kako lepo popestrijo tile baloni turobno vreme, ki že čisto predolgo vztraja v naših krajih.

Tina Z. pravi ...

živahno in hkrati minimalistično, kot uspe le tebi.

Papirnate radosti pravi ...

Čudovito pisano si mi popestrila tale turoben dan <3 in hvala za inspiracijo :)

Renata pravi ...

Kot vedno, še ena krasna mojstrovina izpod pridnih Vladkinih rok. Zelo mi je všeč smušing tehnika, sama se še nisem poizkusila v njej in bi že bil čas da jo sprobam :)
Čestitke nagrajenki!

Damjana pravi ...

Vladka, tale je pa res čarobna. Čudovito ti je uspela postavitev, tehnika, ki jo tako ali tako do konca obvladaš in ti simpatični balončki, ki bi človek kar skočil za njimi, da bi jih ujel.

leycika pravi ...

Čudovita :)

oldpunca pravi ...

Všeč mi je, da si pustila balone, da poletijo čez rob voščilnice. :-) Krasna je!
Čestitke Kaji za srečo pri žrebu.

Cvetoči travnik pravi ...

Čestitke Kaji za žreb, tebi pa za vse te čudovite balone, ki so poleteli v nebo in nam razvedrili turoben dan:) Lep pozdrav, Andreja V.

Janja pravi ...

Zelo mi je všeč, da si obdržala polovico voščilnice bele in postavila balone in oblake na drugo polovico. Res zelo lepo. Lp

iris-irena pravi ...

tale postavitev je super in voščilnici daje pravo čarobnost.
lp

Renata pravi ...

Popolna voščilnica, ne rabim kaj več pisat, da se ne ponavljam.

N-Eva pravi ...

Zelo lepa postavitev voščilnice....baloni malce hudomušno gledajo čez voščilnico. Lepo senčenje.

*Urška* pravi ...

Draga Vladka,sprašujem se,od kje jemlješ vse te krasne ideje za čudovite voščilnice,s katerimi nas razvajaš.Več kot odlična je in všeč mi je,da si se poslužila pisanih barv.

Metuljčica pravi ...

Čestitke izžrebanki in seveda tebi za prelepo voščilnico. Balončke vseh oblik si lepo vnesla na voščilnico in tudi smušing se ji prelepo poda.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Res bo kmalu pomlad. "Naša" Vladka je že v oblakih....krasno. čao

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čestitke tudi Kaji. čao

Tina pravi ...

Kako krasen je bil tale izziv...hvala prav vsaki izmed vas.