petek, 6. maj 2016

CottageCutz Challenge #2 - Hello Spring

Lepo pozdravljene in dobrodošle v novi objavi za Scrapping Cottage blog, kjer vas čaka tudi novi izziv, ki se imenuje POZDRAVLJENA POMLAD. Najprej pa se vam naj zahvalim za čudovite izdelke, ki ste jih prijavile na prvi izziv. Verjetno vas ima veliko izmed vas kakšno šablono rože ali česa podobnega v vaši zbirki in tako lahko kaj hitro pričarate kaj pomladnega. Splača se tudi tokrat, saj bomo tudi za drugi izziv podelili bona v vrednosti 50 $ in 25 $.  Časa imate vse do 31.5.2016. Uporabite pa prosim samo CottageCutz šablone. Pa ne pozabite preverite kdo so izžrebanke prvega izziva.



And here is time to start new CottageCutz challenge. This time theme is HELLO SPRING. So, get out your CottageCutz dies and create the project which will be associated to the spring. For example, flowers, greenery, green color are some ideas which are perfect for the spring. And please, use ONLY CottageCutz dies and not any other dies. "Add your link" button is available at the end of this post on CottageCutz blogChallenge will be closed on 31th of May!


Pa se posvetimo mojemu tokratnemu izdelu oz. dekorju, ki je sestavljen iz okrašenega lesenega okvirja in pa iz šopka marjetic. Če spremljate CottageCutz blog so vam marjetice na palčki morda že znane, saj je nekaj podobnega izdelala pred kratkim Yuliya. Ker pa sem sama posnela video že pred njeno objavo, verjetno ne bo kaj škode, če pokažem še svoj način, kako sem naredila :) Vsekakor pa preverite tudi njenega, saj je malce drugačen. Moram pa se malo tudi pohvaliti, saj so fotografije za to serijo šablon nastale izpod mojih prstov. Tako da sem k tem izdaji sem tudi sama nekaj pridonesla :)

Ok, let's go to my project. I hope this will inspire you a little bit. If flowers on sticks are familiar to you, this is because Yuliya showed you already how to do it and she made Easter decoration. You need to check it, it is beautiful. I shoot my video some time ago, so I thought there will be no harm if I show you my way too :) And I used the same flowers to decorate also the frame.



Da pa bo malo lažje razumljivo, kako sem vse skupaj izdelala, pa je tukaj obljubljeni video, tudi tokrat v angleščini:



So, here is my video, where you will see how to color the wooden photo frame and decorate it with paper daisies and some greenery and also how to put together these daisies and create a bouquet out of them.

To je vse za danes. Imejte se lepo in pridružite se tudi tokrat našemu izzivu.
Have fun and join us at second CottageCutz Challenge.


21 komentarjev:

Metuljčica pravi ...

Ob malici in kavici sem si privoščila ogled tvojega čudovitega videa. Nasploh mi je všeč; prekrasno pa so izpadle marjetice v vazi, seveda so prelepe tudi na okvirju. Sploh se ne čudim da so ti zaupali design rožic. Bravo in čestitke.

Helena pravi ...

Vladka, ne morem verjeti, kakšna sreča me je doletela in oprosti, ker najprej zapisujem veselje ob žrebu in šele potem komentiram tvoj izdelek :) Skačem od veselja, ker sem izžrebana na prvem SC izzivu. Jupiiii ...
Čestitam za tvoje fotografije ob teh krasnih novih šablonah. Rožice so res fantastične in delati z njimi je verjetno užitek. Kar se vidi tudi po tej objavi. Najprej sem mislila, da je okvir okrašen s papirnatimi, v vazi pa so prave :) Super je tole in hvala tudi za video!

helena pravi ...

Čudovit šopek in okvir, vse skupaj pa zapakirano v nazoren video. Se praskam za ušesom, ker se mi zdi, da nimam prav nobebega ustreznega cvetličnega Cottage Cutz motiva. Zgleda, da bo treba v šoping....

Tina Z. pravi ...

vladka, tole je tako navdušujoče, oboje, tako okvir kot šopek, sama se sploh ne spomnim, za kaj vse je mogoče uporabiti te naše šablone ... zdaj grem pa hitro po cc šablonah preverjat, če imam kaj ustreznega ...

Natasa pravi ...

Krasna dekoracija, zelo nazorno prikazana izdelava. Sem se pa kar zaljubila v tele marjetice- čudovite so in zelo lepo si izdelala šopek!

Hali pravi ...

Krasno, krasno, krasno, tako lepo pomladno, sveže...s to belino in pikico zelene!

Nataša pravi ...

Zelo mi je všeč. Super si to naredila.

Janja pravi ...

Krasna pomladna dekoracija. Vedno rada pogledam, kako so izdelki narejeni, zato hvala za filmček. Lep vikend.

Unknown pravi ...

Čudovite marjetke :)

Valerija pravi ...

Krasna izdelka. Noro všeč so mi prav takšne marjetice kot so na okvirčku, tudi v vazici. Enkratna ideja.

Danica pravi ...

Čudovita pomladna dekoracija. Hvala za video.

moi pravi ...

Krasne marjetice si naredila s temi šablonami in res zgledajo kot prave.
Pa čestitke Heleni, jo kar vidim kako skače od veselja ;)

Damjana pravi ...

Te marjetice so pa res čarobne. In prinesle so nam malce pomladanskega sonca. Zelo lepo.

oldpunca pravi ...

Uf, tole je pa tako lepa dekoracija, da ne najdem besed, kako opisati svoje navdušenje.:-)) Bravo za filmček. Zelo lepo in nazorno si nam vse pokazala. Krasne rožice, ki ne ovenejo. :-))

oldpunca pravi ...

Še enkrat jaz. :-) Čestitke tudi za mojstrsko serijo fotografij nove serije rožic. Lepo priznanje tvojemu delu.

Andreja pravi ...

Vladka, čestitam za tvoje fotografije ob teh krasnih novih šablonah. Ti znaš res lepo fotografirati :-)) Bravo tudi za angleški video, leto te je slišati tudi tako!
Marjetice so fantastične tako na okvirju kot tudi v vazi. Lepo si ustvarjala.

Goga pravi ...

Kašne krasne marjetke, si me prepričala, da si bom tudi sama ustavrila šopek "Lublank", kokor je moja tašča rekla velikim marjetkam. Škoda le, da nimam SC-jevih šablon, se bom poslužila kakšnih drugih. Lep video si naredila, čestitke.

N-Eva pravi ...

Zelo luštkan pozdrav pomladi....v video pa je zelo nazorno prikazan postopek izdelave srčkanih marjetic.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Zdaj sem pa res izzvana, da se pridružim vsej druščini neverjetnih ustvarjalk, da še sama sledim SC -jevim projektom. Imate res nore ideje.
Tvoje marjetice so krasne. Tudi tokrat se zahvaljujem za tvoj prikaz.

Anja Ž. pravi ...

Tako lepa pomladan kombinacija je tole. In všeč mi je ta ideja s papirnatimi rožami v vazi.

Anonimni pravi ...

Čudovite marjetke! V moj ustvarjalni kotiček so prinesle pomlad - pomagajo mo odmisliti vse te dežne kapleje in sivino... Fotografije so čarobne. Hvala, Majda