torek, 3. maj 2016

Ko me inspirira #48 - MAVRIČNO

Z velikim veseljem odpiram mavrični izziv tokratnega Ko me inspirira. Po dneh deževja se bo prileglo nekaj pisanega in veselega in ustvarjat v mavričnih barvah je vedno zabavno, se strinjate z menoj? In jaz sem v navalu pisanih barv naredila kar dve voščilnici, pa se se odločila, da vam danes predstavim eno in naslednjič še drugo. Tukaj je prva: 


Za inspiracijo je Tina izbrala Majino voščilnico s krasnim pisanim mavričnim ozadjem in spodbudno mislijo:



Jaz sem vzela v roke tempere in Tinino šablono Čarobni prazniki, s katero lahko izrežete snežni hribček. Vendar sem jo sama tokrat prelevila v valovito mavrico. S krogi sem namreč poskusila že v preteklosti in sem želela tokrat nekoliko drugačen videz. Tako sem vsak val pobarvala z drugo barvo in na koncu pošteno pošpricala z mešanico vode in perfect pearls prahu, da sem dobila srebrnkast videz, kot bi dobra vila posula mavrične trakove s čarobnim prahom.


Ker sem smooshing dala za nekaj časa na stran, je bil skrajni čas, da ga znova uporabim in tako sem nekaj modrine dodala na ozadje. Še nekaj oblakov in sonce ter napis, pa je zadeva končana.


Kot je zdaj že v navadi, bo eno zmed vas Tina razveselila z darilnim bonom za nakup izdelkov Najlepši par:



Jaz pa bom iz svoje mavrice skočila na Tinin blog, saj nam je zagotovo pripravila kaj čudovito pisanega in prav zanimam me že, kaj. 

Pri njej najdete tudi gumb za prijavo, ki vam bo na voljo vse do 17.5.2016 do polnoči. 
Pa veliko veselega mavričnega ustvarjanja vam želim.

18 komentarjev:

Helena pravi ...

Super izziv in tvoja voščilnica je prečudovita. Zanimiva valovita mavrica deluje malce nagajivo, kar mi je še posebej všeč. Napis pa lepo paše zraven.

oldpunca pravi ...

Res se bo prileglo ustvarjati v barvah mavrice. :-) Spet sta izbrali sanjsko lepo inspiracijo. Tvoja mavrica je čudovita in pravi navdih, da ponovno vzamem v roke vodene barvice. :-))

Tina pravi ...

Jej, kako zelo je lepa!!! in prav res, kot je rekla Helena, kot bi bila malo navihana, pa je zaplesala :-))). Nekaj čudovitega si nam pričarala.

moi pravi ...

Čudovita mavrica. kje pa piše, da bi morale biti vse mavrice okrogle ;) Sem pa mislila, da si se zmotila, ko si napisala tempere, na fotki pa so vodenke. Očitno si nas malo pretentala, tako kot jaz vas s kredami ;)
Krasen izziv sta pripravili po krasni inspiraciji.

Tina Z. pravi ...

kako si se pa tole dobro spomnila s to šablono, oblika je fantastična in si bom sposodila tvojo idejo, krasen, krasen efekt. in tudi fotografije kar žarijo v lepih postavitvah in barvah.

Cvetoči travnik pravi ...

Lepo valovi tvoje mavrično nebo in lepa misel je zaplavala od tebe do "mene". Super mavrični mesec bomo imeli:) Lep pozdrav, Andreja

Anja Ž. pravi ...

Super ideja s temo in izvedbo. In napis je ravno pravšnji za zraven.

leycika pravi ...

Prečudovito mavrično voščilnico si izdelala :)

Hali pravi ...

Barve bodo res čudovito popestrili vse objave na blogih. Se že veselim, tvoja mavrica je krasna!

helena pravi ...

Tole mavrično ustvarjanje bo po mojem res pestro, saj že vsi komaj čakamo malo več sonca in živahnih barv. Ti si jih prav posrečeno prenesla na papir. Superca!

Janja pravi ...

Zelo luštna voščilnica. Rada imam tako barvite, pisane voščilnice, je dan takoj lepši. Lp

Klara pravi ...

Zelo je lepa. Super izziv. :)

Damjana pravi ...

Prečudovita je Vladka. Če bi videla mojo skico za novo voščilnico en teden nazaj, bi bila skoraj identična tvoji izvedbi tokratne mavrične voščilnice. Še isti napis sem izbrala - no, le da bi bila moja brez smooshinga :) Ne morem verjeti kako sva tokrat podobnih misli. Ker je še nisem naredila, jo bom malček spremenila, da ne bom izgledala kot "papiga". Lep pozdravček. Damjana

Dusi pravi ...

MAvrica <3
Kako čudovito temo sta izbrali za iziiv.
Super všeč mi je seveda tudi tvoja mavrična voščilnica.

Nella pravi ...

Super izziv in zelo lepa voščilnica.

Hiška iz papirja pravi ...

Obožujem vse, kar je mavrično, res se veselim tega izziva! Zelo mi je všeč tvoja neobičajna izvedba mavrice ♥

Andreja pravi ...

Čudovita mavrična voščilnica :-))
Krasen izziv sta pripravili, takoj mi je bil všeč.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Mavrica je res tisti naravni pojav, ki slehernega navduši in razveseli.
lep izziv in upam, da se tokrat pridružim.
Tvoja mavrica je nadvse lepa in pravljična.