torek, 17. maj 2016

Tag s čipkastim robom in cvetovi

Včasih, ko že skoraj zaključim z delo v ustvarjalnici, mi zanimanje pritegne kakšna kombinacija šablon in tako nekako je bilo tudi s to voščilnico, ki je v bistvu nastala kot stranski produkt ene povsem druge, ki vam jo predstavim naslednjič.


Da je kombinacija Tininih šablon in distressov inkov vedno dobra izbira verjetno ne dvomi nobena od nas. Tako sem izrezala tag in nato nanj postavila šablono cvetlične kotne čipke.


Pri tem sem poskušala kolikor se da, poravnati šive taga s šivi kotne šablone in izrezala in nastalo je tole:

Dodatno sem izrezala še en tag  iz belega šeleshameraja in še enega iz bele moss gume. Dodatnega iz papirja sem pobarvala s tremi distress inki: Peeled Paint, Rusty Hinge in Fossilized Amber in ta pobarvan del je viden skozi "čipko".



Z istimi distress inki sem pobarvala tudi zelenje in rože, ter z rumenim še del napisa Čestitke in vse skupaj sestavila v takšno celoto.


Ja, pa da ne pozabim, smooshing je tudi bil nujno potreben in prav tako izveden s Fossilized Amber distress inkom ter vodo.

Zdaj pa res mislim, da sem povedala vse in mi preostane samo še, da vas lepo pozdravim in da svoj izdelek prilepim še na izziv v Craftalnici.

28 komentarjev:

AndrejaM pravi ...

Ahhhh, kaj bi zgubljala besede, ko je le ena prava: ČUDOVITO!

Valerija pravi ...

Uau, res je prekrasno tole izpadlo. Tag s čipkastimi cvetovi in uporabila si prekrasne sončen barve. Zelo všeč!

helena pravi ...

Hudo fajn ideja s tagom in čipkami. Že tale "stranski produkt" je krasen, kakšen je šele glavni? KOmaj čakam, da vidim :-)

Cvetoči travnik pravi ...

Vedno, ko se združita Najlepši par in Ustvarjalna skrinja, nastane nekaj čudovitega. No, saj ob taki kombinaciji niti ni težko:) Hvala za super predstavitev in odličen izdelek. Pozdravček, Andreja

Tina Z. pravi ...

joj, kako je tole cart - tako nežno in kakšna super ideja - videti je, da se res vse tinine šablone medsebojno ujemajo, neverjetna ti in tina!

moi pravi ...

Kaj vse delate s temi Tininimi tagi, čudovito. Samo spomnit se je treba in tag postane čudovita čipka. Všeč so mi izbrane barve, dajo tako nežno noto in pa ne v celoti pobarvan napis.

Dusi pravi ...

O, kako je lepa <3
Super si skombinirala dve šabloni, ki na prvi pogled ne gresta skupaj.
Mislim, da boš Tino zelo razveselila s svojo domislico.

Kirena pravi ...

Prelepa. Še dobro, da res nisi končala, ampak si še tole lepoto ustvarila.

Janja pravi ...

Čudovita kombinacija šablon in barv. Zelo mi je všeč. Lp

Sapfina (Barbara) pravi ...

Pa daj, kako si se tole dobro spomnila! Prečudovito!

Keti's Projects pravi ...

Čudovita postavitev, kombinacija taga in čipke in pa barvna paleta. Navdušena! Spet!

Damjana pravi ...

Čudovito, Vladka. Ideje kar vrejo iz tebe. Všeč mi je kako mos guma da lep 3D učinek oz. globino voščilnici.

Anja Ž. pravi ...

Odlična ideja s kombinacijo obeh šablon. In všeč mi je tudi kombinacija barv in cvetlic. Če sem se prej še nekako uspela prepričat, da te čipkaste šablone ne rabim, me je pa tvoja kombinacija zdaj čisto prepričala za nakup :)

Helena pravi ...

Vladka, super si skombinirala in uporabila obe šabloni. Zelo lepo ti je uspelo poravnati rob taga in čipke. Krasna, nežna in bogata voščilnica.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Zanimivo, kako je Tina mislila na vse detajle in velikosti...tale čipka ustreza temu tagu, kot da je narejen prav za ta komplet. Prav zaradi takih malenkosti imam rada te njene komplete. Kaj naj rečem in kako naj zaključim...lepo in hvala še za eno idejo.
Pa še nekaj...sicer se nanaša na tvojo prejšnjo objavo hortenzije s paus papirjem...ampak šparat je treba s papirjem, bom dodala samo še to...več kot čudovita in tudi primerjava s pravimi ne zaostaja, še več, če bi morala izbirat rožo za okras, bi izbrala to s paus papirjem....prozorna stekelca, ki bi se spreminjala vsakič,ko bi jih obsijalo sonce.

Marna pravi ...

Čudovita kombincija, Vladka! oblika, barve, izrezi ... se mi zdi, da me je tale voščilnica danes kar pomirila. Super si!

Nataša pravi ...

Prekrasna je in barve so tako lepe.

leycika pravi ...

Krasno voščilnico si sestavila, všeč so mi tile drobni detalji, ki tako popestrijo celotno voščilnico.

Kristina pravi ...

Noro, noro dobra. Nezapletena za izdelavo, izgleda pa čista mojstrovina. Globok poklon.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Uuuuaaauu!! Svetovna kobinacija šablonic in krasna barvna kombinacija.

oldpunca pravi ...

Ni videti, kot stranski produkt, pač pa kot glavna zvezda. :-)) Čudovite barve si kombinirala. Tagec je krasno okrašen z rožicami, kotna čipka pa svetovna domislica. Aja, pa da ne pozabim na smušing. :-) Super dopolni voščilnico.

vilinke pravi ...

Če to pri tebi nastane kot stranski učinek,nočem niti vedeti kaj je bila glavna voščilnica ;),ker mi je že ta nenormalno všeč.
LP Vilinke

Goga pravi ...

A tole je stranski produkt, komaj čakam na glavnega!!
Skoraj ne verjamem naključju, da pašeta čipka in tag skupaj, ti pa si ju še čudovito in natančno izrezala. Vse supaj je preprosto popolno in res sem vesela, da si se nam pridružila v Craft-alnici.
Hvala in pozdravček od Lili

Tina pravi ...

Vladka, kakšna čudovita mojstrovina je tole...preplet toplega in nežnega...

Natasa pravi ...

Ja čudovit tag, super ideja, res lepo pride taka kombinacija! Zelo lepa voščilnica je nastala!

N-Eva pravi ...

Pri tebi pa mora človek občudovati tvoj občutek za kombinacijo šablon in senčenja s Distress blazinicami.Prelepo...Hvala, da se igraš z nami pri Craft-alnici. Lp Neva

Andreja pravi ...

ooo kako lepo, da si se spet oglasila pri "nas" s tem čudovitim tagom :-)) Me prav zanima, kaj lepega sledi ... Krasno si uporabila Distresse.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

Tanja E. pravi ...

Vladka, so že vse povedale moje predhodnice, prelepo ustvarjanje in hvala, ker to lepotičko deliš z nami v CRAFT-alnici, lp, T