nedelja, 6. november 2016

Jesensko listje z akvarelnim ozadjem

Najprej naj se vam vsem zahvalim za lepe misli in besede, ki ste jih zapisale pod prejšnjo objavo. Zelo sem vesela, da vas moji izdelki nagovarjajo v tolikšni meri. Zagotovo SC šablon ne bom opustila, ampak jih bom zelo rada uporabila tudi v prihodnje. Ampak to želim zaenkrat početi brez obveznosti. Moja odločitev je bila sprejeta ravno z namenom, da se vrnem k prvinskemu ustvarjanju, da je ta le hobi, da ustvarjaš, ko ti je in da takrat preizkušaš kakšne nove stvari. Tako sem končno poskusila izdelati voščilnico, ki sem jo videla v tem tečaju. Hkrati je to bila krasna barvna terapija. In ko človek v nečem uživa, potem se ne ustavi pri enem primerku ampak nadaljuje. Tako sta nastali dve voščilnici v drugačnih barvnih tonih. Ena je romala k Sonji in druga k Martini:


Pri tej sem uporabila rumene, rdeče in modre tone in liste na koncu prekrila z malo zlate in bronaste barve. Napis se embosirala z zlatim prahom:


Pri drugi sem uporabila nežnejše tone in odtisnila nekaj več listja. In če sem pri prvi uporabila gladki akvarelni papir, sem tukaj uporabila strukturiranega. Napis sem prav tako embosirala z zlatim prahom.


Želela sem doseči občutek padajočega jesenskega listja, kako mi je to uspelo, pa presodite sami. 
Želim vam lepo nedeljo in dober skok v novi teden.

28 komentarjev:

Klara pravi ...

Čudoviti sta! Ri ustvarjanju semi zdi,da nastanejo najlepše stvari,ko delamo za dušo. In padajoče listje in zlati napisi res lepo izgledajo!

Keti's Projects pravi ...

Čudovitiii sta. Te povsem razumem glede ustvarjanja po navdihu in ne pod "prisilo". Meni včasih paše delat nekaj čisto zaradi mojega veselja in samega postopka oz. sprostitve, zato tudi rada barvam pobarvanke in čečkam v svoj zvezek/dnevnik.

moi pravi ...

Res se vidi, da si uživala pri ustvarjanju, ker sta čudoviti. Obe barvni kombinaciji sta pravi jesenski, padajoči listi pa poplesujejo naokoli v vetru.
Hvala ti zanjo!

Nataša pravi ...

Fantatični sta, ja ustvarjanje najbolj paše tako zaradi užitka in ne na ukaz. Uživaj v ustvarjanju še naprej.

SaraS pravi ...

Vladka, čudoviti sta! Noro lepo si tole ustvarila... in vesela sem, da si se lotila tega, kar si si že dolgo želela... ustvarjati kar tako. Te razumem bolj, kot si misliš. Vse dobro in veliko užitkov ob ustvarjanju. :)

Kajcyika pravi ...

Čudoviti sta! Ustvarjanje za dušo vedno dobro dene. :)

oldpunca pravi ...

Vladka hvala za lepotičko, ki je prispela k meni. <3 Še moj dragi je bil navdušen, ko jo je zagledal. :-) Tudi Martinina je čudovita. Obe si zelo lepo pozlatila. Veselim se tvojega ustvarjanja za dušo. :-)

Daša pravi ...

super sta....obožujem barve jeseni :)

AndrejaM pravi ...

Vidim, da si res uživala v ustvarjanju padajočega listja. In terapevtski domet krasnih barv seže tudi do nas, opazovalcev :))

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Svobodno ustvarjanje je nekaj najlepšega in tole je tvoj dokaz,
prepusti se
lp Tamara

N-Eva pravi ...

To pa je prava explozija jesenskih barv. Človek bi se kar zakopal v tvoje sončne listke.

Danica pravi ...

Te kar vidim kako uživaš pri ustvarjanju, ki ni vezano na termin, material...saj veš o čem govorim ane :) Se že veselim izdelkov, ki bodo polni tvojih brezmejnih idej.
Sicer pa sta voščilnici, ki si jih tokrat naredila prečudoviti!

Tanja E. pravi ...

Noro dobro!!! Res kot bi duša razlivala svoje občutke na papir... vidi se kako zelo si uživala. Prelepo. Čestitke za 4 leta dela v CC teamu, brez dvoma si pustila izjemen pečat ter naredila promocijo in pol. Ti tem izrezkom znaš dodati tisto nekaj več, a verjamem, da ti bo to, da malce izprežeš, tudi "sedlo". Uživaj v nadaljnjem ustvarjanju, oprosti, ker bolj malo komentiram, občudujem pa vedno, če ne sproti pa "kampanjsko" za nazaj. Če utegneš, pokukaj k meni, podarjam bonbonček. Lepo bodi :)

Metuljčica pravi ...

Tole je pa enkratno. Čudovito listje in prava jesenska idila.

Tina Z. pravi ...

prava magija je tole!

Cvetoči travnik pravi ...

Težko bi rekla, da je kaj posebnega:) - kajti pri tebi je vedno posebno, nežno in tako prepoznavno tvoje:). Uživaj v ustvarjanju za dušo in se z veseljem in ponosom spominjaj na delo v timu, kjer si soustvarjala prečudovite stvari. Lep pozdrav, Andreja

Helena pravi ...

Vladka, ti sta prekrasni, polni nežnosti in toplih barv za dve topli osebi.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Draga Vladka, ker nisem utegnila komentirati prejšnje objave, bom povedala kar tukaj. Zalo spoštujem tvojo odločitev in verjamem, da ni bila lahka. Pri CC te bodo gotovo zelo zelo pogrešal, ker si s svojimi prečudovitimi mojstrovinami še kako prispevala k promociji šablonic na res edinstven in tako tvoj način. Ustvarjanje je prava hrana za dušo, vendar ko postane nuja, ki s seboj prinaša določeno mero pritiska, gotovo ni več tisto pravo in se čar izgubi (no, na tvojih izdelkih se to vsekakor ni videlo ... ). Veš kako sem ponosna, da te imamo! Svet, MI IMAMO VLADKO!! :)) Zato niti nisem preveč žalostna, da zapuščač CC, ker vem, da nas boš razvajala naprej. :) In današnja objava to samo še potrjuje, ker sta obe voščilnici tako zelo zelo lepi, da ostajam brez besed. No, saj je že čas, kajne ... ;)

Hali pravi ...

Vladka, noro, kako lepo si tole naredila. Barve so prelepe

helena pravi ...

Čudovit preplet barv in listja, superca.

Zvonka pravi ...

Ojoj, kako čudovite barve. Prava jesenska poezija. Druga mi je za odtenek še bolj všeč.

Janja pravi ...

Prekrasni voščilnici. Z izbiro barv si pričarala pravo jesensko pravljico. Lp

Nataša Š. pravi ...

No eno izmed teh sem pa videla pri Martini, ker jih je slikala in sem se prav vprašala čigava je. Naravnost čudoviti sta!

Unknown pravi ...

😍❤️

iris-irena pravi ...

Vladka, tole ja pa "noro" lepo", kakšen preliv barv !!!!
Nimam besed!
lp

Trenutki kreativnosti pravi ...

Krasni sta. Prejemnici sta bili zagotovo veseli.

Andreja pravi ...

ooo kako sta fantatični :-)) Ja, tako ustvarjanje je prava terapija, predvsem pa "packanje" z barvami.

Nena pravi ...

edino kar lahko spravim iz sebe je...ČUDOVITO !!!