ponedeljek, 19. december 2016

Venček s hiško

Čas za izdelavo voščilnic se počasi izteka in ker volje do ustvarjanja kar ni, sem se odločila da nima smisla, da se pretvarjam ali preganjam. Enostavno potrebujem nekaj časa zase in tokrat to ne vključuje ustvarjanja. Tako se bom javno opravičila, da letos ne bom pošiljala tovrstnih voščilnic. Mi je zelo žal, saj je to moje naljubše ustvarjalno obdobje, ampak letos enostavno ne gre drugače.


Sem pa se zelo želela priključiti izzivu na Craftalnici, saj so mi venčki zelo ljubi. In ker sem uspela še zbrati toliko energije za eno voščilnico, katere inspiracijo sem našla pri Tini, vam jo danes pokažem.


Uživajte v predprazničnem času in verjamem, da bo po novem letu tudi moj blog malo bolj zaživel!

24 komentarjev:

moi pravi ...

Če ne gre,ne gre in se nima smisla silit, ne pretvarjat. Mislim nate in ti želim, da čimprej najdeš čas, predvsem pa voljo do ustvarjanja.
Te objemam, moi

vilinke pravi ...

Zelo zelo lepa vintage voščilnica,obožujem tvoj stil ustvarjanja.
LP Vilinke

Helena pravi ...

Vladka, pride tako leto :) Še sploh, če je prestopno.
Pa saj si jih naredila veliko in bila pridna! No, verjamem, da si jih hotela še več. Včasih je potreben odmik, da se naberejo moči.
Krasna voščilnica in prelep venček!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Saj vsi vemo kako gre tisti stavek: "čas zaceli vse rane!". Enkrat jaz, enkrat ti,...žal vsi pridemo enkrat na vrsto...naj se ti hitro "celi" vse skupaj, zaradi voščilnic se pa ni potrebno sekirat...pametni zastopimo VSE.

helena pravi ...

To bi bila pa res katastrofa, če ti z venčkom ne bi sodelovala, saj vsi vemo, da si mojstrica venčkov. Voščilnica je tipi topi. Verjetno ti je veliko zalogo energije in navdiha pobral projekt "knjiga", zato si le nafilaj baterije in ko bo pravi čas, verjamem, da boš vse nadoknadila in nadgradila. Imej se fajn tudi brez čestitkanja, po novem letu pa juriš :)

Renata pravi ...

Krasna voščilnica, čisto v tvojem slogu. Spočij se, prazniki so tudi za to.

Valerija pravi ...

Prekrasna voščilnica, kot vedno! Te povsem razumem, da človek včasih potrebuje odklop - tudi od ustvarjanja. Meni se že nekaj časa dogaja isto. Pa saj pravijo, da bo po novem letu bolje ;)

Aleksandra pravi ...

Draga Vladka, knjiga ti je vzela precej energije, ki si jo boš čez praznike nabrala in zopet boš ustvarjalna v vsej veličini. Ustvarjaš pa zares lepe, prepoznavne voščilnice kot vedno. Pozdravček Aleksandra G.

Hali pravi ...

Čudovit venček, prekrasni dodatki. Ja, včasih enostavno pride blokada, telo in um že vesta, kdaj rabi človek odmik od vsega. Zato uživaj in saj veš po novem letu vse boljše bo...drži se!

Kajcyika pravi ...

vav vladka, res obvladaš!

Klara pravi ...

Čudovit je! Izgleda kot pravljična hiška nekje sredi gozda,v miru...

Janja pravi ...

Meni je popolnoma razumljivo, da pride tudi čas, ko ne gre. S to voščilnico si lepo zaokrožila bogato ustvarjalno leto. Lp

ArtMBR pravi ...

Draga Vladka. Takole sem te nagovorila iz razloga, ker sem presrečna dobitnica tvoje in Tinine knjige. Tako zelo sem navdušena nad njo, da sem se odločila, da naredim čimveč izdelkov iz nje, ker mi je tudi tvoj stil, kot sem že napisala, čezdalje bolj všeč in se za drugo leto nekako že spogledujem z nijm. Še enkrat čestitke za vse tvoje ustvarjanje, hvala tudi Darji, ki mi bolj primernega darila ni mogla pokloniti, pa hvala za tvoje obiske pri meni.

Mislim, da si za letos ustvarila več kot dovolj, saj si preko svoje knjige v roke vseh imetnic prenesla vse svoje izdelke.

AndrejaM pravi ...

Vladka, krasno pravljično in domače vzdušje si ustvarila z venčkom. Meni se zdi, da ustvarjalna muza samo malce potuje naokoli in nabira nove ideje, ki ti jih bo natresla lepo zapakirane pod jelko!

Metuljčica pravi ...

Se bom kar pridružila komentarju moje sestrične, sigurno se ti je kolcalo, ko sva skoraj do podrobnosti obdelali knjigo in se odločili da greva drugo leto v skupno akcijo "po knjigi". Voščilnica z venčkom je čudovita. Objemček tudi od mene.

cheiro urgia pravi ...

Krasen zimski venček, lepo si vanj ujela zasneženo pokrajino in topel dom in niti pod razno ne kaže, da je nastal iz ne-volje do ustvarjanja.
Pa imaš kar prav - če ne gre, ne gre, in verjamem, da so ravno zimski dnevi pravi za odklop in polnjenje baterij. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

LP,
Veronika

oldpunca pravi ...

Opravičilo sprejeto. :-) Mislim pa, da nihče na vsem širnem svetu ne zna s takšnim občutkom izdelati venčka, kot ti. Čudovita voščilnica.

Andreja pravi ...

Zelo všeč mi je tvoja voščilnica z venčkom :-)) In res ti venčki zelo ležijo in si jih naredila že na stotine samih čudovitih ...
Ti pa si vzemi čas, čas zase in tudi ustvarjanje bo še prehitro prišlo samo od sebe.
Zelo sem vesela, da te je potegnilo v naš izziv in ker ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici … Srečno!

Maja pravi ...

Krasen venček iz katerega veje toplina doma.

iris-irena pravi ...

Vladka, prečudovito voščilnico si naredila! Te pa povsem razumem - ko ne gre, enostavno ne gre. Odkar sem doma, sem postavila ustvarjanje "v kot", čeprav imam skoz moralnega mačka.
Ti pa si povsem drugačna od mene - ustvarila si ogromno krasnih stvari skozi vse leto, zato rabiš premor in izkoristi ga za svojo dušo.
Lepe prazike!

Tina Z. pravi ...

še en tvoj neverjetni venček, iz katerega veje toplina ... in pa vzami si čas zase ...

Goga pravi ...

Draga Vladka, prav nič me ne čudi, da te je letošji tempo na koncu izčrpal. Ti si kar vzemi čas zase, verjemi, da smo vse zadovoljne z voščilnico on line. Krasen venček, kot vedno in dodatno me veseli, da si se potrudila prav za nas- Craft-alnico.
Spočij se in uživaj v trenutku, praznikih, pričakovanju... rtm Lili

Keti's Projects pravi ...

Čudovita voščilnica. Kar se ustvarjanja tiče sem jaz sprejela podobno odločitev letos. Decembra (razen za svoje potrebe in v svoje veselje) nisem ustvarjala ničesar po naročilu ampak sem si privoščila veseli december v pravem smislu (veliko druženja, obiskovanja prireditev/koncertov, spanja in družinskih srečanj). In prav nič žal mi ni. Novoletne voščilnice bodo šle na pošto konec leta ali pa morda tudi januarja, ampak za voščilo ni nikoli prepozno.
Tebi pa želim, da 100% izkoristiš čas zase in svoje najbližje, si nabereš novih moči za nove izzive.Vesele praznike in srečno v novem letu!
p.s. Vajina knjiga je bila že večkrat prelistana in bo dobila tudi častno mesto na novih poličkah, ki so v planu za 2017 v moji delavnici.

Nataša Š. pravi ...

Čudovita je, krasen venček si naredila!